Zpět na články

Předpověď denních karet - 23. 12. Karta dne - rodinné štěstí

Máme tady poslední předpověď před Štědrým dnem. Co nám radí Tarotové karty? Denní karta oznamuje příchod pohody do rodiny.

Předpověď denních karet -  23. 12.   Karta dne - rodinné štěstí

„Vaše děti potřebují vaši přítomnost více než vaše dárky.“ Jesse Jackson

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Možná dnes budete potřebovat analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené. Ten, kdo vás může nasměrovat tím správným směrem může být mladý člověk, který je plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. 

Býk

Nepropadejte v tento den závislostem, svátky jsou za dveřmi. Možná už se cítíte z těch příprav unaveni, rozhodně by to neměly být žádné nepřiměřené prostředky k odstranění vaší únavy. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde vhod a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné.

Blíženci

Možná pocítíte touhu být v jednotě s okolím, budete Lásku dávat, ale i přijímat. Vaše rozhodnutí by měla být správná, protože budou nejspíš vycházet přímo ze srdce. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. Vaším nejlepším rádcem bude váš šestý smysl. Možná poznáte ženu s těmito vlastnostmi nebo je objevíte u své mamky.


Rak

V tento den se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory a nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc . Pak budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Nezadaní budou možná zvažovat ve výběru partnera. Nebuďte k situaci lhostejní a raději zvolte mínění : odložme na zítřek to, co nemusíme udělat dnes a k ničemu se nezavazujte.

Lev

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Využijte svých vlohů a nadání a pokuste se propojit některé z vašich protikladů, a to buď ve svém osobním nebo profesním životě. Nepropásněte den, který je těmto vizím nakloněn a tím je ten dnešní. Protipóly se navzájem propojují.  Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. Buďte ostatním pozemským andělem.

Panna

Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebojte se vzdorovat a prosadit si svůj názor. Velké ambice však potřebují nastavit správnou míru. V každém případě to znamená, nevzdávat se a vydržet až do konce, pokud byste se dostali do konfliktu. Je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem, pokud by se dostavil pocit ohrožení a tím předejít nedůvěře v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. 

Váhy

Měli byste vytvořit klid a teplo domova a ochraňovat svůj majetek a být ochránce pro všechny z vašeho okolí. Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Autorita, stabilita a řád a upevňování vztahů by měly být vaší dnešní nejvyšší předností. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. To může být třeba rozhovor s vaším otcem. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. 

Štír

Co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě chaos? Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit. Ve vztahu někteří pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se.

Střelec

Abyste využili tento den na maximum, buďte laskaví, přirození, pak možná uslyšíte svůj vnitřní hlas a intuici nebo zažijete znamení shůry. Nemusíte vždy, přesto se vyplatí dávat rozum až na druhé místo a řídit se svými city, vciťovat se do pocitů druhých. Při jednání či rozhodování zůstaňte nestranní, vyhledávejte střed a pochopení. Budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností.

Kozoroh

Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Proto hledejte pravdu a smysl života, prosaďte si své ideály. Poznejte sebe sama, nezavrhujte se, neutíkejte před svými city. Dovolte bližnímu, aby byl sám sebou. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil.


Vodnář

Už dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. A to jak vnější, tak vnitřní kráse. Po těch nákupech a zařizování všech věcí okolo svátků si to zasloužíte. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Kosmetické salony a obory v oblasti masáží mají dnes zelenou.

Ryby

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se vašemu okolí s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, vžijte se do ní a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. 

Karta dne k poslechu - 10 pohárů Horoskop 23.12. Rodinná pohoda, zásnuby, zlepšení zdraví. Koupě domu.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu