Zpět na články

Dnešní horoskop na 25. ledna Karta dne - Samota s knihou

Polovina týdne za námi, co nás jěště čeká v tomto týdnu? Necháte se inspirovat Tarotem? Karta dne vyzývá k sebevzdělávání se, odloučení od všech radovánek a užít si samoty.

Dnešní horoskop na 25. ledna  Karta dne - Samota s knihou

 

„Osamocení se cítíme jen kvůli tomu, že jsme rozděleni sami v sobě, protože se snažíme odloučit od našich vlastních pocitů a vjemů.“ Alan Watts

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem báječný den.

-

Beran

Přichází výzva a malý přátelský souboj k měření sil. Možná budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Proto byste se jim neměli vyhýbat. Ve vztahu lze očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Poučte se a berte to jako zkušenost. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Býk

Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, určete správnou míru, pak bude mít dobrou vyřídilku. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupá loďku na klidném moři. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Tato energie se dá ku prospěchu využít při sportu nebo adrenalinových činnostech.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Blíženci

Pokud vám vstoupí do života konfliktní osoba, která bude záludná a vyvolávat spory, pak je dobré si připustit i možnost, že toto její jednání pročistí vzduch ve vztazích, tam, kde panovalo napětí, kritika, kterou jste vyjadřovali na něčí účet nebo naopak vy jste byli obětí kritiky. Obchody, které pro vás hrají důležitou roli nechte na jiný den.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Rak

Sled událostí se zastavil na mrtvém bodě, vaše síly ubývají a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. Ve vztazích nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Lev

Při dnešním dni se můžete přistihnout, že jste ve víru okolností, které vás zavedou k zamyšlení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Čert nikdy nespí, proto byste neměli ani vy. Buďte obezřetní u podepisování smluv, věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Panna

Vše, co se dnes započne bude mít zdárnou naději na trvalý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. V případě, že byste potřebovali poradit, je dobré takového muže vyhledat, to může být otec, hlava rodiny nebo učitel. Chraňte své zájmy i své rodiny, pak vás ostatní budou uctívat jako autoritu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Váhy

Věřili byste, že tím, že se věci nehývají tak rychle, jak byste chtěli, že to má určitou výhodu? Možná máte jasný plán, který však není to nejlepší co teď potřebujete a tím nicneděláním může potichu přijít jiné východisko, než vidíte právě v tento okamžik. Někdy méně je více.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Výklad pro pohodový den vyložila kartářka Ilona.*

Štír

Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. Mezi partnery se očekává změna a menší riskování. Nebojte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji. Čím méně se budete bránit změně, tím snadněji porostete. 

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Střelec

Hloubka partnerského vztahu nemá nic společného se zabezpečováním. Hledejte pevný bod mezi póly, mezi blízkostí a odloučením, mezi dáváním a přijímáním. Vztahy zde nejsou proto, aby fungovaly, mají podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu.V zaměstnání můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, je to podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Jednejte čestně. Při cestě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Kozoroh

Dnes máte být tím, kdo pohladí vlídným slovem, má porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být na chvilku tím bezstarostným dítětem. V práci se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se náhle vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Vodnář

Cítili jste se bez energie a zdravotně oslabení? Pak berte tento den jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Vaše snaha v zaměstnání se může dočkat uznání, ocenění a pocitu seberealizace. Den otevírá jedinečné možnosti k úspěšnému podnikání, k uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už při vydělávání peněz nebo docházení s partnerem do skupiny duchovního rozvoje.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Ryby

V zaměstnání je šance dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, zasloužený kompliment nebo příjemná změna na pracovním poli. To může být návrh ke společnému podniku v kruhu kolegů, což je projev větší důvěrnosti nebo dobrá rada či přátelská pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník. Slevy jsou tu pro vás.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Karta dne k poslechu - Světlonoš https://www.youtube.com/watch?v=1dFyA5siA8s 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu