Zpět na články

Dnešní horoskop - 21. 12. 2023 / Karta dne - Meditování, stáhnutí se od hlučícího davu

Čtvrteční předpověď z Tarotových karet. Denní karta vyzývá k odpočinku, dejte si den klidu jen a jen pro sebe, nechte zklidnit vaši mysl. Kniha by měla být váš nejlepší 📙 přítel.

Dnešní  horoskop  - 21. 12. 2023  / Karta dne  -  Meditování, stáhnutí se od hlučícího  davu

„Vánoční tipy na dárky : Svým nepřátelům odpuštění. Oponentům toleranci. Příteli srdce. Zákazníkovi službu. Všem dobročinnost. Každému dítěti dobrý příklad. Sobě respekt.“ Oren Arnold

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes budete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nebudete si začínat se zadaným kolegou, nepodlehnete pokušení si zaflirtovat s bývalou Láskou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám. Můžete se setkat se svým duchovním průvodcem, osobou kladných vlastností, která vám může ukázat nové obzory, duchovní a morální zákony. I vy buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Pro ty, kteří zvažují o manželství je dnešní den nakloněn tomuto rozhodnutí. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Býk

Tento den bude pro vás takový, že vám zůstane ještě dlouho v paměti. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Říká se tomu šťastný úlovek. Štěstí přeje sázení, kupte si třeba los nebo si vsaďte.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Blíženci

Život vás postaví před nejvyšší úkol a tou je vaše seberealizace. Ta by měla být uskutečněna při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. Zisk přijde pouze v případě, budete-li ochotni k Láskyplnému dávání. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. Zaměřte se na překonání vlastnických nároků, nastavte otevřené dávání a přijímání Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Rak

Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Začněte myslet velkoryse a s otevřenou náručí. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Lev

Váš dnešní den stojí pod nejvyšší kartou Lásky. Ti, kteří žijí sami, využijte této nevšední nabídky a jděte Lásce naproti. Spojení dvou lidí z tohoto dne má naději na partnerský svazek plného Lásky a porozumění. Buďte otevřeni Lásce, přijímejte ji i rozdávejte. Proč ne jen srdečným úsměvem? Jen ať je to v harmonii. V myšlenkách se toulám, v krajinách mých přání.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Panna

Zaměřte se na překonání vlastnických nároků. Dejte do harmonie otevřené dávání a přijímání. A to propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. Vaše okolí vaši Láskyplnost uvítá, bude nakažlivá. Nepropásněte příznivý okamžik a jděte štěstěně naproti. Udělejte něco, co už jste dávno chtěli udělat. Třeba si kupte los. Máte šanci obdržet “tučný úlovek”.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Váhy

Dnešek je ideální pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama. Tím můžete dojít k zjištění, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Večer meditujte.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Štír

Prožijte hravě tento den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. To se může týkat obyčejného každodenního rozhodování, třeba takové abyste vyšli s časem, energií nebo penězi nebo o volbu mezi dvěma domy či bydlišti. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily neočekávané změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích. Pak zachovejte trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Vyvarujte se nedůslednosti a povrchních citů, které jsou polovičaté a vlažné. Stůjte si za svou pravdou.Pokud máte v plánu začít s tréninkem, je vhodné začít s malými sériemi a postupně přidávat zátěž. V opačném případě byste si namohly svaly a šlachy.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Kozoroh

Propusťte své beznadějné iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného. Prožijte tento den na pohodu. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. Nebojte se říkat ne. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Vodnář

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružství. Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, pokud potřebujete vypustit páru. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupá loď na klidném moři. Nenechte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Pozor na dramatické situace .Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři, Nebojte  si říct o zvýšení platu, avšak je potřeba si toto dopředu strategicky promyslet a naplánovat. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Ryby

Už máte jasno, co dnes chcete, zda poslechnout rozum nebo dát na hlas srdce? Možná se budete muset postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. Nastává volba a rozhodnutí, komu tedy naslouchat. Řeči těla nebo našeptávání intuice? Pokud si stále myslíte, že ještě není ten správný okamžik volby, nezbývá vám než vyčkat, až do situace nerozhodnosti vstoupí nový faktor a zavane nový vítr.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Karta dne k poslechu - Poustevník https://www.youtube.com/watch?v=58UYmv4UuFA 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný sváteční čas.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu