Zpět na články

Dnešní horoskop 17. 12. 2023 / karta dne - neutralita, nerozhodnost.

Adventní neděle v předpovědi z Tarotových karet. Necháte se inspirovat? Karta dne vás vybízí k většímu odhodlání, nezůstávejte v neutrální pozici příliš dlouho.

Dnešní  horoskop  17. 12. 2023  / karta dne - neutralita, nerozhodnost.

„Nerozhodnost je jako rozbité váhy, které se nemohou ustálit.“ Markéta Reichertová, Mifari

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Uvažovali jste včera o nějakém konci, změně? Ta se dnes hlásí o slovo, neboť již nesnese další odklad. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde to, co už neslouží, proto uvítejte změnu, a to jak tu vnitřní, tak i tu na povrchu. V zaměstnání jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, ukažte své odhodlání, třeba přestaňte s nějakou závislostí nebo udělejte něco jinak, než obvykle. Začněte chůzí pěšky do schodů nebo jděte do práce jinou cestou. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Býk

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Tam, kde přestává hodnocení, se prohlubuje vnímání. Na svém partnerovi byste dnes neměli chtít nic měnit, ani kritizovat. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc, je tady šance ji najít. Nastal čas se ke starému obrátit zády, pak se zlepší i vaše zdravotní stránka v oblasti zad. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Rak

V jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty? Nastal čas vidět situaci v lepším světle než se jeví právě teď a právě tady a začít se cítit lépe. To se může týkat přemýšlení o možné reorganizaci a změně vašeho pracovního místa, což může vést k větší samostatnosti a zodpovědnosti. Ve vztahu může přinést tento den zkoušku, kdy vztah nemusí vést k rozchodu, jen vás prověří, zda ustojíte menší neshody. Večer můžete pomoci svým dolním končetinám odlehčením, dejte si nožky výše, než je vaše srdce nebo jim dopřejte koupel s magneziovou nebo Rochovou solí.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Lev

V osobních vztazích máte možnost potkat dobrou životní partii, partnera snů. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. Zaměřte se na překonání vlastnických nároků, nastavte si otevřené dávání a přijímání Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Využijte příznivý okamžik a jděte štěstí naproti. Hledání pokladu se vyplatí, udělejte něco,na co je potřeba odvaha, třeba si vsaďte. Je tady šance získat “tučný úlovek”.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Panna

Možná budete mít pocit, že se věci okolo vás nehýbají a stojí na místě, přitom vy máte tolik nápadů. Jste přesvědčeni, že máte jasný plán, který ale není ten nejlepší a tím nicneděláním může pomalu a potichu přijít jiné východisko, než zrovna vidíte v tento den. Vše má svůj čas a pro vás je tady doba zahálení, aby přinesla plody v ten správný čas. Někdy méně je více.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Nabyly jste dojmu, že se okolo vás pohybuje více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka ke vztahu? Rozhodně zůstaňte v klidu, protože vy jste ten, kdo bude dnes ve výhodě a o krok napřed před pomyslnou konkurencí. Má to však jeden předpoklad. Věřte sobě, pak ve vás uvěří i ostatní. Věřte - nevěřte.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Štír

Toužili jste po povýšení nebo po dokončení projektu, což se neuskutečnilo? Máte v sobě smutek? Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Střelec

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a buďte sami sebou. Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Kozoroh

Ti, co odvedli v minulých dnech dobrou práci, mohou očekávat uznání a ocenění. Proto nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody, zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. Ve vztahu lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Vodnář

Jste ten, kdo raději dává nebo přijímá pomoc? Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Někdo si toho může všimnout a navrhne vám odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné materiální rozdíly. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Ryby

Výzva pro tento den. Umět si počkat na příhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě. Přivítejte pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, aby mohla nastat doba zrání. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. Trpělivost přináší růže. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Karta dne k poslechu - 2 hole https://www.youtube.com/watch?v=_b6wetHt_eE 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu