Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 10. 1. 2024 / Karta dne - Spravedlnost. Karma není zdarma.

Co nám přináší středeční předpověď z Tarotu? Na co klást důraz a čemu se raději vyhnout? Karta dne je z Velké Arkány a věřte, že bude vskutku spravedlivá. Spravedlnost nikdy nespí. Karma není zdarma. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. Dnes ponesete následky svých činů, proto jednejte poctivě. V soudní při vyhraje spravedlnost.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 10. 1. 2024 / Karta dne - Spravedlnost. Karma není zdarma.

 

 „Povinnost soudce je konat spravedlnost, jeho zvykem je odkládat ji.“ Jean de La Bruyere

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Blíží se k vám nabídka, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. To může způsobit překonání sebe sama, napínavost vašeho života, prostě vše, co v sobě má energie mládí. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Máte na zvážení i práci v cizině. Obchodní cesty jsou nakloněny úspěchu, stejně jako zaplacení zájezdu na první moment. 

Býk

Tento den je pro vás výhra. Máte šanci získat poklad. Zisk přijde pouze v případě, budete-li ochotni k Láskyplnému dávání. Čím více dáváte, tím více dostáváte. Tím se naplní kosmický zákon hojnosti. Na profesním poli se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo triumf, jež mohou vzbudit rozruch. Rozhodně se vyplatí vsadit na jednu kartu. Nezadaní mají možnost získat skvělou životní partii.

Blíženci

Zasněnost vás může posunout k vysněnému cíli. Pokud toužíte po obnovení vztahu nebo potkat novou Lásku, pak vaše denní karta radí, abyste se ponořili do nostalgie, zasnili se a vzpomněli si na dobu, kdy jste byli bezprostřední jako malé děti, plni odhodlání, elánu a upřímnosti. To ve vás dokáže vytvořit emoce, které přitáhnou to, po čem toužíte. Může vás navštívit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli.

Rak

Tak se zdá, že jste si nesete starosti celého světa zrovna tak jak to učinil Atlas, který si naložil starosti všech na svá bedra a ty vás pak stahují k zemi. Takto se dnes můžete cítit i vy. Nebo cítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situaci zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud jste v posledních dnech neměli na růžích ustláno, tak i dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si řeknete, že už jste zdolali větší výzvy. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže znovu nabrat síly.

Lev

Využijte příležitosti a vzdělávejte se. Pokud vás nic nenapadne, zapátrejte v paměti, který předmět jste měli rádi ve škole. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem. Úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku.Otevřou se vám nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne a udělejte nějaký nový krok.

Panna

Bylo by dobré se zamyslet, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy z toho, že stojíte na nejisté půdě. Váš pocit, že vše okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zavadíte o moudrou radu, jak se vymanit z této nepříjemné situace. Dejte péči dolním končetinám.

Váhy

Od časného rána se můžete přistihnout při zasněnosti, nostalgii až melancholii, kdy vás vzpomínky na chvíli vrátí do raného dětství. A když už se ocitnete v tomto snění, máte možnost ho využít pro zhmotnění vašich přání, protože když jste v harmonii a v radostných vzpomínkách a v míru, vaše tělo reaguje na vaši pozitivní energii a pak snadněji přitahujete do svého života Lásku. Ve vztahu buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí. Tělesnost pak ztrácí na významu.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Štír

Je dosti pravděpodobné, že zažijete prověřování morálky. To pro někoho znamená odolat při pokušení začít si se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám. Nebo se může stát, že se vám ozve vaše bývalá Láska a bude vás chtít nalákat do nezávazného flirtíku. Nenechte se zatáhnout do nekalých machinací. Nespokojte se s lacinými odpověďmi. Měli byste dostat moudrou radu, která vás uspokojí, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. Nápomocen při otázkách zdraví může být i lidový léčitel. 

Střelec

Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji. Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine, zrovna tak jako žárlivost, což je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování, násilí. Tyto vlastnosti vás vedou k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami k sobě skrze druhého. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Kozoroh

Vaše vyzařování na okolí bude působit okouzlujícím a Láskyplným dojmem, máte šanci zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku dostávat i obdarovávat. Zažijete chvíle hodně blízké k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, usmiřování se. Oddejte se navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera, odpustíme mu více, protože na tomto vztahu tolik nelpíme.

Vodnář

Vyjadřujte sebevědomě své názory, aniž byste byli na pochybách, co na to řeknou ostatní. Čeká vás pohodový den, bude z vás vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby a ke všemu na slevě. Očekávejte příjemné změny. Vaše rozhodnutí by měla být správná, protože budou nejspíš vycházet přímo ze srdce. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen u vás. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás oslní nebo inspirují k vlastnímu využití.

Ryby

Vy jste ten, kdo se může dobře zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Očekávejte příjemné změny,  může vás políbit múza. V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešením. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. 

Karta dne k poslechu - Spravedlnost .

Denní horoskop na středu. SPRAVEDLNOST. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. Úspěch u soudu.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu