Zpět na články

Dnešní horoskop na 29 .12. 2023 - Denní karta- Ledová královna. Rozum a odměřenost.

Je tady pátek, poslední pracovní den tohoto roku. Jaká je předpověď pro jednotlivá znamení Zvěrokruhu? Necháte se inspirovat mystikou? Denní karta je pod energií chladu a vlastností Ledové královny z pohádky, vzpomínáte? Buďte více tolerantní k druhým.

Dnešní horoskop  na  29 .12. 2023 - Denní karta-  Ledová královna. Rozum a odměřenost.

„Mám raději vřelou ženu a chladnou kávu. Jedno i druhé vám umožní, že se nespálíte.“ Albert Chevalier

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem báječný den. Zájemci o individuální 🔮 výklad, ozvěte se.

Beran

Tento den si vás nejspíš prověří, jak zosobňujete pravdu a jak jste na tom s poctivostí. Jde o to, umět vidět pravdu bez předsudků, tak, jak se ve skutečnosti jeví. Zvyšte svou bystrost, nastražte antény a nebojte se svých pocitů, které ve vás vyvolá odhalení skutečnosti. Nedovolte strachu, aby vás paralizoval. Ve vztahu je možné zažít poměřování sil s tím, kdo získá převahu ve vztahu. 

Býk

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. Láska a partner nebo seberealizace? Odejít za prací svých snů a partnera nechat doma? Láska nezná omezení. Kdo ji chce udržet násilím, snadno ji ztratí. Ten, kdo k vám patří se vždy vrátí neboli nikdy neodloučí. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Blíženci

Propusťte své beznaděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného. Prožijte tento den na pohodu. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr, naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. Nebojte se říkat vyjádřit svůj názor a říkat ne. 

Rak

Proč si odmítáte přiznat své pocity, a i těch pocity okolo vás? Čas plyne, starosti a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit. Nasadili jste tvář poker face, aby vám nikdo nemohl číst z vaší mimiky. Ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Nastává volba mezi rozumem a intuicí. A to znamená, že city musí jít stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. Jak se zdá, cesta úniku už ztratila směr a vám tedy zbývá možnost, abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. 

Lev

Osamělí mají možnost Láskyplného setkání a citového opojení. Využijte tento den a obklopujte se Láskou. Lásku rozdávejte, třeba hřejivým úsměvem. Spojení dvou lidí pod nejvyšší kartou Lásky je symbol partnerského svazku, kde nechybí Láska a porozumění. Je potřeba nastolit harmonii. Někteří to se svou vřelostí přehánějí, tam nastal čas se usměrnit.  Láska je mocná čarodějka, překoná všechna kouzla, můžete zkusit její sílu. V myšlenkách se toulám v krajinách mých přání.

Panna

Dnešní den je nakloněn umění, seberozvoji, kultuře a především kreativitě. Proto je dobré využít tuto příležitost v hudbě, tanci, při malování obrazu. Navštivte břišní tance nebo jógu. V zaměstnání můžete riskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha vám mohou být tím nejlepším rádcem. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Neidealizujte si váš vztah, buďte k sobě upřímní. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. 

Váhy

Kde sloužíte dvěma pánům, snažíte se mít výhody z dvou situací? Dlouho jste váhali, ano nebo ne? Dnes udělejte jasný krok. Někdy i krok do neznáma je mnohem lepší, než neustále zvažování. Alespoň nabudete dojmu, že jste pro to něco udělali. A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Ve vztahu se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Vyslovte pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Štír

Dopřejte si zábavu a odpočinek, navštívte divadlo, premiéru kina s přáteli, večer zakončete s dobrou sklenkou červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Někteří z vás mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Váš zdravotní stav by se měl též posunout k lepšímu. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům.

Střelec

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se oprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Ve vztahu je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací a důvěra byla zneužívána. Zamyslete se nad svou žárlivostí, to, co žárlí, není Láska. Tato vlastnost vám dává možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami od sebe skrze druhého. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Kozoroh

Zvažte, zda není okolo vašeho srdce vystavená zeď a na očích nemáte pásku, abyste neviděli to, co by bylo rozumné začít řešit? Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Uvědomte si, že přišel čas, kdy není na místě vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte něco jiného. Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Nestrkejte hlavu do písku, tak jako pštros.

Vodnář

Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád. Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout.

Ryby

Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí a nedejte šanci zlu a závisti proniknout do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotalo okolo prstu. Nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým budete uzavírat dohody.  Buďte obezřetní u podepisování smluv, věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz z protistrany. Ve středu pozornosti budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Karta dne k poslechu - Královna mečů Horoskop na pátek - Ledová královna. Analyzování, rozumování. Chladné city.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji vám báječný den…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu