Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 29 . 1. 2024 / Karta dne - Spolupráce, mecenášství.

Poslední pondělní denní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne vybízí k společné spolupráci. Na které straně raději stojíte? Má dáti? Dal?

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 29 . 1. 2024 / Karta dne -  Spolupráce, mecenášství.

 

„Váš talent je pro vás Božím darem. To, co s ním uděláte, je váš dar Bohu.“ Leo Buscaglia

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. V zaměstnání zvyšte svou prozíravost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztahu možná zažijete apatii k jasnému rozhodnutí. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Je příhodný čas začít s lehkým půstem nebo dietou. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Býk

Je tady den, který vám nabízí prožívat radost, pak proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Dva energetické nápoje vám dodají potřebnou sílu a křídla pro daný okamžik, avšak druhý den můžete pocítit pravý opak. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy. Dejte si šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Blíženci

Pokud jste měli na dnešní den sen, který vám způsobil neklidný spánek, je dobré se mít na pozoru, abyste svůj strach nepřenesli i do běžného dne. Mohlo by vám to způsobit destruktivní smýšlení o vás. Vaše starosti vám zakrývají výhled vpřed. Mohou přicházet obavy, starosti a pocit viny a to vše vás může zbavit odvahy. I z této nepříjemné situace je cesta ven. Pokud jsou to obavy z okolí, je moudré si promluvit s přáteli a udělat si jasno. Nedělejte si z partnera obětního beránka. Nemějte domněnky. Využijte současné moudrosti a podívejte se na minulost s nadhledem, dojděte k odpuštění.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Rak

V případě, že se přistihnete při zasněnosti, nostalgii až melancholii, příčinou mohou být vzpomínky na dětství, kterou se derou na povrch. Dejte si pozor, aby se vám tím nezkreslilo vnímání skutečnosti, protože v dětství jste mohli snít o tom, co budete dělat v dospělosti, jakého byste chtěli potkat partnera a současnost tomu nenasvědčuje. To by mohlo narušit váš současný způsob žití. Pokud však budete umět tuto energii dobře využít, nasměrujte ji třeba do umělecké tvorby. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Lev

Něco se chystá a vy o tom nemáte ponětí. A náhle přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů, urovnání partnerských sporů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky, možná stovky hodin. Zapomněli jste PIN? Může se vám zablesknout. S partnerem mluvte na rovinu a ne v hádánkách.

Afirmace na vztahy: svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Panna

Buďte ten, kdo pohladí vlídným slovem, má porozumění pro druhé a věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být na chvilku tím bezstarostným dítětem. V práci se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se náhle vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, kdy se rozpouštíte jeden ve druhém.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Váhy

Je něco, co vám v životě chybí? Finanční jistota? Kde se cítíte dočasně chudí? Ve hmotě nebo na duši? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Štír

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním. Lásku budete rozdávat i budete obdarováni. Tím zažijete dualitu ve vztazích, hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti. Nebraňte se proto sdružování a navazování nových přátelství. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Střelec

Dnes vás může políbit múza. Máte pocit, že u sebe cítíte nejistotu? Pak je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého. V klidu naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady. Setkání se ženou středního věku vám může být prospěšné, možná vám dá dobrou radu.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Kozoroh

Je možné, že jste uvízli v komfortní zóně. Abyste se pohnuli dál, je tu pár otázek k uvědomění této skutečnosti. Cítíte se v bezpečí? Sužuje vás žárlivost a pocit vlastnit partnera? Máte nutkání mít vše co se kolem vás děje pod kontrolou? Je to ze strachu nebo je opravdu potřeba mít nastražené antény? Kde jste si nastavili vysokou laťku Pokud jste si již odpověděli na tyto otázky, pak je ještě moudré si uvědomit, že pokud k vám nepřichází to, co jste očekávali, má svůj význam a vy nejste obětí, ale pozorovatelem.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Vodnář

Potřebujete-li se pohnout z místa a pochopit, proč nemůžete přijít některým věcem na kloub, uvědomte si, že je potřeba se podívat na situaci i z druhé strany. Některá přesvědčení jste postavili vzhůru nohama a to vás omezuje. Postavili jste si rozum výš, než srdce. Nejdříve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Ryby

Tento den nabízí osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací. Může vám přinést pár druhých šancí, k tomu je však potřeba být trpělivým a naslouchat, nechat se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít vysvobození nebo řešení. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné poloviční jednání. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu