Zpět na články

Jaký bude týden od 15. 1. 2024 do 21. 1. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Madam Lenormand. Pro všechna znamení: pokud máte výčitky svědomí, že jste během Vánoc v pase trochu přibrali, opakujte si pro klid duše jedno rčení z Moravy – Roba bez břucha je jako džbán bez ucha. A hned budete klidněji spát. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 15. 1. 2024 do 21. 1.  2024  podle kartářky

Berani

Dáma, Ptáci, Dopis

Čísla: 29, 12, 27,

Pro některé zrozence nastal čas rozchodu od lože i od stolu. Proč stále setrváváte v nefunkčním vztahu? Pro jiné naopak přichází období pohody, lásky, cestování přes moře, z jednoho kontinentu na druhý, do míst, která překypují životem. Očekávejte samé pozitivní zprávy – e-mailem, telefonem, dopisem, formou SMS, možná i vzkazem přes někoho. Budete se radovat a usmívat. S velkým odpočinkem nepočítejte, téměř denně budete někde, kde vás čeká zábava, společnost, dobrá nálada.

Býci

Kosa, Slunce, Pruty

Čísla: 10, 31, 11

Kosa, to je nástroj sečný, může být i nebezpečný zejména pro toho, kdo s ní neumí zacházet. Ten, kdo s ní zacházet umí, se může těšit na bohatou úrodu, nový začátek v práci. U této karty je samozřejmé, že ne každý zrozenec pochází ze zemědělství, ale Kosa vás vyzývá, abyste vážili svoje slova, zejména ve vyhrocených situacích. Snažte se zviditelnit v zaměstnání, protože v soutěži o pracovní postup máte velkou naději zvítězit. Důležité je rovněž být nezávislý na libovůli okolí nebo nadřízených.

Blíženci

Věž, Myši, Jezdec

Čísla: 19, 23, 1

Určité překážky – zdravotní, vztahové, pracovní – brání tomu, abyste se cítili svobodně. Něco vás hodně omezuje, čekáte na výsledný verdikt, abyste se posunuli dál. Zatím musíte vyčkávat. Trpíte nedostatkem životní energie, nejraději byste zavřeli oči a pasivně vyčkávali, jak to dopadne. Ovšem posel štěstí, Jezdec, jehož žádná cesta neleká, vám nese dobré zprávy z blízka i z daleka. Nové šance v zaměstnání, milenecký dopis, uzdravení, obchodní nabídky, pozvání do společnosti.

Raci

Klíč, Jetel, Strom

Čísla: 33, 2, 5

Žijete v trvalém vztahu, vaše nápady a plány se postupně zhodnocují. Přesto se stále musíte učit novým věcem. Po stránce materiální si nemáte nač stěžovat. Spokojenost, úspěch, výhra v loterii. V zaměstnání probíhá vše k vaší spokojenosti, tedy beze změny. Možná byste se měli zúčastnit nějaké soutěže. Ovšem ne proto, abyste vyhráli nebo prohráli, ale abyste se naučili být zdravě agresivní a nepřešlapovali stále na místě. Máte výbornou paměť a můžete dosáhnout i mezinárodních úspěchů.

Lvi

Kytice, Lilie, Dům

Čísla: 9, 30, 4

Štěstí jako kytice poroste vám nejvíce. Společnost, veselí, koketování, smích, malá oslava, zasnoubení, nová přátelství. Určitě se nastrojte a navštěvujte plesy. Při tanci a zábavě se dozvíte kromě lichotek též plno klevet.  Proto pozor na aférky, alkohol, opilecké řeči, bolest hlavy. Upřete raději pozornost na lidi o generaci starší, než jste vy. Určitě nebudete litovat, protože se z první ruky dovíte o nějakém rodinném tajemství. Životní jistotu najdete u tepla rodinného krbu. 

Panny

 Kniha, Medvěd, Park

Čísla: 26, 15, 20

Kniha je dobré znamení, odkryje každé vědění. Na své životní cestě se musíte učit pořád něco nového. Současně se připravte na změnu a nový začátek v oblasti, které jste příliš pozornosti nevěnovali. I když na první pohled vypadáte klidně, je-li třeba, umíte vytasit drápy, abyste ochránili své blízké. Rodina a láska k potomkům je u vás na prvním místě. Ovšem i péče o nejbližší má své meze, nic se nemá přehánět. Udělejte si více času pro sebe, pro své přátele a kamarády. Více se bavte.

Váhy

Dítě, Prsten, Pes

Čísla:13, 25, 18

Rádi objevujete nové věci. Vadí vám chlubivost kamarádů a kamarádek, kteří k vám přijdou na návštěvu. Vy sami vedete spořádaný život. Symbol prstenu může být vykládán jako smlouva nebo dohoda, sňatek, úspěch v práci, zkrátka nalezení životní stezky, po níž se chcete ve svém vnitřním JÁ ubírat.  Ať se vydáte kterýmkoliv směrem, přímo nebo oklikou, vždy budete mít v obtížných situacích kolem sebe hodně lidí, kteří vám kdykoliv pomohou. Budete muset začít více šetřit.

Štíři

Liška, Měsíc, Čáp

Čísla: 14, 32, 17

V milostných záležitostech si dejte velký pozor na to, komu věnujete svou přízeň. Nesprávně zvolený partner by vám mnoho štěstí nepřinesl. Jednejte proto moudře, obezřetně, neznámým lidem zcela nevěřte, veškeré informace i ověřujte mezi důvěryhodnými známými. Budete prožívat střídání nálad, zejména v souvislosti s těhotenstvím. Radost a štěstí bude střídat trápení a smutek. Někteří zrozenci zažijí úspěch na světlech ramp, jiní budou trpět podrážděností a vznětlivostí.

Střelci

Had, Kotva, Srdce

Čísla: 7, 35, 24

Pozor si dávejte na starší tmavovlasou a svůdnou ženu, je to intrikánka. Bude vás sice přitahovat sexuálně, ale pokud ucítí nebezpečí, je odhodlána chránit sebe a své blízké jedovými zuby. Nastal čas, abyste začali hledat bezpečný přístav, člověka, s nímž je vám dobře. Klidné místo, kde naleznete domov, jistotu a rovnováhu ve svém myšlení. Omezte čas, který jste dosud věnovali kamarádům a raději upřete pozornost na svého životního druha. Dejte mu najevo, že se na vás vždycky může spolehnout.

Kozorozi

Srdce, Čáp, Mraky

Čísla: 24, 17, 6

Bude u vás na návštěvě milý host – důvěra, láska, náklonnost. Máte-li více dětí, rozdávejte jim lásku rovnoměrně, abyste přemírou lásky k jednomu těm ostatním neublížili. Čeká vás pracovní cesta, školení, změna práce spojená s častým cestováním nebo stěhováním. Každopádně půjde o pozitivní posun. Odloučení od rodiny budete obtížně snášet, objeví se strach z nových úkolů i nových kolegů. Nezbývá nic jiného, než ke změně, kterou jste si stejně přáli, začnete přistupovat pozitivně.

Vodnáři

Rakev, Hvězda, Rozcestí:

Čísla: 8, 16, 22

Uvízli jste v nějakých  komplikacích a nevíte, jak se z nich dostat ven. Tuto životní zkušenost berte jako výzvu k tomu, abyste se osamostatnili, přijali novou pracovní nabídku, zúčastnili se konkurzu. Kdo jde za svým cílem, nikdy neprohrává. Ve vztahu se setkáte s nepochopením, partner si neuvědomí, že máte plno starostí. Zřejmě mu budete muset vysvětlit, jak se věci mají, a požádat ho o pomoc nebo o morální podporu. Volný čas věnujte společným sportovním aktivitám.

Ryby

Pán, Loď, Ryby

Čísla: 28, 3, 34

V brzké době poznáte muže, jehož ideál nosíte ve svém srdci. Klidného, rozvážného, moudrého, domácky založeného, který touží po harmonii a lásce bližních. I on rád cestuje, tak jako vy. Společná dovolená v exotice váš vzájemný vztah upevní. Kvůli pracovnímu vytížení vás obou se brzy bude konat svatba. Jinak byste se totiž vídali jen sporadicky. Budete muset absolvovat nějaký jazykový kurz nebo jiný vzdělávací program. Jestli moc vařit neumíte, budete muset dohánět vzdělání v tomto oboru.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu