Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 14. leden 2024 / Karta dne - Radikální řez. Sluha dvou pánů.

Nedělní předpověď pro zájemce o mystiku. 🧙‍♂️ Karta dne vyzývá nezůstávat na dvou židlích a konečně se rozhodnout. A která cesta je správná? Možná najdete odpověď ve videu na konci článku.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 14. leden 2024 / Karta dne - Radikální řez. Sluha dvou pánů.

„Sluha dvojích vrat mívá mnohdy hlad, pán myslí, že dá mu druhý a sluha má hlad a dluhy.“ Zdeněk Železný.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Den vhodný k rekonstrukci bytu, setkávání s bližními, k zábavě, oslavám, sdružování se s přáteli. Na druhou stranu je dobré si uvědomit, že není dobré svou péči a starost o druhé přehánět a tím zapomínat na sebe. přehnaná péče je někdy pro druhé spíš přítěží. Maminky, věnujte čas i svým koníčkům. Kdo dává víc druhým než sobě, trpí nedostatkem vápníku. Víte, že nejvíce ho je v čaji ze sedmikrásek? Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými nebo narazit na nové, skvělé zaměstnání. Můžete navázat výhodné vztahy a známosti, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Býk

Čeká vás pohodový den, kdy se budete cítit jako prasátko v žitě. V práci by vám mělo jít vše dobře od ruky a přinést radost. Ovšem nepřehánějte to s družností. Dopřejte si kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu. Budete si chtít užívat dobrého jídla, pohodlí, požitkářství,obklopovat se hezkými věcmi, luxusem. To, co je býkům vlastní. Je však dobré si být vědomi toho, že vaše přílišná blaženost nemusí těšit vaše okolí stejně jako vás a ne každý bude na stejné vlně, proto nastavte správnou míru. Starosti hoďte za hlavu a dělejte to, co vám dělá radost. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Blíženci

Možná vaše utkvělá představa o nějaké situaci dostane dnešním dnem úplně jiný směr pohledu na věc. Tam, kde jste mířili příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tedy velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu a uvidíte nové obzory.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Rak

Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Neopomíjejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jeden celek jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů? Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, pro co se rozhodnete.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Lev

Možná neuniknete morálnímu prověřování jak ve vztazích, třeba mezi kolegy a nebudete flirtovat se zadaným mužem, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. To může být i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím. Nastal čas k uvědomění si, zda není v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a pak dojde k vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, která je nezávislá na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Panna

Pokud vás sužovaly menší starosti a problematické otázky a vy jste si z toho hledali cestu ven, můžete dnešní den brát jako klíčový. Tato změna by se měla projevit jak v profesním, tak i v osobním životě. Důležité je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a pochopíte své slabé stránky osobnosti. Svobodní mohou stát na počátku nového vztahu. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Váhy

Je tady den, který vybízí vyvinout větší snahu a hledat nové cíle a úkoly, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Ti, kteří mají spokojený vztah by si měli uvědomit, že je na čase občas vyjít i mezi přátele a nezůstávat jenom v páru. Vydejte se s přáteli na celodenní výlet. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Štír

Využijte sílu svých myšlenek, díky nim máte šanci přesvědčit ostatní o dovednostech, o kterých jste se domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Kdo umí správným a nenásilným způsobem využít magii, ten má tento den šanci pochopit, že existují věci mezi nebem a zemí. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? V magii bylo nejsilnější kouzlo Láska, máte příležitost se mu oddat.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Střelec 

Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Vyvarujte se nedůslednosti a povrchních citů, které jsou polovičaté a vlažné. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. Stůjte si za svou pravdou. Budete nejspíš zkoušeni, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. Budou přicházet výzvy, zda uděláte změnu a přestanete být v neutrální pozici. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Kozoroh

Říkejte nahlas svou pravdu, prosazuje se. Mějte svůj názor a tím se řiďte. Projevte své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Sužoval vás nějaký vás nějaký spor? Tento den je nakloněn ke smíru. Ujasněte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte jen tak, kde jste si opravdu jisti. Přetvářky vás dnes nikam nedovedou. Šetřete i na další dni. Výplata může být za pár dní.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Vodnář

Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty a nepodléhejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Ryby

Haló! Hlásí se o slovo varovné signály vašeho těla. Nejspíš jste v posledních dnech nadmíru pracovali a nyní nadešel čas ujasnit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odsunutí. V opačném případě vás mohou okolnosti pozastavit, donutit do klidu nebo v podobě lehké nemoci . Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid a dovolenou pro tělo a duši.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Karta dne k poslechu - Eso mečů https://www.youtube.com/watch?v=hmYhKG_djqw  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu