Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 12 . 1. 2024 * Karta dne - Ledová královna. Rozum v popředí.

Předpověď z Tarotovýck karet na páteční den pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne je ve znamení mečů. Budete mít dobrou vyřídilku na úřadech, ale pozor na ostrý jazyk. Přísná matka. 👩

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 12 . 1. 2024 * Karta dne - Ledová královna. Rozum v popředí.

„Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem rozumném.“ Paul-louis Courier

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Luxus, pohodlí, požitkářství, mít se skvěle, to vše a ještě i něco navíc můžete mít v tento den a cítit se jak se říká jako prase v žitě. Ale ne každý okolo vás bude mít stejně pozitivní den, proto je dobré si uvědomit, že ne každého bude vaše přílišná blaženost těšit a můžete ho tím dostat do opačného rozpoložení. Starosti hoďte za hlavu a užijte si to, co vám činí radost. 

Býk

Výzva tohoto dne. Počkat si na vhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě, což je vám býci blízké. Takže pro vás je výhodnější pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, aby mohla nastat doba zrání. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

Blíženci

Využijte svou odvahu, dnes budete velmi činorodí. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Ti z vás, kteří dnes budou prosazovat více činů, nežli řečí, mohou zdárně uzavřít několik obchodů, dostat se k hojnosti a být pro své okolí úspěšným obchodníkem a partnerem, s kterým za to stojí uzavírat i nadále smlouvy.

Rak

V tento den byste měli změnit své stravovací návyky. Zvolte odlehčenou stravu a více se věnujte svému zdraví, vnější i vnitřní kráse. Buďte spojení s přírodou. Dnes vám může zkřížit cestu sebejistá, trpělivá, finančně gramotná žena, která na co pomyslí, tam se jí daří. Využijte toto setkání a nechte se inspirovat některými z jejích rad, můžou to být pro vás prospěšné informace, které vás obohatí a posunou. Nebo naopak je moudré některé z těchto vlastností vzít za své. Den ukáže.

Lev

Nastavte správnou míru, nechť jsou vaše rozhodnutí promyšlená. To vzbudí zájem vašeho okolí, které se vám rádo přizpůsobí a podřídí. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem, úspěšně splní své cíle, které je dnes čekají a v jiné dny by neměly šanci k realizaci. Pokud by se neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné. Cesta je cíl, i když se nevyvíjí tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Využijte energie pro dlouhodobé investování. Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení.

Panna

Ve vztazích byste měli procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Všímejte si vnuknutí a věřte, že změny, které uděláte díky vnitřnímu vedení povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat velký význam. Přestaňte klamat sebe v práci, tam kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít a také ve vztahu. Kde klamete sebe nebo partnera? Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho. Nápomocna může být meditace na rozpuštění strachu.

Váhy

Dnes můžete obdržet dar nebo nečekanou pomoc. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Proto si nastavte vyšší cíle. V oblasti pracovních vztahů možná dojdete k uvědomění, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost mezi kolegy. Je tu velká šance k obdržení daru nebo nečekaná pomoc. Nenásilnou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Máte li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta.

Štír

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodu, vaše síly jsou vyčerpány. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co si počít v takové situaci? Řešení je klid a dovolená. A zrovna tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Vaše pochybnosti, zda takto nebudete plýtvat časem není na místě, nutíte-li se v tomto stavu pokračovat dál, vlečete se namáhavou cestou, kterou byste s novými silami zvládli hravě a v kratší době. Ve vztahu buďte upřímní a zvolte konstruktivní výměnu.

Střelec

Chcete-li zažít šťastný den, jsou k tomu velké předpoklady již od časného rána. Měli byste zažít radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě nemalých příjmů. Máte šanci na nové, slibné plány, hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích a začít hledat něco nového, co by vás v rodině naplňovalo. Objevte bohatství, které se skrývá uvnitř vás a proměňte vaše sny v realitu.

Kozoroh

Pokud hledáte alternativní léčbu a máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn přírodní medicíně, léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci využijte svých schopností a spojte ty správné kolegy ke společnému úkolu, zejména na projektech se sociálním zaměřením. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.  

Vodnář

Využijte své přirozenosti na maximum. Buďte starostlivý rodič, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také proto, že se umíte postavit za své ratolesti. I toto může být krásný pocit v rodině, vždyť věcné dárky už jste rozdali. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Rady ostatních si vyslechněte s respektem, poslední slovo by však mělo být to vaše.  Barva dne žlutá, zejména v oblasti břicha, solar plexu.

Ryby

Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Využijte již osvojených zkušeností, logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví a poučte se z vlastních chyb. Dejte péči sobě a vnímejte potřeby druhých okolo vás. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes na růžích ustláno. 

Karta dne k poslechu - Královna mečů.

Denní horoskop na pátek - Mečová, ledová královna. Na úřadě byste měli vyřídit vše na pohodu.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu