Zpět na články

Dnešní horoskop na 20. 1. 2024 * Karta dne - Dočasná nouze

Víkendová předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Inspirace pro příznivce mystiky. Dle karty dne přichází prověřování možností z obou stran.

Dnešní  horoskop  na  20. 1. 2024   *  Karta dne - Dočasná nouze

„Kdo nemá bohatých rodičů, může mít bohaté srdce.“ Anglické přísloví

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod či výhra, a to může vzbudit rozruch. V osobních vztazích může být tento den ohláška k příchozí dobré partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení.Jděte mu trochu naproti a neseďte doma u seriálu, tomu pomůžete i tak, že se sami ujmete iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Vsaďte si.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Býk

Tento den je nakloněn umění, seberozvoji, kultuře a především kreativitě. Proto je dobré se chytit příležitosti a využít tuto energii v hudbě, tanci, při malování obrazu. Mějte větší pochopení pro druhé. Buďte skvělým posluchačem i rádcem, který potěší vlídným slůvkem. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Blíženci

Nezaplétejte se do jeho nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás těšilo než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Možná budete čelit pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Pokud dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, můžete se poučit a příště se nezaplétat do pomluv, tyto praktiky vás zbytečně připravují o vaši energii. Berte to s nadhledem.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Pro vaše ego tím nastane nejistota, jako když se ocitne loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána.  Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Toto poznání přinese pocit, že žít ve svobodnějších podmínkách vám dovolí se rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Lev

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera velké nároky. Určete správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo zrozenci ve znamení Štíra. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Panna

Jděte druhé šanci naproti a odhalte pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub, až na dřeň. Zažijete úlevu a okamžik znovuzrození. Zkuste svého partnera pochopit bez kritizování a přijmout jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se ke starému otočit zády. V oblasti zdraví se věnujte pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány propojeny. Vhodná je inhalace tymiánu, mateřídoušky a popíjení slinivkového čaje nebo čaje z puškvorce.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Váhy

V tento den budete velmi činorodí, využijte svou odvahu a odhodlání a tu ukažte světu. S tímto odhodláním se vám dostane zpět více, než byste tušili. Propojte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Štír

Tento den může ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co k ní patří. Věnujte dárky a jídlo chystané s Láskou.  Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. O správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Může ohlašovat rozhodnutí, že někdy Láska i hory přenáší, ale někdy si žádá oběti, v podobě stěhování nebo opuštění nějaké stability, jistoty a nebo rozhodnutí buď a nebo.Takže se ukažte, co dokážete pro Lásku obětovat.  

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit, je to mystérium, které se musí žít.

Střelec

Dobrá organizace práce, spolupráce s kolegy na společném projektu, umět si říct a použít radu od staršího, zkušeného kolegy, to vše vám může přinést dobré výsledky na pracovišti. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. A pokud se to vše povede, můžete postoupit o stupínek výše v pracovní pozici.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Kozoroh

Cítíte únavu a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní? Pak se nebojte na čas opustit společnost a radovánky, stáhněte se pryč od hlučícího davu. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Někteří naopak mohou zaznamenat, že okolí s nimi naopak nekomunikuje a vzdaluje se. V obou případech se dá tento čas využít pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Vodnář

V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, proč ne třeba i v cizině? Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Obchodní cesty jsou předurčeny k zdařilému úspěchu. Využijte nabídku koupě letního zájezdu na první chvíli.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Dnešním dnem se vám otevírají nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí, kde máte možnost poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět u nás i jinde. Odstraňte obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Karta dne k poslechu - 5 peněz https://www.youtube.com/watch?v=XifvYEeXUuw 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den° 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu