Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 19. 1. 2024 / Karta dne - Úspěch, sklízet vavříny

Páteční předpověď z Tarotových karet. Necháte se inspirovat a nahlédnete do své předpovědi? Karta dne vás jistě potěší. Je to karta vítězství, tam, kde se nedařilo je nachystaná cesta na druhou stranu. Stranu vítězů. Více ve videu na konci příspěvku.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 19. 1. 2024 / Karta dne - Úspěch, sklízet vavříny

„Usnete-li na vavřínech, vytknou vám to nejspíš ti, kdo spí na slámě.“ Jan Sobotka

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Rodina i romantické vztahy vzkvétají Tam, kde v rodině a ve vztazích je využita energie mateřství, mohou vzkvétat romantické vztahy, teplo domova, proto nechte něhu a péči vstoupit do vašich domovů. Ženy nechť jsou starostlivou matkou, která tráví hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči. Věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži, ti ať se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. 

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Býk

Jestliže dlouhodobě přemýšlíte o nějakém plánu, vizi, neobvyklém nápadu, je tady den, který je nakloněn nevšedním situacím. Dejte do zmiňovaného náboj, odvahu a mějte oči otevřené, co se k vám dostane rychlostí blesku. Je třeba rozvinout svou ctižádost a sebevědomí. Motivujte sebe i druhé, využijte ohnivé energie, která patří právě vám.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Blíženci

Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Jsou dny, které jsou zalité sluncem, jiné se podobají pocitu vyhoření, beznaděje. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr, naděje a před vámi se otevřou nové obzory. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Rak

Po celém pracovním týdnu k vám přichází den, který vybízí k prožití krásných chvil plných humoru, radosti, bezstarostný den. Setkání s přáteli a těmi, které máte rádi vám vaši radost ještě znásobí. Prožijte ho na pohodu, starosti nechte za hlavou. V práci vám budete cítit pocit naplnění z místa i z pohodového kolektivu, pusťte se do úkolů s nadšením a spolupracujte s ostatními.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Lev

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si ke své zasloužené slávě došel přes klikatou a strastiplnou cestou. Vaše snaha se vyplnila a čeká vás oslava, uznání, povýšení, vítězství. To pro někoho může být i takové, že se rozhodnete odejít ze vztahu nebo vyhledáte takové zaměstnání, které vás bude uspokojovat. Zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti. Svobodní mohou stát na počátku nového vztahu. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Panna

Tento den k vám letí rychlostí blesku mnoho nepředvídatelných zpráv a překvapení. Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně, bez unáhlení. Tam, kde situace stagnovala, je celá záležitost nevyhnutelně vedena k pohybu vpřed. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. Pokud vás něco tíží, vypište to ze sebe na papír a ten pak spalte nebo pošlete po vodě u jezu.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Váhy

Situace dnešního dne od vás vyžaduje seberealizaci. Talenty, které jste dosud nevyužili nebo je nechali bez povšimnutí vás dovedou k vysněnému cíli. Důležité je si věřit a rozvíjet se. K někomu z vás se dostane velmi výhodná obchodní nabídka. V povolání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Štír

Cesta k nastolení vašeho vnitřního klidu vede přes zbavení se potřeby a pocitu cokoliv měnit. Říkejte jen důležitá fakta a zachovejte v sobě klid. Někteří z okolí by mohli nabýt dojmu, že žijete v přetvářce. Vyprávíte vtipy, říkáte, jak jste v pohodě, přitom možná uvnitř sebe prožíváte něco jiného a nastavili jste si nečitelnou tvář. Podívejte se pravdě do očí. Za nedlouho to přinese úlevu.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Střelec

Věříte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed? Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou klíčem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Kozoroh

Vaše tělo vám vzkazuje, neignorujte varovné signály vašeho těla a duše a přepněte do modulu odpočinek. Pravděpodobně proto, že jste v posledních dnech přespříliš pracovali a nyní nadešel čas ujasnit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Ve vztahu někteří zažijí pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Vodnář

Tento den je předzvěstí stability, vnitřního naplněním avšak je potřeba být bdělý. V práci to znamená vytěžit maximum z rutinní každodenní práce a učinit z ní zdroj vnitřního obohacení. Ve vztahu hledejte oživení a pochopení toho druhého. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích. Zkuste si vsadit.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Ryby

Nové začátky klepou na dveře. Hledejte nový směr, otevřenost. Vykročte novou cestou, nebojte se zdravě riskovat. Ti, kdo budou spontánní, vytěží z okolností nejvíce. Závazky, které vás svíraly a nedávají svobodu, zkuste přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká karta od nuly. Energie je nakloněna stěhování. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Karta dne k poslechu - 6 holí

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu