Zpět na články

Dnešní horoskop - 22.12. 2023 / Karta dne - Diplomacie, obchodní úspěchy

Jak to vidí Tarotová předpověď v poslední pracovní den před Štědrým dnem? Karte dne oznamuje, že je ještě možné zažít obchodní úspěchy za pomocí diplomacie.

Dnešní  horoskop - 22.12. 2023 / Karta dne  - Diplomacie, obchodní úspěchy

„Diplomat je člověk, který vás pošle do horoucích pekel takovým způsobem, že se na tu cestu dokonce těšíte.“ C. Stinnett

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Dnešní setkání s druhými nemusí být takové, na které jste zvyklí. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu budou projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a budou vás chtít do jejich rozpoložení vtáhnout. Nezaplétejte se do jejich nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Teď, když víte, o co jim jde si raději jděte po svém. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a jděte si po svém.

Býk

Z čeho máte dnes strach, měli jste sen, který vám nedal spát a myslíte si, že to všechno se vám stane i v realitě? Někdy stojíme před branou a bojíme se vzít za kliku, vždyť je stejně zamčeno. Jenže ty dveře jsou otevřené po celou dobu, kdy chodíte okolo a strach vám nedovolí prostě vejít. Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho.

Blíženci

Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy.

Rak

Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, je tady den, kdy máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Vyjasněte si neshody a tím vneste slunce do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství. Otevřete své srdce a dveře Lásce. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. Očekávejte přísun nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Lev

V tento den je moudřejší říci ne tam, kde byste museli přistoupit na kompromis nebo nesmyslné, nikam nevedoucí dohady. Pokud si přesto chcete prosadit své plány, je moudré zvážit, zda vám za to tato situace stojí. Jedna moudrá rada tu přeci je. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v zdánlivě konkurenčním boji ve výhodě.

Panna

Využijte čas pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Poustevník představuje moudrost získanou hledáním nejvyšší pravdy. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Váhy

Vše okolo vás může být v pohybu, najednou pocítíte, že vše, co dlouhý čas stálo je najednou v akci. Vydejte se na cestu, naplánujte si přestěhování. Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. Zapomeňte však na přetvářku a buďte sví, vyplatí se používat praktiky, které jsou vám vlastní. Dnes jste vy strůjce svého osudu, cesty vpřed.

Štír

Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. 

Střelec

Možná se od časného rána přistihnete při zasněnosti, nostalgii až melancholii. Příčinou mohou být vzpomínky z dětství, které se derou na povrch. Dejte si pozor, aby se vám tím nezkreslilo vnímání skutečnosti, protože v dětství jste mohli snít o tom, co budete dělat v dospělosti, jakého byste chtěli potkat partnera a současnost tomu nenasvědčuje. To by mohlo narušit váš současný způsob žití. Tuto energii lze dobře využít třeba tak, že ji nasměrujte do umělecké tvorby. Mnohá mistrovská díla vznikla právě v zasněnosti, dětinské naivitě, autentičnosti, ve vztahu, zničeném uprostřed svého vývoje. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření. 

Kozoroh

Stańte se mecenášem tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout. Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky mají šanci ovlivnit druhé a k inspiraci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance a porozumění obou stran.

Vodnář

Vzpomínáte na nějaké zklamání? Pak není divu, že se člověk uzavře do sebe a vystaví si tak pomyslnou ochrannou zeď. V tomto období je dobré si uvědomit, co nám daná situace měla ukázat, poučit se z vlastních chyb a jít dále. Udělejte to právě dnes. Je zapotřebí se opět aktivně zapojit do života a užívat si jeho krás.

Ryby

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbené peníze ještě nějaký čas nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení a že nikdo nemá patent na rozum.

Karta dne k poslechu - Královna holí Dnešní horoskop - PÁTEK nakupování, vzdělávání, skvělá komunikace s dětmi. Buďte o dva kroky napřed

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den…


 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu