Zpět na články

Jaký bude týden od 5. 2. 2024 do 11. 2. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle Cikánských karet s přihlédnutím k planetám, které vládnou vašemu znamení. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 5. 2. 2024 do 11. 2. 2024  podle kartářky

Berani

Mars: jeho povrch je zbarven do červena, kolem pólů jsou nápadné bílé čepičky. Pojmenován byl podle římského boha války a polních prací Marta.

Vlak: ve spojení s Tarotem odpovídá kartě Vůz. Jedná se o pozitivní a finančně úspěšnou kartu, která značí, že jste a budete i nadále v neustálém v pohybu, že víte, co děláte, že máte svůj život pod kontrolou.

Těšit se můžete na příjemné a zajímavé obchodní jednání. Poznáte osobně několik úspěšných osob. V zaměstnání nedovolte nikomu, aby vás přemlouval nebo nutil do něčeho, k čemu nemáte důvěru. Vybírejte si pro komunikaci a pro spolupráci lidi, kterým věříte a na které se můžete spolehnout.

Býci

Venuše: je pojmenována podle římské bohyně lásky a krásy. Jejím symbolem je ruční zrcadlo, v němž se bohyně ráda zhlíží.

Lilie: ve spojení s Tarotem značí Mírnost.

Potřebujete přemýšlet, srovnat si myšlenky, uvést do rovnováhy záležitosti materiální a duchovní povahy. Těžké časy odcházejí, byla to vaše životní zkouška. Pomodlete se a poděkujte Vesmíru za sílu, kterou vám dal, abyste vše zvládli. Míříte k úspěchu a k prosperitě. Ačkoliv máte důvod k radosti, nezvedejte nos, nechvalte se. Je lepší pěstovat pokoru než se nafukovat vlastní důležitostí. Více odpočívejte, události minulých dnů a týdnů by se mohly nepříznivě projevit na vašem zdravotním stavu.

Blíženci

Merkur: je pojmenován podle římského boha obchodu a zisku Mercuria, který byl postupně ztotožněn s řeckým Hermem. Jeho božskou rychlost / kolem Slunce oběhne za 88 dní/ znázorňují okřídlené sandály.

Pometlo: ve spojení s Tarotem se jedná o Pětku holí.

Objevují se problémy v rodinných záležitostech. Zejména se připravte na hádky v těch vztazích, kde se stýkají děti z různých manželství. Konfrontace, spory, nedorozumění, neochota ke spolupráci. Co začalo jako neškodný žert, může skončit velkou hádkou. Jednejte diplomaticky, tak, aby vaše svědomí zůstalo čisté. Pokud nemáte děti, tak se připravte na obdobnou situaci v zaměstnání. Tady se raději do debaty nepouštějte. A možná je třeba, aby se pročistil vzduch. Budete se muset rozloučit s některým z kolegů.

Raci

Měsíc: ten byl v dávných dobách uctíván různými symboly – Isida, Artemis, Proserpina, Astarta. Měsíčním božstvem je i křesťanská Panna Maria.

Král: ve spojení s Tarotem se jedná o Císaře.

Pokud je čtenářkou tohoto horoskopu žena, jedná se o muže, o něhož má enormní zájem. Král je kartou otcovské energie a odpovědnosti. Je to živitel rodiny, který bude ze všech sil chránit své blízké. Hlavními vlastnostmi vytažené karty je čestnost, zodpovědnost, svědomitost, vyzrálost, ale i mistrovství ve své profesi. Nastal ideální čas pro navazování milostných vztahů. Navštěvujte zábavy, plesy, flirtujte, bavte se.  Začněte plánovat letní dovolenou, co třeba taková plavba na luxusní lodi.

Lvi

Slunce: ve starých mytologiích je Slunce ztotožňováno s bohem Apollonem a jmenovalo se také Fébus, Sol nebo Helios.

Prase. Ve spojení s Tarotem se jedná o kartu Univerzum.

Žijete v harmonické rodině i v harmonických vztazích. Sami jste studnicí životních moudrostí a okolí k vám často chodí pro radu. Jeden člen rodiny, spíše mladšího věku, vás překvapí svými osobitými názory. Nikdy jste netušili, jak má systematicky srovnány myšlenky v hlavě. Jasně formuluje věty, ví, čeho chce v životě dosáhnout. Kreativitu a umělecké sklony objevíte rovněž u dalšího potomka nebo blízkého příbuzného. Oběma doporučte, aby se poradili s odborníkem a své nadání dále rozvíjeli.  

Panny

Merkur: podle římské mytologie je Merkur synem Jupitera a Mají. V Řecku se jmenoval Hermes. Je bohem obchodníků, kupců, analytiků, ale i zlodějů.

Královna: ve spojení s Tarotem se jedná o Císařovnu.

Muži o vás mají stále zájem, na vašem věku vůbec nezáleží. Dokážete lidem naslouchat a dopřát jim pocit jistoty a bezpečí. Trochu by vás mohlo potrápit zažívání. Přemýšlejte o tom, co jíte, hlavně nejezte před spaním. Více než jindy se budete zabývat svým šatníkem. Osloví vás krásné šaty s harmonickými a pestrými barvami. Nastřádali jste velký poklad vědomostí, tak dejte o sobě okolí více vědět. Pokud si budete objednávat do bytu řemeslníky, poptejte se známých na jejich kvalitu. 0

Váhy

Venuše: v astrologii se jí někdy říká – malé štěstí. Jedná se o velmi mocnou planetu, která odvrací zlé vlivy jiných planet.

Kotva: ve spojení s Tarotem se jedná o Trojku holí.

Setkáte se s milým a důvěryhodným člověkem. Díky němu bude váš současný život radostnější a veselejší. Myslete více na sebe a zbavte se břemena – to znamená,  nenoste na svých bedrech problémy ostatních lidí, kteří jsou na vás závislí. Překážky, které si vytvořili, musejí zdolat sami. Ukončit nefunkční vztah, zlepšit pracovní morálku, najít si zaměstnání apod., to jsou úkoly, které vy za ně řešit nesmíte. Na jejich prosby o půjčení peněz nereagujte, nikomu nic nepůjčujte.

Štíři

Pluto: své jméno dostal podle římského boha podsvětí Pluta. Je divoký, nespoutaný, jeho účinky pocítíte při změnách nálady.

Liška: ve spojení s Tarotem karta znamená Sedmičku holí, jedním slovem – potíže.

Vytažená karta je varováním před pochybnými známostmi, před intrikány a problémovými situacemi. Každý z nás čas od času musí nějaký problém řešit, ale vždy si můžeme zvolit, jak se s nepřízní osudu vypořádáme. Při pohybu na vozovce nebo i chodníku si dávejte pozor na nehody a úrazy. Na své okolí budete působit roztěkaně a nesoustředěně. Jestli máte zodpovědné zaměstnání, dejte si velký pozor, abyste někomu nezpůsobili újmu nebo ho nějak zdravotně nebo finančně nepoškodili.

Střelci

Jupiter: říká se mu také velké štěstí. Je to největší planeta sluneční soustavy. Je vládcem bouře, deště a blesků, proto i jeho symbolem je blesk.

Dopis: ve spojení s Tarotem se jedná o šestku holí.

Zprávy, které obdržíte, budou dvojího rázu. Na jedné straně vyvolají mnoho starostí, na straně druhé vás nečekaná informace velmi mile překvapí. Zprávy budou důležité, protože zásadně změní váš život. Nereagujte okamžitě, nechejte si čas na konečné rozhodnutí. A nikdy nepište dopis, když se zlobíte. Připravte se na nepříjemný rozhovor, který ale ve výsledku až tak špatně pro vás nedopadne. Z možné kritiky si nic nedělejte, zůstaňte v klidu. Velmi často budete vystupovat před veřejností, pozor si v projevu dávejte na sykavky.

Kozorozi

Saturn: je to druhá největší planeta sluneční soustavy. Obklopuje ho jasný prstenec, který lidem připadal jako veliké uši. Proto ho někdy nazývali „ušatou planetou“. V římské mytologii dohlížel na úrodu, byl bohem žní.

Hvězda: ve spojení s Tarotem se také jedná o Hvězdu.

Je to karta štěstí. Mnoho zemí a kultur na světě používá hvězdu jako symbol spojení s Bohem a s nekonečnem. Vše, nač v těchto dnech sáhnete, se vám podaří dovést do úspěšného konce. Jste hodně smutní, něco vás trápí. Podle myšlenkových zákonů ten, kdo nevěří v úspěch, tak ho nikdy nedosáhne. Hledejte inspiraci ve věcech, které vás rozesmějí, zbavte se tmavého oblečení, vpusťte do svého života více radosti a jasu. Možná by vaše tělo uvítalo relaxační masáž nebo krátký pobyt v lázních.

Vodnáři

Uran: je čtyřikrát větší a 14,6 krát těžší než Země. Kolem Slunce oběhne jednou za 84 roky. V římské mytologii byl Uranos bohem nebe a otcem Saturna.

Děti: ve spojení s Tarotem se jedná o kartu Šestka pohárů.

Možná jste introvert, možná extrovert. V každém případě se ohlédněte do doby svého dětství a tam hledejte důvod svého trápení nebo svého současného chování. Role, v níž nyní, v dospělosti, vystupujete, byla formována v raném věku. Možná nastal čas, abyste vzorec svého chování odložili stranou a začali se více včleňovat do zájmových skupin. V kolektivu nových lidí se zpočátku nebudete cítit moc dobře, ale časem se zbavíte nejen různých mindráků, ale i svého ega. Více sportujte a méně odpočívejte na gauči.

Ryby

Neptun: kolem Slunce oběhne jednou za 165 let. Má nazelenalou barvu, a proto byl pojmenován podle římského boha vodstva Neptunem.

Amor: ve spojení s Tarotem se jedná o kartu Milenci.

Nezadaní mají před sebou románek a brzké manželství. Na toho pravého nebo na tu pravou jste čekali hodně dlouho. A nyní vztah mílovými kroky míří ke zdárnému konci. Podle cikánské moudrosti k muži přichází láska přes jeho oči, k ženě přes její uši. Takže ti váhavější by už konečně měli vědět, jaké páky nasadit, aby získali toho, koho chtějí. Máte plno nápadů, stále dobrou náladu, začněte realizovat projekt, který jste dlouho odkládali. Bude vám nabídnuta stáž v zahraničí, určitě se nevymlouvejte, příležitost se nebude opakovat.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu