Zpět na články

Výklad z Tarotu na 25. 12. 2023 / Karta dne - Stabilita, otcovské rady, solar plexus.

Máme tady Boží hod vánoční. Co je pro nás nachystáno z předpovědi Tarotových karet? Tento den by měl být o stabilitě, autoritě a využití otcovských rad.

Výklad z Tarotu na  25. 12. 2023 / Karta dne -  Stabilita, otcovské rady, solar plexus.

„Kolik lidí slaví narození Krista a jak málo se jich řídí jeho přikázáními!“ Benjamin Franklin

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Rodinná pohoda stále pokračuje. Využijte toho, že jsou všichni slavnostně naladěni a prosneste své úvahy o finančních transakcích , uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba změnit. A co třeba vaše zažité konvence a zvyky, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých hodnotách.

Býk

Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Jsou tady svátky, co jste nestihli do tohoto dne, nechte být. Uvolněte se z pout, do kterých jste se uvěznili. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Blíženci

Využijte doby, kdy je rodina pohromadě a nastolte autoritu, nový řád k upevňování vztahů. Vy jste ten, kdo dokáže vytvořit klid, teplo domova a dokáže ochránit svůj majetek. Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Návštěva vašeho otce ho jistě potěší.

Rak

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy a nikam nevedoucí dohady. Pokud si přesto chcete prosadit své plány, je moudré zvážit, zda vám za to tato situace stojí. Jedna moudrá rada tu přeci je. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete oproti druhým ve výhodě.

Lev

Vaše sváteční pohoda v zázemí šťastného domova stále pokračuje. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste prověřili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám přijde vše samo v pravý čas. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran.

Panna

Někteří v tento sváteční den ještě stále odpočívají, k vám ovšem přichází energie, která vás bude doslova volat po činech a žádné zahálce. Ve vztahu to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře, cesta za někým, koho jste dlouho neviděli. Využijte dni volna na cestování. 

Váhy

Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Využijte sváteční doby, třeba se vám naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Pokud chcete podniknout něco nového, je potřeba mít čistý stůl. Darujte kytici sobě nebo nějakému milovanému člověku. Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, je zde velká pravděpodobnost k úspěšnému pořízení, protože v tento čas jsou mnozí nakloněni smíru.

Štír

Využijte dnešní den volna pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Tento den je však o umění nastavení správné míry, protože je zde blízká hranice k přehánění a požitkářství. Nastavte si tu správnou míru u všeho, do čeho se pustíte. Užijte si dobrého jídla, pohodlí, obklopujte se hezkými věcmi. Budete vyhledávat pro sebe to nejlepší, luxus, blahobyt. Je však dobré si být vědomi toho, že vaše přílišná blaženost nemusí těšit vaše okolí stejně jako vás a ne každý bude na stejné vlně, proto nastavte správnou míru. Starosti hoďte za hlavu a užijte si toho, co vám činí radost. 

 

Střelec

Rozbalování a darování dárků už máte za sebou, je čas stanovit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu bez povinností, které můžete odložit, uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů?

Kozoroh

Chystání Štědrovečerní večeře, nákupy, psaní jmenovek na dárky, to vše už jste stihli a máte za sebou. Stihli jste toho poměrně dost, přestože víte, že je ještě pár věcí, které byste chtěli zařídit. Vaši píli vám nikdo nebere. Avšak vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se rozhodnete.

Vodnář

Štědrý večer je za vámi a vy v době rozjímání uděláte předčasné a neuvážené rozhodnutí a hodíte přes palubu něco, co by vás za čas mohlo mrzet. A nebo vás naopak opustí z nenadání něco, co vás dlouho zatěžovalo. Výsledek může nabýt jiného rázu, než v co jste doufali, ale zrovna to může být to nejlepší, co se v tento sváteční den mohlo stát. Věřte- nevěřte.

Ryby

V tento sváteční den můžete mít trochu zkreslený pohled na realitu, proto se dívejte na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Ve vztahu posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Nechte ho také odpočinout. Dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Občas zrovna vaše znamení inklinuje k byť i malým závislostem. Pomoci může poslech motivačního videa.

Karta dne k poslechu - Císař Dnešní horoskop 25.12. Autorita. Dodržení slibu. Zavolejte svému otci nebo ho navštivte. Barva žlutá

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den..

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu