Zpět na články

Dnešní horoskop na 6.1. 2024 / Karta dne Anděl, propojení protikladů.

Sobotní výklad z Tarotových karet. ⛧ Karta dne je velmi pozitivní, máme se na co těšit. Propojování protikladů, citu a rozumu. Setkání s pozemským Andělem. Buďte druhým Andělem. 😇

Dnešní horoskop  na  6.1. 2024  /  Karta dne Anděl, propojení protikladů.

„Protiklady se mají doplňovat, ne vylučovat.“ Sebastián Wortys

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Chcete-li dnes být šťastni, máte k tomu velký předpoklad. Vaše bohatství by se mělo dotýkat duchovního, citového i fyzického bohatství. Proto nabyté bohatství předávejte dál, energie potřebuje být v pohybu. V zaměstnání se nabízí slibné plány , skvělé příjmy, takže úspěch hmotný, ale i ten duchovní v podobě uvědomění si, že jste na místě, které vám dělá dobře. Objevte bohatství, které se skrývá uvnitř vás a proměňte vaše sny v realitu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni.

Býk

V dnešní den můžete projít životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení, pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. Věřte, že ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. V zaměstnání to svědčí o tom, že se dočkáte slušného zacházení i hodnocení, je to podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku. Jak se z lesa volá, tak se z něho ozývá.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Blíženci

Vaše myšlenky by měly ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Projevte sklony k sociálnímu cítění,dobročinnosti, dávání nezištných darů. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Toužíte po nějakém projektu, kde nemáte potřebnou finanční základnu? Pak mějte oči otevřené, nabízí se vám šance najít sponzora pro vaše záměry a vstřícná pomoc z výhodného setkání.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Rak

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a žádném zahálení. Ve vztahu to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Máte-li na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. 

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Lev

Dnes přichází výzva, ovládnout sám sebe a soustředěním nastolit harmonii. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Nezavírejte oči před zodpovědností. Učiňte rozhodnutí, buď se s partnerem rozloučit, nebo dojděte k uvědomění, že i při jeho nedostatcích s ním chcete zůstat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Panna

Možná vaše utkvělá představa o nějaké situaci dostane dnešním dnem úplně jiný směr pohledu na věc. Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tedy velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Váhy

Měli byste dostat moudrou radu, která vás uspokojí, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. Nápomocen při otázkách zdraví může být i lidový léčitel. Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Mohli byste pocítit nárůst vzájemné důvěry a náklonnosti. Možná, si všimnete u svého partnera morálních hodnot a osobních ctností, které se stanou rozhodující pro partnerský vztah vedoucí k uzavření sňatku. Soustřeďte se na vše, co vám přinese plody v budoucnosti, spoléhejte na svou víru, a to v sebe a i v ve víru duchovní nebo náboženskou. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Štír

Určete si cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes započnete, bude mít úspěch v následujících dnech, proto zkuste využít praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Projevte své praktické talenty a nastavte si nové cíle. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Střelec

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V povolání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem, neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Buďte prostě sví a věřte si. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení. 

Afirmace: Námaha, kterou beru na sebe, slouží k mému růstu.

Kozoroh

Je tady den, který vás bude vést k opuštění známých cest, aby mohla být objevena cesta nová a s ní i uspořádání nových životních zájmů. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, přesto je dobré opustit, co vás již nenaplňuje a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Pokud máte pocit vyhoření, cesta změny vás inspiruje pro nový životní směr. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. Nebojte se říkat ne. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Vodnář

Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, změnit destruktivní vzorce chování i myšlení, vidět situaci v lepším světle než se jeví právě teď a právě tady a začít se cítit lépe. Váš pocit, že vše okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Zkuste se podívat na situaci i z druhé strany. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace. Nejedná se tedy o skutečné ztroskotání, leč prověření vašich možností a obav ze ztráty. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Ryby

Na které straně se cítíte komfortněji? Na straně obdarovávání a nebo přijímání? Jednou jsme nahoře, jednou dole, na vás bude zda budete dobrovolně druhým dávat. Budete prověřováni, zda vaše štědrost je motivovaná potřebou získat moc. A že byl zrovna obdařen někdo jiný a vy ne? Třeba vás čeká setkání s mecenášem nebo člověkem, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedošli. Rozdávejte úsměv. Bude vám fajn.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Karta dne k poslechu - Anděl, mírnost Horoskop na sobotu- Propojte protipóly. Buďte pozemským Andělem 👼https://www.youtube.com/watch?v=ic5qUf-XD0o&t=4s

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°° 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu