Zpět na články

Dnešní horoskop - 28.12. 2023 Karta dne - Opuštění nefunkčního

Horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu pro čtvrteční den. Karta dne nabádá k propuštění nefunkčního vztahu. Nebojte se říkat NE. Zájemci o individuální výklad, neváhejte se ozvat. ⛧ 🔮 ⛧

Dnešní horoskop - 28.12. 2023  Karta dne  - Opuštění nefunkčního

 

„Odhal mi svou minulost a já ti povím, kdo jsi. 

Lidi je možné hodnotit jen podle jejich minulosti.“ Oscar Wilde

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Změna se hlásí o slovo a to, co se zdálo jako obranný mechanismus může být náhle prolomeno a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Nemůžete být uzavřeni ve své ulitě před okolím do nekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako bárka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové příležitosti se nabízejí.

Býk

Pokud jste zažili špatné zkušenosti, není divu, že zanechaly šrámy na duši. Pak není divu, že se člověk stane nedůvěřivý k situacím, které tutu zkušenost připomínají. Dnešní den je o tom, umět odpustit sobě i druhým. nenechte se zraňovat sebeobviňováním. Někdy také pomůže přiznat si vinu a neházet předčasně flintu do žita. Život přináší radosti i starosti. Naděje umírá poslední, nápomocna může být vaše vnitřní síla.

Blíženci

Tento den je nakloněn umění, seberozvoji, kultuře a především kreativitě. Proto je dobré se chytit příležitosti a využít tuto energii v hudbě, tanci, při malování obrazu. Mějte větší pochopení pro druhé. Buďte skvělým posluchačem i rádcem, který potěší vlídným slůvkem. V pracovní oblasti můžete riskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. 

Rak

Prozkoumejte situaci okolo vás a podívejte se pochybnostem pod pokličku, než abyste je prostě jen mlčky přijali. To vám vrátí energii a chuť se opět zapojit do všeho dění okolo vás a  pomůže zjistit, co je potřeba změnit, abyste se dostali do centra dění. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Někdy i přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerském vztahu. Se svými city zacházejte více vědomě. Radujte se ze svého svazku dvou lidí, ale neomezujte se jen na ně. Každý vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Lev

Chraňte si své území a prostor. Buďte ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Nezdá se vám, že se okolo vás pohybuje více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka ke vztahu? Rozhodně zůstaňte v klidu protože vy jste ten, kdo je ve výhodě a o krok před pomyslnou konkurencí. Má to však jeden předpoklad. Více si věřte, zvyšte míru sebevědomí.

Panna

Dalo by se říct, že se vám nabízí den o skvělých příležitostech a možnostech. Přemýšlíte začít s podnikáním? Tento den vám bude nakloněn. Je tady však jeden předpoklad, a to použít čistého jednání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. Buďte činorodí, věcní a motivujte druhé, vedoucí pracovníci by měli usilovat o zlepšení pracovních podmínek. Buďte ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se zasmějete vlastním omezením. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky.

Váhy

Tento den je o uvědomění si svých citů a emocí, které se skrývají ve vašem nitru. Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, je dobré si sáhnout do svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Neidealizujte si váš vztah, buďte k sobě upřímní. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Dopřejte svobodu partnerovi i sobě. Večer se oddejte léčivé hudbě nebo orientálnímu tanci. 

Štír

Vyjadřujte sebevědomě své názory, aniž byste se obávali, co na to řeknou ostatní, prožijte nejspíš velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby na slevě. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. 

Střelec

V tento den bude rozumné zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete rozhodovat mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že budete stát před volbou a tím nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích. Na které straně chcete stát? Ti, co raději vyhoví povrchním důvodům nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Ve vztahu se vyjadřujte jasně a stručně. Žádná omáčka okolo. 

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Kozoroh

Nemáte pocit, že byste byli raději chvilku sami a odešli do ústraní od všech povinností, abyste načerpali zpět svoji sílu? Dovolte si tento den alespoň z části pro sebe, třeba s knížkou, na kterou jste po celou dobu neměli čas. Poslouchejte své vnitřní Já a buďte sami sebou, třeba dojdete k uvědomění, že samota je někdy více, než hlučný dav.  Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném.

Vodnář

Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a ty rozvíjejte. Pro někoho je bohatství to vnější, někdo se může dnes cítit bohatý uvnitř, na duši. Záleží na každém, pro co se rozhodne. Mějte oči otevřené, budou se vám nabízet nevšední možnosti, kterých byste si jinak ani nevšimli. Velké dary dostáváme za odměnu, je potřeba k tomu určité předpoklady. Nečekejte tedy dary zadarmo, budete se muset trochu přičinit. Jedna z možností je docházení s partnerem do skupiny duchovního růstu. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, třeba při zhodnocení peněz.

Ryby

Přichází pro vás výzva. A tou je oznámení. Je potřeba mít oči otevřené, vidět pravdu, předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech. Nenechte se ovládnout strachem, který může vyvolat obavy z vlastních pocitů. Využijte pozitivní vlastnosti mečů, mezi něž patří touha po učení, schopnost komunikace bez přetvářky a objektivní myšlení při hledání cesty směřující do budoucnosti. Toto jsou vlastnosti mladého člověka, plného ideálů. Využijte je bez ohledu na váš věk.

Karta dne k poslechu - https://www.youtube.com/watch?v=vrykgraAAqw  

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den;

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu