Zpět na články

Dnešní horoskop - 30. 12. 2023 / Karta dne - Patová situace

Sobotní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne je pod energií výzvy k zachování klidu v případě, že byste byli vtaženi do sváru a pletek z okolí. Na koho dnes padne Černý Petr?

Dnešní  horoskop  -  30. 12. 2023  / Karta dne  - Patová situace

„Kdybyste se každý den po dobu jednoho roku posunuli o jedno procento, na konci byste na tom byli sedmatřicetkrát lépe než na počátku.“ James Clear

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Dnes to budete vy, kdo dokáže druhé přesvědčivě a moudře motivovat pro plány, kterým se v předešlých dnech nedařilo. Přizpůsobte se okolnostem, využijte svých znalostí a zároveň naslouchejte hlasu podvědomí. To vše propojte v celek. Buďte pro ostatní příkladem, a to třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením, nedostatkům. Ve vztazích se nenechat ovládat. Zvolte otevřené jednání. Kdo umí využít magii a kouzla pro správnou věc, má šanci dojít k poznání, že jsou věci mezi nebem a zemí okolo nás. 

Býk

Přichází den, kdy zažijete větší přísun energie, silnou vůli a vynalézavost, velké sebevědomí. Jde tedy o velmi pozitivní den, nabízející skvělé příležitosti a možnosti, tou může být začátek své osobní dráhy v podnikání. Má to však určitý předpoklad a tím je čisté jednání. Vedoucí pracovníci nechť prosazují návrh na zlepšení pracovních podmínek. Zvolte odlehčenou stravu a nové stravovací a hygienické návyky.

Blíženci

Ve vztahu se nechte vést svým srdcem, důvěřujte své intuici, pak bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Nedělejte žádné plané kompromisy. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Nebojte se však vyjádřit i své potřeby a naslouchejte potřebám jiných. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně má dáti nebo dal? Je možné, že si vás někdo všimne a ocení vaši píli a navrhne pro vás finanční odměnu.Tento den je o vzájemné spolupráci. 

Rak

V dnešní den by se vám mohlo ulevit, pokud by přišel nenadálý konec u něčeho, co vás dlouho tížilo. Výsledek může být jiný, než jste doufali, ale to může být zrovna to nejlepší, co by se mohlo stát, protože s tím odejde veškeré napětí. Ovšem je tady i možnost, že vy sami byste neuváženě hodili cosi přes palubu. Takže dvakrát měř, jednou řež. Ať nelitujete unáhleného jednání, což by vás později mohlo mrzet. Příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťujete vnitřní napětí.

Lev

Nabízí se vám materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. Ve vztazích se ukazuje blýskání na lepší časy. Měli jste dost času na přemýšlení a třeba jste v sobě něco změnili a chcete se usadit, zasnoubit. Příhodná doba pro uspořádání zásnub a tím spojit dvě rodiny dohromady a znásobit své jmění. Někomu se naskytne příležitost ke koupi domu. Vše může směřovat k zabezpečení rodinného krbu. Láká vás si jít vsadit? Pak to udělejte. Nebo napravte něco, co jste dlouho odkládali. Tím by mohlo být doplacení alimentů. Tomu všemu je dnešní den nakloněn.

Panna

Učíte se rádi novým věcem, získáváte podnětné informace? Máte šanci se sebevzdělávat, třeba docházením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se si nechat poradit. Otevřou se vám nové oblasti poznání, odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztahu, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. 

Váhy

Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. Vztah může vzkvétat jen když jsou partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům, proměně. Můžete začít hledat nové bydlení nebo společně cestovat. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Obě změny by měly probíhat současně, protože pokud byste hledali změny jen vnější, cítili byste se prázdný uvnitř. 

Štír

V osobních vztazích může být tento šťastný den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního partnera, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. V povolání můžete uzavřít úspěšný obchod, posunout se na vyšší místo nebo úspěšně složit zkoušku. Život vás postaví před nejvyšší úkol. Seberealizaci a ta by měla být uskutečněna při plnění úkolů. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. Využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco nevšedního, třeba si kupte los.

Střelec

Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, nově uplatnit své přednosti, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Chcete-li se pohnout z místa a pochopit, proč nemůžete přijít některým věcem na kloub, připusťte si, že je potřeba se podívat na situaci z druhé strany. Postavili jste si rozum výš, než své srdce a tím některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. 

Kozoroh

Nečekejte na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování, až se do vás někdo zamiluje a začněte prožívat štěstí teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. Štěstí růstu v životě je dar, nedá se udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

Vodnář

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním, máte šanci zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování. Oddejte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat.

Ryby

Dnes se u vás jistě projeví silný charakter, protkaný bystrým rozumem, je na zvážení, zda se na konkrétní situaci nedíváte více méně kriticky a raději vyčkáváte. Naopak se můžete přistihnout, že neskrýváte ochotu se pohádat. Masku, kterou jste si nasadili k obraně sejměte a buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok zpět. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená už se nedají vzít zpět. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu. 

Karta dne k poslechu -  https://www.youtube.com/watch?v=Rajn4UYaNWM

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den; 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu