Zpět na články

Dnešní horoskop na 4.1. 2024 / Karta dne Viselec- uvíznutí

Čtvrteční předpověď z Tarotových karet. Karta dne je pod energií stagnace a přehodnocení situací, které vám nedovolují se pohnout z místa. Myslete ♥ °

Dnešní horoskop  na  4.1. 2024  /  Karta dne Viselec- uvíznutí

„Železo rezaví nepoužíváním, voda ztrácí svou čistotu stagnací

... stejně tak nečinnost oslabuje vitalitu mysli.“Leonardo Da Vinci.

⛧ 🔮 ⛧

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Mládí má dnes zelenou a setkání s mladým člověkem plným ideálů vás může nakazit k dobrodružství, které vyžaduje odvahu, radost z riskování. To může způsobit překonání sebe sama, napínavost vašeho života, prostě vše, co v sobě má energie mládí. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Vzali byste ji v cizině? Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral.  Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Býk

Cítíte v sobě smutek? V zaměstnání to mohlo způsobit nedokončení projektu, které bylo zmařeno. Máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu. Postavte se čelem ke zjištěné skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu, nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní. Pozitivní stránkou je fakt, že vše můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztahu. Přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu, otevřeně vyslovujte svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Blíženci

Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho, co vás činí šťastným. K někomu může promluvit sen tak, abyste pak uvěřili síle vašeho podvědomí. Celková situace svědčí o nejasnosti vašeho postavení a vnitřní nejistotě, která zároveň varuje před fantazírováním a ponoření se do iluzí. Víte o někom, komu jste neodpustili? Udělejte to právě dnes. Můžete se přistihnout v obavách, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Dnes nastal čas je propustit a projít tím temným lesem a podívali se strachu tváří v tvář.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Rak

Vyjadřujte sebevědomě své názory, aniž byste se obávali, co na to řeknou ostatní, prožijte nejspíš velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie. Tím se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, vaší touze. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás oslní nebo inspirují k vlastnímu využití. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby a ke všemu na slevě. Cokoliv vám lidé z okolí svěří, by mělo zůstat jen a jen u vás. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Lev

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty do dalších dnů. V povolání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem. Neváhejte je prodat tam, kde přinesou zisk. Buďte osobnost a věřte si. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení. 

Afirmace: Námaha, kterou beru na sebe, slouží k mému růstu.

Panna

Den otevírá jedinečné možnosti k úspěšnému podnikání, k uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, ambicí a těšte se ze svého rozvoje. Můžete zažít bohatství uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství. Je na vás, pro co se rozhodnete. Berte na vědomí, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary přichází za odměnu.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Váhy

Ve vztazích se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna. Pokud budete důvěřovat své intuici, bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Nedělejte plané kompromisy. Možná u sebe objevíte sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Je možné, že si vás někdo všimne a ocení nebo navrhne finanční odměnu.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu. 

Štír

Chcete prožívat radost? Začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Sami víte, co vám činí radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Dva energetické nápoje vám dodají potřebnou sílu a křídla pro daný okamžik, avšak druhý den můžete pocítit pravý opak. Naplánujte si relax, třeba v kosmetickém salonu s masáží obličeje. Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Střelec

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce. Pokud dnes navštívíte toho svého, můžete si všimnout některých z těchto vlastností a ty, které u něho neshledáte je moudré naopak posílit u sebe. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Kozoroh

Dejte průchod situacím, tak, že k vám přijde vše v pravý čas. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize. Co vás čeká je možnost cítit vděk a spokojenost ve vztazích, třeba těch od sousedů nebo v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Je nějaká situace, kde vás tíží svědomí, čeho litujete, že jste to nedotáhli do zdárného konce? Uvítejte možnost to napravit a nastavit věcem správný řád. Třeba určení rozumného výživného nebo spravedlivého dědictví. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Vodnář

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním, máte šanci Lásku přijímat i dávat, být blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. využijte den k sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Ryby

Umělci mají na růžích ustláno. Třeba zrovna vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa snů všech kolegů. Pokud jste přednášející a čeká vás dnes vaše přednáška, pak věřte, že dojdete k uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají složit zkoušky. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde rozuzlení. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Karta dne k poslechu - Viselec https://www.youtube.com/watch?v=B9Cvix24cnQ  

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°°  

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu