Zpět na články

Dnešní horoskop 20. 12. 2023 *Karta dne - propusťte obranný postoj.

Je tady půlka pracovního týdne. Jak vidí předpověď pro tento den Tarotové karty? Dle karty dne bychom měli propustit strachy, únavu a opět vpustit do našeho žití ☀.

Dnešní horoskop 20. 12. 2023 *Karta dne - propusťte obranný postoj.

„Humor a parodie byly naše obranné strategie.“ Ivo Pondělíček

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Vzpomínáte na nějaké zklamání? Pak není divu, že se člověk uzavře do sebe, vystaví si  okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro v bolestivé. To způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. V tomto období je dobré si uvědomit, co nám daná situace měla ukázat, poučit se z vlastních chyb a jít dále. Udělejte to  právě dnes. Je zapotřebí se opět aktivně zapojit do života a užívat si jeho krás.  

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Býk

Dnes je potřeba začít se orientovat novým směrem, změnit utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání. Můžete se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. energie potřebuje proudit. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislý druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním  a nehrajte bezmocného. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Blíženci

Už od časného rána byste měli zažít pocit, že máte dostatek sil na to, uskutečnit vše v jednom dni, co byste jinak činili týdny. Využijte toho, pozvěte kamarády na oběd, na výlet, na výstavu. Buďte ten, kdo nadchne ostatní pro nové nápady, inspiraci.  O zábavu a příval nových nápadů rozhodně nouze nebude. Ve vztahu očekávejte větší dynamičnost.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Rak

Vaše pozice nasvědčuje tomu,  že okolo vašeho  srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to, co už nesnese odklad. Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch okolo vás. Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha? To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Dnes nestrkejte hlavu do písku před řešením jako ten pštros. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Lev

Tento den je pod energií motivace a nových plánů bez ohledu na to, jak dlouho jste uvažovali o změně. Pro někoho to může být menší rekonstrukce bytu, změna profese, výměna bytu za větší. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte se ovlivnit trémou. Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. Využijte této ideální příležitosti pro uskutečnění těchto změn, však mějte na zřeteli, že některá rozhodnutí nejdou vzít zpět. Jako třeba pořízení si pejska nebo kočičky. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Panna

Tak se zdá, že jste si nesete starosti celého světa na svých bedrech. Ano, svátky jsou za dveřmi, ale myslete i na další dny. Znáte sochu Atlase, který si naložil starosti všech a ty ho stahují k zemi?  Takto se dnes můžete cítit i vy. Nebo cítíte vnitřní pnutí neboť v nějaké situaci zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své přirozenosti, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky.  Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a způsobí migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Váhy

Mládí má dnes zelenou, pokud se tedy setkáte s mladou, dynamickou osobou, která bude z rukávu tahat  jeden nápad za druhým, bude na  vás, který přijmete za svůj, některé je dobré  použít ke společnému prožití nebo se nechte inspirovat pro nové projekty. Vydejte se na výlet, na cestu, naplánujte si dovolenou.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Štír

Úspěch je  vám nakloněn s východem slunce, jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu.  Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Střelec

Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Je čas usměrnit myšlenky, aby nebloudily. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City půjdou stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, alespoň se pro to rozhodněte.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Kozoroh

Umělci mohou zažít  vzestup. Pokud jste přednášející a čeká vás  vaše přednáška, pak věřte, že dojdete k uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají složit zkoušky Třeba zrovna vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa, po kterém touží nejeden kolega ze zaměstnání. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde rozuzlení. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Vodnář

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Dnes si dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo nadhled  osoby narozené ve znamení Štíra. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Ryby

Máte příležitost se sebevzdělávat, třeba docházením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem. Úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku. Když se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Karta dne k poslechu - 8 mečů Dnešní horoskop - středa. Propusťte minulost a strachy a vpusťte do života 🌞 Nebuďte předpojatí.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den..

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu