Zpět na články

Dnešní horoskop na 2.1. 2024 / Karta dne - Touha po svobodě, dobrodružství.

Je tady nový rok 2024 a pro někoho první pracovní den tohoto týdne. Jaká je předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení? Dle denní karty se jedná o den, kdy se bude nabízet dobrodružství, flirtování s mladou osobou, která bude tahat z rukávu jeden návrh za druhým.

Dnešní horoskop na 2.1. 2024 / Karta dne - Touha po svobodě, dobrodružství.

Taky jste si všimli, že první zavazadlo na letištním pásu nikdy nikomu nepatří? Erma Bombeck

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný první pracovní den v roce 2024.

Beran

Vaše starosti vám zakrývají výhled vpřed. Mohou přicházet obavy, starosti a pocit viny, a to vše vás může zbavit odvahy. I z této nepříjemné situace je cesta ven. Pokud jsou to obavy z okolí, je moudré si promluvit s přáteli a udělat si jasno. Nedělejte si z partnera obětního beránka. Den vhodný k odpuštění. Nemějte domněnky. Jsou-li obavy z vašeho podvědomí, zpytujte pocity viny a studu a začněte myslet na něco hezkého. Nápomocna může být meditace. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Býk

Přijměte váš vztah takový, jaký je a přestaňte myslet na to, co by se mohlo stát. Pochyby jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Ty se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání. Možná budete mít pocit, že se věci okolo vás nehýbají a stojí na místě, přitom vy máte tolik nápadů a jasný plán, který ale není ten nejlepší.S tím zahálením může pomalu přijít jiné východisko, než zrovna vidíte v tento den. Vše má svůj čas, aby přinesl plody v ten správný čas. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Blíženci

Dejte si pozor na svou zbrklost, netrpělivost. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupal loď na klidném moři, nastavte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Tato energie se dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech a nebo všude tam, kde jste doposud váhali.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Rak

Den, kdy je ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými si po zábavě dopřejete sklenku kvalitního červeného vína. Tento den je o štěstí, oslavách všeho druhu, pocitu naplnění. Máte šanci získat novou, zajímavou pracovní nabídku, povýšení nebo zvýšení platu. Také je tu příležitost uzavřít velmi zajímavý obchod. Někteří z vás budou obdařeni cenným darem a zažijete pocit vděčnosti. Vztah s partnerem může přinést uvědomění, že máte hodně společného a že existuje ještě spoustu neobjeveného. K tomuto uvědomění vám může být nápomocen i rozhovor s třetí osobou.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Lev

Zanechte za sebou svou žárlivost, neochotu se přizpůsobit. Nepřehlížejte druhé okolo sebe, tím byste mohli upadnout do apatie, a tím byste přehlédli byste gesto k usmíření. Ona i taková přemíra péče může vést k tísnivým pocitům, třeba v rodině nebo ve vztahu. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i setkání s jinými lidmi. Někdy pro svou zaslepenost a nepřiměřené touhy ztratíme i další nabídky, které se tiše nabízejí. Zkuste se dnes vydat jiným směrem, než obvykle.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Panna

Máte pocit, že je okolo vás větší počet lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka ke vztahu? Měli byste zůstat v klidu, propustit trému, protože vy jste ten, kdo bude dnes ve výhodě a o krok před rádoby konkurencí. Má to však jeden předpoklad. Věřte sobě, pak ve vás uvěří i ostatní a stanete se pro ně neodolatelnými. Věříte?

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Váhy

Nenechte ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se situaci pod pokličku a z jiného úhlu pohledu. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztahu. Vy ale nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši každodenní chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Štír

Hledejte nové poslání, nový životní směr, nastal čas si stanovit nové cíle, protože vám skončilo jedno období a je potřeba udělat rozhodující krok k seberealizaci vaší osobnosti. Pro oblast zaměstnání to znamená, že jste na správné cestě k práci snů, ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině. Bylo by přínosné na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, upozorňovat na ně druhé, motivovat druhé. Nenásilnou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Máte li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Střelec

Je tady zastavení, ustrnutí na mrtvém bodě i přesto, že byste se rádi pohnuli kupředu. Zřejmě budete vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi, zkoumání vašeho svědomí, prověřování závislosti na čemkoliv, komukoliv. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a obnovu a skutečné naplnění. Žádoucí je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.  

Kozoroh

Využijte svých skvělých komunikačních schopností, které vás mohou zavést k opravdovému bohatství. Mělo by se propojit to duchovní, citové i fyzické a pak přijde radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Ve vztahu prožijte radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální. Tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Cestujte třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stálo je najednou v akci. Vydejte se na cestu, naplánujte si přestěhování. Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. Zapomeňte však na přetvářku a buďte sví, vyplatí se používat praktiky, které jsou vám vlastní. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno pár nevyřčených otázek a odpovědí.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Ryby

Mějte své pudy pod kontrolou. Duše bude tím, kdo překoná vaše ego. To vás přiměje si na nic nehrát, ovládat se. Zaměřte se na rozdíly v touze, pudovosti, vášně a chtíče. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Pohlídejte, aby se nestal konečným cílem. Abyste ho správně využili a pochopili, je dobré ho spojit se svým duševním propojením. Tělesnost a duševnost. Něžné vztahy potřebují koření života, naopak tam, kde vládne sexualita je zapotřebí naslouchat i srdci. Máte na to se odprostit od pocitů viny a překonat staré představy o morálce.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Karta dne k poslechu - Páže holí

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den;  

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu