Zpět na články

Výklad denních karet pro všechna znamení - 27. 1. 2024 ** Karta dne - Nové začátky, plánování změn.

Sobotní předpověď z Tarotu. Karta dne vybízí k plánování. Zvažujete se přestěhovat, koupit si domácího mazlíčka? Nebo byste získali rádi novou práci snů? Tomu všemu je dnešní den nakloněn, naplánujte si změny, které se mohou projevit za šest týdnů.

Výklad denních karet  pro všechna znamení - 27. 1. 2024 ** Karta dne -  Nové začátky, plánování změn.

 

I ten nejmenší krůček může být začátkem největšího skoku.“ Ondřej Belšan

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Proto využijte svých komunikačních schopností a jistého uměleckého nadání. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Vyjasněte si nedorozumění a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Jste skvělý týmový hráč, který dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem. Získejte si je na svou stranu. 

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Býk

Toužili jste po povýšení nebo dokončení projektu? To vše bylo zmařeno a nedovedli jste ho ke zdárnému uskutečnění? Tento den máte šanci to napravit a uvědomit si, kde bylo vyvinuto malé úsilí. Pokud by se vám to nepodařilo, nezoufejte, je tady jedno poučení pro příště. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu, nuda nebo nadměrná pýcha. Přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu, otevřeně vyslovujte svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Blíženci

Využijte své vnitřní možnosti vašeho talentu a proměňte je v hmatatelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás přesvědčí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě. Můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Bude se vám hodit v období, kdy se finančně nemusí dařit jako dnes. Potřebujete inspiraci a radu? Požádejte někoho z okolí ve znamení Panny. Vydejte s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Rak

Je tady zastavení, ustrnutí na mrtvém bodě i přesto, že byste se rádi pohnuli kupředu. Zřejmě budete vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi, zkoumání vašeho svědomí, prověřování závislosti na čemkoliv, komukoliv. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc. Na místě je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Lev

Na tento den budete nejspíš vzpomínat. Na rozumové úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch.  V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Udělejte něco, čeho jste se zatím obávali, vyzkoušejte něco nového nebo si aspoň vsaďte.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Panna

V tento den se může u vás projevit ochota přijímat změny, obnovit růst, připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Máte-li čas, navštivte svou matku nebo starší příbuznou. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Váhy

Nabízí se nové začátky, nový směr, otevřenost, nebát se nových cest, být ochoten riskovat. Ti, kdo budou spontánní, vytěží z okolností nejvíce. Závazky, které vás svazovaly a nedávají svobodu, zkuste přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká karta od nuly. Energie je nakloněna stěhování. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Štír

Co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě chaos? Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity.Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Střelec

Cesta k nastolení vašeho vnitřního klidu vede přes zbavení se potřeby a pocitu cokoliv měnit. Říkejte jen důležitá fakta a zachovejte v sobě klid. Někteří z okolí by mohli nabýt dojmu, že žijete v přetvářce. Vyprávíte vtipy, říkáte, jak jste v pohodě, přitom možná uvnitř sebe prožíváte něco jiného a nastavili jste si nečitelnou tvář. Podívejte se pravdě do očí. Za nedlouho to přinese úlevu.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Kozoroh

Skrytá nabídka ve vás čeká na svůj den a ten je tady. Dejte do popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip podniknout a analyzovat problém a neztratit přitom ze zřetele cele, který by se mohl přílišným analyzováním opomenout. V práci může zavanout nový vítr, který přinese nové poznání do zastaralých zvyklostí nebo to, co uvízlo ve slepé uličce, dospěje k obratu. Nebojte se jakéhokoliv rozhodnutí. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Vodnář

Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí a nedejte šanci zlu a závisti proniknout do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotalo okolo prstu. Ve středu pozornosti budou závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. 

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Ryby

Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na úkolu se sociálním cítěním. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Naděje je vaše mantra dne. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Karta dne k poslechu - 6. mečů https://www.youtube.com/watch?v=UdUHNWcJZXU&t=6s

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu