Zpět na články

Horoskop pro všechna znamení - 3. 1. 2024 / Karta dne - Obavy z okolí.

Středeční předpověď z Tarotových karet. Dle denní karty je vhodné se zamyslet nad svou komunikací. V tento den není na místě říkat, rád bych, ale... Propusťte obavy.

Horoskop pro všechna znamení - 3. 1. 2024 / Karta dne - Obavy z okolí.

„A teď přivítáme nový rok. Plný věcí, které se ještě nestaly.“ Rainer Maria Rilke

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Svátky jsou za vámi a po vás se bude chtít udělat ne jedno vážné rozhodnutí, které jste stále odkládali a chováte se tak, jakože se vás to netýká nebo, že je na vše času dost. Bylo by dobré zapojit rozum a zvážit všechna pro a proti a udělat si ve věcech jasno. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Býk

Jsou chvíle, kdy si zasteskneme a zvoláme, kdyby se tak dal vrátit čas! Tato chvíle je tady pro vás dnes a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Blíženci

Dovolte si na chvilku být bezstarostným dítětem. V práci se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se náhle vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Pokud se přistihnete při zasněnosti, nostalgii až melancholii, příčinou mohou být vzpomínky na dětství. Pokud budete umět tuto energii dobře využít, nasměrujte ji třeba do umělecké tvorby. Ve vztahu buďte uvědomělejší a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Rak

Pro vás je tento den o pohybu, cestě vpřed. Co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek. Prosazujte si svou pravdu a váš vlastní názor. Projevte své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Pokud jste byli s někým ve sporu, máte šanci být vítězem. Ujasněte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte jen tak, kde jste si opravdu jisti. Přetvářky vás dnes nikam nedovedou. Šetřete i na další dni, výplatní den je zatím v nedohlednu. 

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Lev

Je tady ustrnutí na mrtvém bodě i přesto, že byste se rádi pohnuli kupředu. Zřejmě budete nuceni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi, zkoumání vašeho svědomí, prověřování závislosti na čemkoliv. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, pak ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji.  Žádoucí je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Panna

Chcete-li se pohnout z místa a pochopit, proč nemůžete přijít některým věcem na kloub? Pak je potřeba se podívat na situaci z druhé strany. A to nasvědčuje tomu, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Žádoucí je tedy připustit si svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Váhy

Pokud zvažujete v rodině nadnést téma ohledně financí, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku nebo dokonce sepsání dědictví, pak tento den vám bude v těchto záležitostech nakloněn. Je pro to ale něco potřeba udělat něco jinak, zaveďte do vašich plánů inovaci. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které zůstává natrvalo. Láká vás sebevzdělávání ve finanční gramotnosti?

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni

Štír

Berte tento den jako klíčový k uzdravení se a k posunu k lepším zítřkům. Vaše píle v zaměstnání se může dočkat uznání, ocenění a pocitu, že jdete cestou rozvoje vlastní osobnosti. Den otevírá jedinečné možnosti k úspěšnému podnikání, k uskutečnění neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Může zavát nový vítr, který přinese inovaci do zastaralých projektů nebo to, co uvízlo ve slepé uličce, dospěje k obratu. Ukažte světu vaše ambice a vaše skryté talenty. Mějte na paměti, že se vám tyto šance nemusí opakovat, proto mějte oči otevřené a buďte přístupni něčemu výjimečnému.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Střelec

Dnešek vám může být nakloněn ve finančních záležitostech rodinného druhu. Buď můžete uspořádat zásnuby a spojit tak dvě rodiny dohromady a znásobit své jmění, nebo se vám naskytne příležitost ke koupi domu. Vše může směřovat k zabezpečení rodinného zázemí. Je tady šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako třeba vyřešit alimenty. Vaše děti ocení, když je doprovodíte do jejich zájmových kroužků nebo je tam v tento den zapíšete. Ve vztahu se blýská na lepší časy. Chcete se usadit, zasnoubit, plánujete rodičovství? Tomu všemu je dnešní den nakloněn.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Kozoroh

Možná cítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba se trestat a mít sklon ke kritice. Možná by stačilo dojít k uvědomění, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni učiteli a nebo vašimi rodiči. Máte-li možnost, promluvte si s nimi o tom. Využijte současné moudrosti a podívejte se na minulost s nadhledem, dojděte k odpuštění.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Vodnář

Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztazích, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Ryby

Pokud vás omezovaly starosti a vy jste si mysleli, že z toho není cesty ven, můžete dnešní den brát jako klíčový. Tato změna by se měla projevit jak v profesním, tak i v osobním životě. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní, kdy tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Vítězství může být i takové, že se odhodláte ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání. Zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti. Svobodní mohou stát na počátku nového vztahu. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Karta dne k poslechu - 8 mečů

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu