Zpět na články

Denní horoskop pro všechna znamení - 21. 1. 2024 * Karta dne - Vzdušné zámky

Nedělní předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne upozorňuje na prověřování závislostí, vzdušných zámků a sundání růžových brýlí.

Denní horoskop  pro všechna znamení - 21. 1. 2024  * Karta dne - Vzdušné zámky

„Pokud jste si stavěli vzdušné zámky, není vaše práce ztracená, když si pod ně postavíte základy.“ Thomas Carlyle

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Buďte bdělí, mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás učí rozeznávat koloběh života. Dojdete k uvědomění, že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás. Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí setkání s rodinou, sdružujte se. Takový den, jako tento se už zas dlouho nemusí opakovat.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Býk

Máte rádi lenošení? Přestože je víkend na něho zapomeňte. Energie vás bude popohánět a doslova volat po činech a žádné zahálce. Tu je možné využít při stěhování, cestování. Ideální je prohlídka bytů k pronájmu nebo se poohlédnout po bytu ke koupi. Jde o vyjasnění současné situace a tím i opuštění starého, známého okolí. Mohlo by to být jen tušení nebo pocit, vedoucí k loučení s dosavadním způsobem života. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Blíženci

Žádali jste v posledních dnech o povýšení, zúčastnili jste se konkurzu nebo jste v novém partnerském vztahu a pochybujete, zda jste pro partnera ten jediný, jediná? Pak uvěřte, že jste ve výhodě oproti druhým. Důležité je mít správné sebevědomí, které by z vás mělo vyzařovat. Tím ostatní snáze přesvědčíte o vaší výhodě. Pak se pro ně stanete neodolatelnými. Stůjte si za svým přesvědčením, prosazujte více své názory bez kompromisu

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Rak

Cítili jste se zdravotně oslabení a bez energie? Berte tento den jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Vaše snaha v zaměstnání se může dočkat uznání, ocenění a pocitu seberealizace. Čeká na vás skrytá nabídka. Propojte hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu, využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. 

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Lev

Dnes máte dostatek sil na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami svou vlastní osobnost a tím odstartovali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům a plánům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Bude výhodné a přínosné zaměřit pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Jestliže dlouhodobě přemýšlíte o nějakém plánu, vizi, neobvyklém nápadu, je tady den, který je nakloněn nevšedním situacím. Dejte do zmiňovaného náboj, odvahu a mějte oči otevřené, co se k vám dostane rychlostí blesku. 

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Panna

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. Nebo zažijete pocit, že nic okolo vás nedává smysl. To vám může natolik zastřít jasnou mysl, že věříte v možnou prohru vaší osoby a tím může nastat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Váhy

Chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Chtěli byste zlepšit váš partnerský vztah? Pak prosazujte více své názory bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením. Věřte si, tím spíše ve vás uvěří i váš partner. Věřte sobě, pak ve vás uvěří i ostatní a pak se pro ně stanete neodolatelnými. Věřte - nevěřte.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Štír

Ve vztahu může přinést tento den zkoušku, kdy vztah nemusí vést ke ztrátě, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. To znamená, že se nejedná o skutečné ztroskotání, leč prověření vašich možností a obav ze ztráty. Necítíte slabost v dolních končetinách? Můžete jim pomoci večer odlehčením, dejte si nožky výše, než je vaše srdce nebo si dejte do lavoru magnéziovou nebo Rochovu sůl.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Střelec

Mějte svou zbrklost, netrpělivost pod kontrolou. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupá loďku na klidném moři. Ten, kdo nastaví správnou míru, bude mít dobrou vyřídilku. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Kozoroh

Znáte to, na co myslíme a čeho se bojíme, to přitahujeme? Dejte si pozor na sílu svých myšlenek, protože je dosti pravděpodobné, že těch negativních přijde na mysl více, a tím byste si zbytečně do života přitáhnuli negace a nedorozumění. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte upřímní i k sobě samotným a uvědomte si, že jsou situace, kde se obelháváte a vyhýbáte se konstruktivní výměně názorů s partnerem. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. Pozor na krádeže v MHD.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Vodnář

Pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií a následného rizika. Nenechte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Ryby

Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. Projevte své ambice a touhy a nechte je přijít na světlo světa a projevit se. Pusťte svou uzdu fantazie na odiv okolí a díky své kreativitě vyrobte třeba krmítko z kokosového ořechu pro ptáčky z vašeho okolí nebo svou kreativitu prociťte skrze umění, hudbu, tanec, malování, psaní veršů a vše, co vám dělá radost. Buďte druhým vřelým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Karta dne k poslechu - 7 pohárů https://www.youtube.com/watch?v=h2bgXBZMs1Q 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu