Zpět na články

Dnešní horoskop na 11.1. 2024 / Karta dne - Zastavení, odklad, odpočinek.

Pohled do mystiky přes dnešní předpověď horoskopu. Karta dne přináší oznámení, aby ti, co se cítili oslabení nepřehlíželi vyrovné signály svého těla a dopřáli si odpočinek. 🔕 Více ve videu, odkaz na konci článku.

Dnešní horoskop  na  11.1. 2024  /  Karta dne - Zastavení, odklad, odpočinek.

„Miliony lidí touží po nesmrtelnosti, a přitom nevědí co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.“

Susan Ertz

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem, ať je v popředí duchovní vztah k vašemu vyššímu Já. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. Mohli byste pocítit nárůst vzájemné důvěry a náklonnosti a nebo si u partnera všimnete morálních hodnot a osobních ctností, které se stanou rozhodující pro partnerský vztah vedoucí k uzavření sňatku. Soustřeďte se na vše, co vám přinese plody v budoucnosti, spoléhejte na svou víru, a to v sebe a i ve víru duchovní nebo náboženskou, v tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba. 

Býk

Máte-li možnost, darujte nebo se k vám dostane dar z opravdové Lásky. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Láska, která není ničím omezena která se může rozvíjet. Překročte svůj stín a nechte se vést na vlně Lásky. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. MC Erik A Barbara - Ked pride laska

Blíženci

Při dnešním dni se můžete přistihnout, že jste ve víru okolností, které vás zavedou k zamyšlení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Čert nikdy nespí, proto byste neměli ani vy. Buďte obezřetní u podepisování smluv, věnujte pozornost dodatkům s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání výhod protistrany. Ve středu pozornosti budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální zotročení. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Rak

Pokud dokážete dnes odpustit sobě a druhým, můžete zažít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad a najednou se před vámi otevřou nové možnosti. Tam, kde máte pocit, že jste pochybili dostanete druhou šanci a můžete změnit to, co se zdálo už konečné, neměnné. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. S chutí do toho, dostáváte druhou šanci, znovuzrození, ale nesmíte přistoupit na žádné polovičatosti. 

Lev

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Naslouchejte druhým a buďte dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě. Věřte, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. 

Panna

Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční. Nepropásněte nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes započnete, bude mít úspěch v následujících dnech, proto zkuste využít praktické dovednosti a nabyté znalosti. 

Váhy

Dobrá organizace práce, spolupráce s kolegy na společném projektu, umět si říct a použít radu od staršího, zkušeného kolegy, to vše vám může přinést dobré výsledky na pracovišti. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. A pokud se to vše povede, můžete postoupit o stupínek výše v pracovní pozici.

Štír

Dnešní den můžete být takový, že dojdete ke k zjištění, že jste se před pár dny uzavřeli před světem ve věži poskytující prokázanou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Možná vaše utkvělá představa o nějaké situaci dostane dnešním dnem úplně jiný směr pohledu na věc. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy minulosti, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Těšte se na vše nové, až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasně.

Střelec

Co vám v životě chybí? Finanční jistota? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Rozhodněte se a změňte destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak nejspíš narazíte o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. 

Kozoroh

Využijte své osvědčené zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Mějte na paměti svůj dlouhodobý cíl. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Vodnář

Buďte dnes tím, kdo umí pohladit vlídným slůvkem, má porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být na chvilku tím bezstarostným dítětem. V práci se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se náhle vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než v současnosti.

Ryby

Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. Pomalu, jako když zasadíte semínko a trpělivě čekáte, až se objeví první lístky. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám.

Karta dne k poslechu - 4 meče Horoskop na čtvrtek - pozastavení, čas k relaxaci. Odložte to, co nehoří.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den° 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu