Zpět na články

Horoskop pro všechna znamení - 22. 1. 2024 ** Karta dne - Hledání pravdy

Pondělní výklad a předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je pod bojovnou energií, pozor na lest a záludnost. Vypusťte páru.

Horoskop  pro všechna znamení - 22. 1. 2024  ** Karta dne - Hledání pravdy

„Život není, jak jsme se učili, hledáním odpovědí, ale spíše hledáním otázek, na něž se máme ptát.“ Kate Mosse

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

První den nového pracovního týdne si vás nejspíš prověří, jak personifikujete pravdu a jak jste na tom s poctivostí. Jde o to, umět vidět pravdu bez předsudků, tak, jak se ve skutečnosti jeví. Zvyšte svou bystrost, nastražte antény a nebojte se svých pocitů, které ve vás vyvolá odhalení skutečnosti. Nedovolte strachu, aby vás paralizoval. Ve vztahu je možné zažít poměřování sil s tím, kdo získá převahu ve vztahu. A to nejen k druhým, ale i k sobě. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Býk

Zkuste se zamyslet, zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Abyste se přiblížili k vytouženému cíli, bude potřeba sbírat zkušenosti, znalosti a poznatky. Nebojte si říct o radu zkušenějšímu kolegovi. Ve vztahu přichází výzva k vyrovnání se i s problematickými stránkami partnera. Nenechte se zaskočit každodenními problémy. Opravdový partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a předložte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Blíženci

Využijte energie dne, která je nakloněna plánování, rozhodnutí o velké změně. Zvažujete stěhování, zasnoubení, pořídit si domácího mazlíčka? Nebo by vás potěšilo nové pracovní místo? Nové začátky s dobrou vyhlídkou vpřed se hlásí o slovo. To co v tento den naplánujete a započnete, se může projevit až po šesti týdnech. Vemte tedy na vědomí, pokud se pro něco takového rozhodnete, nemusí být cesty zpět.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Rak

Máte v sobě ukrytý talent, který v tento den proměňte v materiální blahobyt. Výsledky, které se dostaví vás přesvědčí o tom, že jste pochopili finanční principy, které vedou k prosperitě a bohatství. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže odejmout. Bude se vám hodit v období, kdy se finančně nemusí dařit jako dnes. Inspiraci a dobrou radu můžete obdržet od zrozenců Panny. Cestujte do míst, které ještě neznáte a něčím vás obohatí.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Lev

Jak jste na tom s uznáváním vesmírných zákonů? Připravte se na prověření vaší morálky. To někoho přivede ke zkoušce, zda dokáže čelit pokušení začít si se zadaným kolegou. Nebo jestli při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním normám. Mohli byste pocítit nárůst vzájemné důvěry a náklonnosti u partnera, kdy si všimnete jeho morálních hodnot a osobních ctností. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Panna

Při práci se zaměřte na větší systematičnost. Berte situace takové, jaké ve skutečnosti jsou a neočekávejte příliš mnoho. Nasměrujte vaši pozornost jen na dosažitelné. Den, kdy budete zvažovat pro a proti. Pokud okolo vás budou druzí propadat alkoholickému opojení, máte skvělou šanci posilovat svou vůli k tomu, abyste se naučili progresivně vyrovnávat se s podněty, které vedou ke sklíčenosti. Pak přichází únik v podobě závislosti. Překonejte úzkost. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Váhy

Znáte rčení, co zasel, to sklidil? Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá? Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu… Věnujte pozornost svým činům a smýšlení. Tam, kde se vám má dostat práva a uznání, tam ho očekávejte. Nevyplatí se tedy klamat. Pak by mohla nastat situace, že všichni okolo pojedou nedovolenou rychlostí a kontrola zastaví právě vás. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku. Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed. 

Štír

Je tady příležitost prožít pocit zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, usmiřování se. Buďte otevřeni k navazování nových známostí. Protože krásný partnerský vztah může vzniknout pomalu přes přátelství, které můžete nyní bezpodmínečně vytvořit. Na kamaráda nečiňte nároky jako na partnera. Ti, kteří si prožili období zklamání a jsou po rozchodu, by měli opět uvěřit v Lásku a pocítit příval nové energie a chuť se opět zamilovat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Střelec

Dnes byste měli zažít radost z naplnění šťastného domova, rodinné štěstí, a to nejen v oblasti vztahů, ale i ve finančních oblastech, týkající se rodiny, uzavření smlouvy. Investujte do rodinného majetku. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste prověřili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli. Otevřete resty, kdy můžete odpustit druhým a dát jim druhou šanci. To se týká třeba správného nastavení výživného nebo spravedlivého dědictví. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala. 

Kozoroh

Co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě chaos? Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity. Věřte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace. Proto si dnes buďte více jak v jiné dny vědomi, že jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit. Ve vztahu někteří pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Vodnář

A je tady šťastný den, mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí setkání s rodinou, taktéž neváhejte. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Ryby

Dnes vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Komunikace vám půjde jako po másle, pozor však na ostrý jazyk. Zároveň ale taková osoba může působit na své okolí chladně a odtažitě. Nastavte tudíž tu správnou míru, jinak byste byli chladní a udržovali si odstup. V tento den byste neměli působit jako přísná matka nebo ledová královna.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Karta dne k poslechu - Rytíř mečů

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu