Zpět na články

Štědrovečerní výklad - 24.12. 2023 Karta dne - Láska, zamilovanost, volba.

Máme tady Vánoce. Necháte se i v tento slavnostní den inspirovat Tarotem, tak jako po celý rok? Karta dne je velmi příhodná - Milenci, 😍 Láska, rozhodnutí. Užijte si tento čas na pohodu. Vaše kartářka Ilona.*

Štědrovečerní výklad  - 24.12. 2023 Karta dne  - Láska, zamilovanost, volba.

 

„Každý dárek, který se dává, i když je malý, je ve skutečnosti velký, je-li dáván s láskou.“ Pindar

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Tento sváteční den je vám nakloněn a to třeba v úspěšném vyřízení něčeho nepříjemného, co jste odkládali. Potřebujete-li vyřídit hovor, rozhodně se do toho pusťte dnes. Čeká vás harmonické setkání s přáteli, propojení kontaktů. Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. Darujte ženám kytici za jejich starostlivost.

Býk

Oslava narozenin se netýká jenom Ježíška. I vám osud dopřává ještě jedny narozeniny a to právě v tento den, kdy vám nabízí vzkříšení neboli začít nově. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nazváno nalezení hluboko ukrytého pokladu. Máte skvělou šanci získat druhou šanci tam, kde víte, že jste vydali malé úsilí a chtěli byste něco napravit. Nepřistupujte na žádné polovičatosti. Ve zdraví je příležitost dočkat se pozitivního obratu. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátí do klidu. Lidé si přeji zdraví a vám je naděleno pod stromeček.

Blíženci

Využijte sváteční energie k rozhodnutí o velké změně ve vašem životě. Naplánujte si stěhování, rekonstrukci nebo výměnu bytu, odchod za prací snů. Nebo zvažujete se zasnoubit? Proč to nedat drahé polovičce jako dárek právě pod stromeček? Čeká vás přestup na nový břeh, nevyhnutelné změny k lepšímu. Zabalte si naději jako dárek.

Rak

Pro vás raci je tady pro vás zabalený nevšední dárek, který se může projevit v úlevě, že přijde nenadálé ukončení něčeho , co vás dlouho tížilo. Výsledek může být jiný, než jste doufali, ale to může být zrovna to nejlepší, co by se mohlo stát, protože s tím odejde i veškeré napětí. Nevynášejte zbrklé soudy, není vhodný čas na pálení mostů. Užívejte si pohody a dejte mysli dovolenou.

Lev

V hlavě se vám zrodilo spoustu nápadů a vám se zdá, že pro vás není doba na zahálení. Věci okolo vás stojí. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. Dejte si pod stromeček velkou dávku trpělivosti.

Panna

Chtěli byste v tento sváteční den zlepšit váš partnerský vztah? Pak je tady pro vás moudrá rada jako dárek, který si můžete dát sami sobě pod stromeček. A tím je důvěra v sebe sama. Prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů.

Váhy

Chcete v tento sváteční den mít větší klid na duši? Pak je dárek na cestě. Až ho rozbalíte, bude tam napsáno následující. Stále váháte mezi dvěma cestami, jste sluhou dvěma pánům? Udělejte radikální řez a posuňte se o krok vpřed, ať už bude rozhodnutí jakékoliv. Udělejte stop stagnaci. Vstupte do tohoto dne s jasným stanoviskem. Tím si darujete klid a nastolíte rovnováhu.

 

Štír

Nepropadejte v tento den závislostem, cesta k nim je dlážděná následným zpytováním svědomí. Už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Překvapivě zrovna toto může být pro vás ten nejlepší dárek. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné.

Střelec

Váš problém minulých dní byl v tom, že jste nevěděli, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Pro dnešní den je výhodné zaujmout neutrální stanovisko, v případě, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Požádejte Anděla, ať vám nadělí sílu se jasně rozhodnout pro jedno konkrétní stanovisko a za tím si stůjte.

Kozoroh

Dnes můžete obdarovat ostatní tím, že seberete odvahu a prosadíte své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. Chcete letos ručně psané jmenovky a naopak nechcete kapra? Stůjte si za svým přesvědčením výhodě, věřte si, pak vám uvěří i druzí. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. 

Vodnář

V tento den můžete zažít náhlý pocit, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Svátky nejsou příhodná doba za sebou spálit mosty. Uvědomte si, že Vánoce jsou svátky klidu, a tak jednejte s rozvahou.

Ryby

Někteří touží po klidu a užívání si svátečního klidu, vy však náhle pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružství. Mějte však ohnivou energii pod kontrolou. V partnerském vztahu můžete čekat vášeň a výměnu názorů. Tato energie je naopak vhodná pro ty, kteří potřebují udělat nějaké rozhodnutí a pokud ho neudělají právě teď, příští rok už na to nebude příležitost. Dejte sobě a druhým dárek. Dopřejte všemu ten správný čas.

Karta dne k poslechu - Milenci Horoskop na Štědrý den. Zamilovaní, Láska. 🏩👩‍❤️‍👩 Užijte si Lásku ve všech podobách.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu