Zpět na články

Výklad denních karet na 28. 1. 2024 / Karta dne - Radost, luxus, bezstarostný den.

Víkendová předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je předzvěstí bezstarostného dne. Nabádá k užívání si toho, co máte nejraději, a to do sytosti. Každý nejlépe ví, co mu dělá radost. Více k inspiraci ve videu k poslechu. Odkaz na konci příspěvku.

Výklad denních karet  na  28. 1. 2024  / Karta dne -  Radost, luxus, bezstarostný den.

„Luxus musí být zároveň pohodlný. Jinak to není luxus.“ Coco Chanel

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Při dnešním dni se můžete přistihnout, že jste ve víru událostí, které vás mají přivést k pozastavení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Dojděte k uvědomění, že jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Nepodléhejte pokušení, nejezděte na černo a důvěřujte morálním zásadám. 

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Býk

Neoddávejte se závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovým látkám a potravinám, což může být i přemíra kávy a energetických nápojů. Ono už samotné uvědomění této skutečnosti může přinést úlevu a vy máte možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Stačí postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Ve vztahu si nenasazujte růžové brýle, okamžik procitnutí by byl o to bolestivější. Špetka zdravé skepse přijde vhod. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Blíženci

Připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. To se může týkat změny nadřízeného , změna učitele, nového kolegy nebo pro vás nová oblast pracovních úkolů, a to i tak, že na novém působišti. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vše má svůj čas, začátek i konec, možná zažijete soulad s přirozenými rytmy života. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. 

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Rak

Je tady pro vás výzva. Čeho chcete v životě dosáhnout? Kam chcete dospět? Při tomto uvědomění je na čase začít pracovat na realizaci těchto změn. S novým odhodláním a beze strachu, nenechte ho, aby vás paralyzoval, ukazují se jen další životní výzvy. Projděte tím obávaným temným lesem a vykročte změnám naproti. Věřte, že vás posunou dál a posílí. Kdo se bojí, nesmí do lesa. Vy naopak jděte strachu naproti, možná vás překvapí, jak se náhle rozplyne. Intuice k vám bude promlouvat tichým našeptáváním, aby byly odstraněni nějaké bloky, které se ukrývají v podvědomí.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Lev

Tento den vás vyzývá k probuzení vaší nevyužité síly a odvahy. Projevujte svůj názor a za tím si stůjte. Nedejte se ošálit, nejde o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nic si nevynucujte násilím. Mějte své pudy pod kontrolou. Zaměřte se na rozdíly v touze, pudovosti a chtíče. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Pohlídejte, aby se nestal konečným cílem. Něžné vztahy potřebují koření života, vnést jiskru do zabřeznutí stereotypu. Naopak tam, kde vládne sexualita je zapotřebí naslouchat i srdci.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Panna

V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na příznivý okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Někteří se vám budou svěřovat s tajemstvím.To by nemělo být vyzrazeno. Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku a podporu. Dejte péči i sobě, třeba návštěvou kadeřníka.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Váhy

Přišel den, kdy dostáváte ještě jednu šanci tam, kde máte pocit, že byste mohli udělat více nebo napravit něco, kde vás tíží svědomí. Je však třeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás.Bolestivá záda se vrátí do klidu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Štír

Každý den není tolik šancí, avšak vy máte srdcový trumf před sebou. Nepřehlédněte přicházející hlubokou sympatii, Lásku, důležité spojení nebo smíření. Nastavte své duševní antény na příjem, třeba se zamilujete. Ti z vás, kteří už jsou v dobrých rukou, nejspíš na vás čeká druhé jaro. Není však moudré čekat, až vám někdo štěstí naservíruje přímo pod nos, přidejte ruku k dílu, aby vás štěstěna mohla obdarovat a aby vás Amorovy šípy neminuly. Vaše emoce budou pro vás tím nejlepším kompasem.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Střelec

Budou prověřovány struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost. Ve vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí, vnímaví, opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým budete uzavírat dohody.  

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Kozoroh

Tento den je nakloněn situacím a projektům s trvalými hodnotami. Proto můžete pocítit touhu po zabezpečení a k vytvoření projektů, vedoucí k prosperitě. Za muže mluví činy a skutek. Slova omezte na minimum, buďte praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Využijte svých dosavadních zkušeností a novinky pokud možno nevpouštějte do svých plánů a projektů. Držte se prověřené jistoty. Ve vztahu se straňte žárlivosti a majetnických sklonů a neomezujte se jen na uspokojování v tělesné smyslnosti. Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině omámit. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené. Někomu může do cesty vstoupit mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Ryby

Jak jste na tom byli v minulých dnech? Chovali jste se neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly? Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je žádoucí odhodlání a také to, že budete postaveni před spor se sousedy nebo v jiných vztazích. Zachovejte tedy trpělivost a rozvahu a neutíkejte před zodpovědností. Přichází výzva k rozhodnutí na jakou stranu se přikloníte. Ať už to dopadne jakkoliv, nebuďte ten, kdo stojí v koutě. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Karta dne k poslechu - 9. pohárů Horoskop na neděli - Bezstarostný den. Luxus, blaženost, radost, smích, zábava.🥂

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu