Zpět na články

Rok 2024 pro ČR dle Tarotu po jednotlivých měsících / Karta roku - 2 hole neutralita, nutnost se rozhodnout

Vibrační číslo 8 - síla, vášeň, změna tabu o morálce. Klíčová slova pro tento rok - Užít si radost, péče o sebe sama. Co nás bude držet nad vodou - být oporou sobě i druhým, alternativní léčení pomocí vodních procedur. Orgán roku - nosní mandle - výměna názorů v rodině. Předpověď pro inspiraci připravila kartářka Ilona* Brejchová

Rok 2024 pro ČR dle Tarotu po jednotlivých měsících / Karta roku - 2 hole neutralita, nutnost se rozhodnout

„Neutralita se příliš nevyplácí. Když se dva perou, musíš vědět, čí vítězství by ti víc ublížilo. Ale i když to nevíš, je poctivější i výhodnější zaujmout otevřené stanovisko a jít do boje. Neuděláš-li to, budeš první obětí vítěze k velké radosti poraženého a nikomu nebudeš stát za to, aby ti pomohl. Po spojenci, který stojí v kritické chvíli se založenýma rukama, netouží ani vítěz, ani poražený.“ Niccolo Machiavelli

Leden

První měsíc v tomto roce přeje financím, dlouhodobým projektům a pracovním vizím. Realizujte tyto myšlenky do praxe právě teď, aby se během roku zrealizovaly. Probuďte víru v sebe sama, své přednosti a zkušenosti. Rozvoj vlastní osobnosti a vašich schopností nejlépe podpoříte v podobě vašich největších talentů z dětství. Projevte své nadšení pro nové projekty a ukažte se okolí ve vaší přirozenosti, bez prokrastinace. Nebojte se říkat pravdu, prosadit se, vytvořit si vlastní názor a tím se řídit. Spory mají šanci ke smíru. Jedna dobrá rada na závěr. Ujasněte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte jen tak, kde jste si opravdu jisti. Přetvářky vás nikam nedovedou. Šetřete i na další měsíce, dovolená je ještě v nedohlednu.

Orgán měsíce - záda. Doplňte magnesium, pijte čaj z arniky, jezte chia semínka a avokádo. Což takhle dát si špenát?

Afirmace: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Únor

Druhý měsíc je příhodný pro proměnění vizí a snů do reality, nepropásněte dobu, která je jim nakloněna. Využijte svého nadání a propojte některé z vašich protikladů, třeba mezi vašimi potřebami a touhami, nastolení harmonie mezi tělesnou a citovou stránkou vaší osobnosti. Protipóly se budou navzájem přitahovat. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou ke správnému rozhodnutí. Je čas urovnat spory mezi kolegy, stmelit kolektiv. Zdravým, objektivním úsudkem, bez zaslepenosti vášní, kdy svobodným průchodem energií dojde k navrácení zdraví, klidu a pohody.

Orgán měsíce - krk. Nepotlačujte kreativitu a nebraňte se změnám. Barva modrá. Zpívejte si o Lásce.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Březen

V tento měsíc vás čekají nevšední finanční nabídky, nová profese, úspěšný pohovor nebo schválení hypotéky na nové bydlení. Příhodný čas začít v podnikání. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu. 

Orgán měsíce - ruce. Zdržte se manipulace. Pupalkový a makový olej.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Duben

Buďte přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje a vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Zamyslete se nad seznamem věcí a aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti, překonejte sebe sama, využijte energii mládí. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, proč ne třeba i v cizině? Osvobození se od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností dejte ve vztahu šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli.

Orgán měsíce - žaludek. Užívejte si život, netrapte se a zvolte dietní stravu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Květen

Máj Lásky čas. V tento romantický měsíc můžete snít s nasazenými růžovými brýlemi, zabývejte se svými sny a pohádkami. Dělat, co vás činí šťastnými se zúročí. Projekt s energií a nadšením by měl mít úspěch, převezměte povinnosti od svých kolegů, kde víte, že je to ku prospěchu všech. Můžete prožít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Dejte do vztahů větší otevřenost. Čas na založení rodiny, rodinné záležitosti a urovnání sporů. Potřebujete někomu odpustit? Udělejte to právě teď. Ideální doba na cestování za rozšířením obzorů bez velkého utrácení. I za malý peníz se dá prožít velké dobrodružství. 

Orgán měsíce - hlava. Klid, odhoďte starosti. Šťáva z pomerančů.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Červen

Jestli jste se dosud nedokázali postavit tváří tvář nějakému strachu a ustrnuli jste s tváří poker face, je tady čas si přiznat některé nepříjemné skutečnosti. City půjdou stranou a vy se budete muset rozhodnout kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat, i z toho pomyslného strkání hlavy do písku. Jak ve vztahu, kdy zvažujete co dál nebo i v zaměstnání, protože obě strany si dále nemohou trvat na svém. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. A pokud se vám to nepodaří, vyčkejte až do záležitosti vstoupí nějaký nový impuls.

Orgán měsíce- srdce. Radost, Láska. Čekanka, vitamin C. Barva růžovo zelená.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Červenec

Využijte velký přísun energie a dostatek sil na to, uskutečnit vše v jednom měsíci, co byste jinak činili celý rok. Je šance uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. Budou přicházet nevšední nabídky, jiného rázu, než jste zvyklí, mějte oči otevřené, zejména ve finanční oblasti. Konstruktivní výměna názorů, temperament a ohnivá energie spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. Ani o zábavu, nové nápady, vzrušující okamžiky nouze nebude. Pro partnery, kteří chtějí více vášně je vhodná Tantra.

Orgán měsíce - slezina, slinivka. Cucejte lékořici, tanec, trampolína. Barva oranžová.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Srpen

Zanechte za sebou pochybnosti a vykročte bez velkých plánů vpřed a začněte od nuly. Jsou žádoucí změny, novinky a menší riskování. Udělejte to, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Adrenalinové sporty, změna zaměstnání, stěhování, opuštění těch, jež vám nerozumějí. Srpen je nakloněn flirtování, proto neberte seznámení až tak vážně. Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a běž.

Orgán měsíce - tlusté střevo. Solar plexus. Zbavte se strachu a břemen. Barva žlutá. 

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Září

Tento měsíc si vás prověří. Co se týče dárků, na které straně se cítíte komfortněji? Na straně obdarovávání a nebo přijímání? Jednou jsme nahoře, jednou dole, na vás bude zda budete dobrovolně druhým dávat, zda vaše štědrost je motivovaná potřebou získat moc. Ve výhodě budou ti, jež mají sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti, dávání nezištných darů. Setkání s mecenášem může vést k novému místu, projektu, ukáže vám nový životní styl, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedošli. Je možné získat ocenění a finanční odměnu. Ve vztahu se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna. Není čas na plané kompromisy, buďte více tolerantní.

Orgán měsíce- žíly- křečové. Večer nohy výš než srdce. Obklady z kyselého zelí.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Říjen

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a spoléhejte jen na dosažitelné. V práci se zaměřte na větší systematičnost, pozor na nepoctivé jednání. Nepropadejte závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře, postupujte malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde vhod a to nejen v partnerských vztazích. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky.

Orgán měsíce - ramena. Zbavte se zloby, provinění z minulosti. Masáže.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Listopad

Měsíc vhodný k rekonstrukci bytu, setkávání s bližními, k zábavě, oslavám, sdružování se s přáteli. Nebojte se udělat první krok pro navázání uřímných styků s druhými, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty nebo si zakoketovat. Je zde šance narazit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Na druhou stranu je dobré si uvědomit, že není dobré svou péči a starost o druhé přehánět a tím zapomínat na sebe. Přehnaná péče je spíš přítěží. Maminky, věnujte čas i svým koníčkům. Kdo dává víc druhým než sobě, trpí nedostatkem vápníku. Víte, že nejvíce ho je v čaji ze sedmikrásek? Věnujte ženám kytici za jejich péči.

Orgán měsíce- koleno. Ego, hrdost, tolerance, soucit. Obklad z lopuchu.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Prosinec

Konec roku nabízí prožití krásných chvil plných humoru, radosti. Budete si chtít užívat dobrého jídla, pohodlí, požitkářství, obklopovat se hezkými věcmi, luxusem. Využijte čas pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. V práci vám půjde vše lehce od ruky, měl by vás obklopovat pohodový kolektiv. Ale i tady to nepřehánějte s družností. Dopřejte radost tělu i duši. Přijde vhod masáž obličeje, dojděte si do kina na komedii.   

Orgán měsíce - chodidla. Ustrnutí na místě, chápání sebe sama a života ostatních. Rochova nebo Prešovská sůl.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Karta roku k poslechu - 2 hole ROČNÍ HOROSKOP PRO ČESKOU REPUBLIKU 2024 - Neutralita, nerozhodnost, vlažné city, zvažování ve vztahu

 Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad.  

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný rok 2024.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 8. 5. 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Denní karta  - Patová situace, pomluvy, klevety. 🎀 „Kleveta je jako uhel: když nespálí, aspoň ušpiní.“ -  Ruské přísloví. „Schopnost najít krásu v těch nejskromnějších věcech dělá domov šťastným a život krásným.“ —  Louisa May Alcott 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Maskovaná budoucnost?

Budoucnost

Přemýšleli jste někdy nad tím, co vyjadřujeme, když si nasadíme masku vlastní přetvářky nebo si fyzicky zakryjeme obličej? Jaký vliv to má na nás, okolí a kdo z toho těží? Maska, jakkoliv ji...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu