Zpět na články

Jaký bude týden od 25. 12. 2023 do 31. 12. 2023 podle kartářky

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě na telefonu nebo na e-mailové adrese

Jaký bude týden od 25. 12. 2023  do 31. 12. 2023 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle Tarotu

V roce 2024 hodně síly,
štěstí, zdraví, také píli.
Hodně lásky, přátelství,
to je moje poselství.
Dobrý pocit kéž Vás hřeje,
to Vám ze srdce přeje

Vaše kartářka Jana Fišerová

Berani:

Královna holí, Osmička pentaklů, Mág

Je nejvyšší čas postavit svoje potřeby na první místo. Jděte svým přáním a věcem, po nichž toužíte, naproti. Nečekejte, že vám něco spadne do klína, buďte aktivní a jednejte se zápalem a od srdce. Máte výbornou intuici, cizí lidé stejného založení se na vás budou stále více a více nabalovat a usilovat o vaši přízeň. Karty vás vyzývají k tomu, abyste objevovali pořád něco nového. Přihlaste se do kurzu nebo se vyučte nějakému řemeslu. Můžete si přivydělávat i svými koníčky. Zapojte ihned svou mysl, ruce i své srdce a rozhlížejte se po práci, kde si můžete přivydělat nebo vydělat víc.

Býci:

Šestka holí, Čtyřka pohárů, Páže holí

Snažení a těžká fyzická nebo duševní práce se vyplatily a vy se nyní těšíte z potlesku těch, kteří vašemu vítězství fandí. Zlepší se vaše pracovní vyhlídky i vaše společenské postavení. Můžete se vyhřívat na výsluní. Ovšem nezapomínejte se radovat z obyčejných věcí. Nejen prací a studiem je člověk živ. Dopřejte více prostoru třeba svému uměleckému já, svým tvořivým nápadům. Vezměte do ruky papír, pastelky, plátno, olejové barvy a malujte. Nebo si naplánujte vzrušující a dobrodružný výlet do tepla.

Blíženci:

Císařovna, Čtyřka holí, Král holí

Celý týden bude ve znamení tvůrčí energie. Možná se předvedete napečeným cukrovím, vyzdobeným bytem, chutným obědem. Připravte se na to, že budete hodně pečovat o své okolí. Ale raději byste měli pečovat více o sebe než o druhé. A koncem týdne si můžete poděkovat za dobře odvedenou práci. Romantický vztah může vést k brzkému uzavření manželství. A v tom případě vás čeká stěhování. I nadále se od vás očekává, že v zaměstnání fungujete naplno, některým bude nabídnuto vedoucí místo.

Raci:

Velekněžka, Dvojka pentaklů, Král mečů

Důvěřujte své intuici. Prospěje vám rada od nějaké moudré osoby. Můžete se ocitnout v období, kdy se poučíte z určité bývalé zkušenosti. Potřebujete nalézt rovnováhu mezi svým pracovním a osobním životem, protože občas přeháníte jedno nebo druhé. Popřemýšlejte, kde je třeba ubrat a kde přidat. V některých oblastech totiž ze sebe vydáváte příliš. Pro samou práci zapomínáte často na legraci. A jestli jste si vydělali nějaké peníze navíc, běžte je utratit, Zrozenci, kteří řeší nějaký problém, by se měli obrátit na odborníka.

Lvi:

Královna pentaklů, Desítka pohárů, Eso pohárů

Odvádíte pečlivou práci, jste vzorem pro své spolupracovníky. Vašemu bankovnímu kontu se daří a bude dařit skvěle. Máte před sebou řadu nových projektů. A zde dávejte přednost důkladnosti před rychlostí. S rodinnými příslušníky sdílíte mír a harmonii. Přetékáte láskou ke svým nejbližším. Někteří mohou vydělat další peníze zahradničením, zemědělskou činností nebo nákupem a opravou nějaké nemovitosti. Úspěšní můžete být i v uměleckém průmyslu nebo v rodinném podnikání. Zdraví vám slouží.

Panny:

Desítka pentaklů, Trojka pentaklů, Slunce

Výhodné přestěhování nebo prodej domu vám vynese hodně peněz. Uvažujte o tom, jak se finančně zajistit do budoucnosti a udržet si trvalou prosperitu. Rodinný život je v pořádku, panuje mezi vámi láska, tolerance, upřímnost. Mohli byste se pustit do dalšího projektu. Bude to sice stát spoustu času a námahy, ale výsledek se vyplatí. Samozřejmě práce bude mít přednost před zábavou. Zkuste kontaktovat mladší ročníky, jejich rady budou pro vás velice podnětné. Nečekanou radost vám přinesou rodinná setkání.

Váhy:

Královna mečů, Hvězda, Síla

Pokud procházíte složitý obdobím, karty radí, abyste přijali stoický postoj a věřili ve zlepšení. Překonávání překážek je pro vás nesmírně cennou lekcí. Pokud jste vdova nebo vdovec a žijete osaměle, zanedlouho sami nebudete. Všichni zrozenci zatouží po vzestupu v profesním životě. Dovolte si mít smělé plány a nechejte se svými sny vynést výš, než jste si dokázali představit. Vydejte ze sebe to nejlepší a dělejte hlavně to, co vám prospívá a ne to, co vám škodí. Nemocní se ze své nemoci brzy uzdraví.

Štíři:

Páže pohárů, Rytíř mečů, Svět

Brzy vám bude nabídnuta nová pracovní příležitost, v níž uplatníte svoje tvůrčí, citové i duševní požadavky. Do jisté míry by se mohl změnit váš život, možná je i změna bydliště. Nabídka bude pro vás hodně znamenat. Nesnažte se ale nic uspěchat, každý svůj následující krok si pořádně rozmyslete. Věci se totiž řítí vpřed závratnou rychlostí. Nezapomeňte si vyjednat pro sebe co nejpříznivější podmínky. Připravte se na časté cestování, kterým může trpět váš osobní a rodinný život.

Střelci:

Sedmička pohárů, Šestka pohárů, Zamilovaní

Na každém kroku nacházíte blýskavá a lákavá rozptýlení. Ovšem není všechno zlato, co se třpytí. Ne všechny příležitosti splní to, co slibují. K získání peněz oprašte nějakou dávnou dovednost, protože vám přinese prospěch. Zavolejte blízkým přátelům a zavzpomínejte na prosté radosti, které byly součástí vašeho dětství. V partnerském životě se zaměřte na posilování pozitivních věcí. Pokud je pouto mezi vámi nějak narušeno, například hádkou, brzy dojde ke smíření. Vaše kreativita i váš bankovní účet porostou.

Kozorozi:

Trojka holí, Eso pentaklů, Dvojka pohárů

Hodně jste pracovali, cítíte se unaveně, máte plné právo na odpočinek. Navštivte maséra, udělejte si čas na své vlastí koníčky, protože již od počátku roku budete v zaměstnání zapřaženi naplno. Samozřejmě vás nemine zvýšení platu, někdo se může těšit na zasnoubení nebo na vlastní svatbu. Výzvou je i účast v charitativní činnosti. Někomu se hodně líbíte. Vyjděte mu vstříc, promluvte si, ujasněte si své současné vztahy. Právě někdo nový by měl být tím ideálem, po němž toužíte a který hledáte.

Vodnáři:

Měsíc, Devítka pentaklů, Kolo štěstí

Někdo ve vašem okolí se vás snaží oklamat. Vy se něčeho nebo někoho bojíte, ovšem váš pohled na danou situaci nemusí být úplně přesný. Zmatek a nedorozumění je třeba si vyjasnit. Chvíle volna věnujte zábavě, vydat se můžete do galerie – světa umění, do divadla, do přírody. A přemýšlejte o tom, že se pustíte do  nového projektu. Příležitost už vám totiž klepe na dveře, takže otočte klíčem a dveře otevřete. Zapomeňte na lenost, nyní nastal čas jednat. Úspěch bude váš.

Ryby:

Velekněz, Mírnost, Poustevník

Více si věřte, máte přece všechny potřebné znalosti a vědomosti k výkonu svého povolání. Dále se vzdělávejte a věnujte pozornost oblastem, ve kterých se potřebujete dovzdělat. Jestli vás někdo kritizuje, zůstaňte v klidu. Neodpovídejte a nereagujte na kritiku dříve, než si odpověď promyslíte. Obyčejně patří ke kritikům hlavně lidé, kteří si hledáním nebo vymýšlením nedostatků na jiných lidech léčí svou vlastní nedostatečnost. Poslední vytažená karta Poustevník znamená touhu po vědění. Máte před sebou studium, kurzy, školení, stáže. Nudit se určitě nebudete.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu