Zpět na články

Jaký bude týden od 25. 4. 2022 do 1. 5. 2022 podle kartářky

Kouzla uvedená u jednotlivých znamení může použít kdokoliv, kdo se chce pobavit a zpestřit si pracovní týden. Karty odpovídají na tyto otázky:

Jaký bude týden od 25. 4. 2022 do 1. 5. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení:

kouzla uvedená u jednotlivých znamení může použít kdokoliv, kdo se chce pobavit a zpestřit si pracovní týden. Karty odpovídají na tyto otázky:

  1. Jak se mi bude dařit po pracovní stránce
  2. Co mi karty radí pro tento týden, případně před čím mě varují

Berani:

máte před sebou plnění dlouhodobějších plánů, rovněž úsilí, které musíte vyvinout pro jejich realizaci, je nemalé. Nesnažte se nic uspěchat, nechejte vše plynout svým tempem, výsledek vám přinese uznání, poctu, zvýšení sebevědomí. Volný čas věnujte odpočinku, relaxaci, plánujte dovolenou. Vyhýbejte se lidem, s nimiž si nemáte co říci, žijte si svůj život a hlavně nedělejte nic, co je vám proti srsti. Malým dětem, které mají potíže se spánkem, dejte do koupele několik kapek levandulového esenciálního oleje. Určitě v postýlce brzy usnou. Nejpříznivější den pro nákup výherních losů je pátek. Aby vám los přinesl zisk, přilepte ho nebo přivažte k hodinovému kyvadlu.

Býci:

nepouštějte se do pracovních sporů, náročnou zkoušku, pokud to půjde, raději o týden odložte. V plnění pracovních povinností máte hodně restů. Je třeba, abyste na sebe příliš neupozorňovali, a pak vše dobře dopadne. Pomocnou ruku vám podají kolegové i rodina. Mluvte co nejméně, nekritizujte nadřízené, nevyhledávejte soudy ani úřady. Doma si připravte teplou lázeň, nakapejte do ní tři kapky esenciálního levandulového oleje, do vody přidejte pět fialek včetně listů. Odpočívejte, postupně se zbavujte hněvu na všechny lidi ve svém okolí. Konečně si uvědomíte, že napjatá atmosféra na pracovišti vznikla díky vám. Začněte uvažovat o dalším kurzu, školení apod.

Blíženci:

blíží se něco, co jste nečekali. Zpráva, která vás překvapí, bude pro někoho příjemná, pro jiného už méně. Záleží na úhlu pohledu. Zřejmě se chystají změny na pracovišti, někteří dostanou nové pracovní nabídky a budou si moci vybírat z více alternativ. Tady je každá rada drahá, rozhodnout se musíte sami. Pro zrozence vašeho znamení vše dopadne poměrně dobře, i když vás čeká změna pracovního kolektivu i náplně pracovních povinností. Na ekologicky čisté louce si nasbírejte trojlístky bílé vojtěšky i se stonky. Vhoďte je do připravené koupele, přidejte ještě tři kusy celerových natí. Představte si, že jste obalení ochrannou bílou koulí a žádné zlo k vám nepronikne.

Raci:

připravte se na materiální zisk. Zvýšení platu, lepší pracovní pozice. Pro někoho možná práce snů. Uvolněte se a pusťte starosti z hlavy. Radujte se, užívejte si jarních dnů a pěkného počasí. Nejlépe s lidmi, které máte rádi. Při jednání s úřady budete muset vyhledat pomoc zkušenější osoby. úspěch čeká ty, kteří se připravují na zkoušky, případně očekávají nějaké úřední rozhodnutí. Pokud jste umělecky založeni, překonejte svou plachost a vyjděte se svým talentem na veřejnost. Drobné finanční přilepšení vás nemine. Proti pomluvám vás ochrání následující kouzlo. Před dveře bytu nebo domu postavte koště a na dveře namalujte tři kříže, případně zavěste svazek jetele hlavičkami dolů.

Lvi:

dokážete zazářit v jakékoliv práci, vše vám jde od ruky. Vaše přímost a otevřenost při jednání s lidmi vyvolává v ostatních pocit, že svému řemeslu rozumíte. Rádi se podřídí vašemu vedení a rozhodování. Není vám cizí ani podnikatelská sféra, nebojíte se rizika ani dočasného snížení životní úrovně. Potřebujete hodně lásky, kterou umíte brát i dávat. Sportovním aktivitám se budete obloukem vyhýbat, prioritou bude v těchto dnech rodina a partner. Nepodceňujte sílu pečených dobrůtek. Dokáží nenápadně, ale účinně nastolit příjemnou atmosféru. Magickou moc má čokoláda, která navodí v našem těle pocit podobný tomu, jako bychom se zamilovali. A není až tak nezdravá, protože je bohatá na hořčík a fosfor.

Panny:

potřebujete pracovat v klidu a bez rušivých vlivů. Hrozí nedorozumění s kolegy, kteří rádi mluví, neustále telefonují, vodí si do zaměstnání psí miláčky, pouštějí si rádio. Pokud se nedomluvíte, což se podle karet stane, budete si muset vyžádat samostatnou kancelář. A vaši nadřízení zřejmě upraví interní předpisy. Nějakou dobu se budou kolegové na vás mračit, ale vám to bude jedno. Noste v kapse bodlák, je symbolem nezávislosti, pomůže vám bojovat s negativní energií, zabraňuje manipulaci. šťastným dnem je středa, oblečení zvolte střídavě v barvě oranžové, modré, červené a fialové. Zkuste experimentovat se švestkovými nebo purpurovými očními stíny, slušet vám bude světle šeříkový lak na nehty.

Váhy:

do všeho se vrháte s nadšením, nevadí vám, že po večerech musíte plno věcí nastudovat, abyste příští den byli v obraze. A pokud se těch pracovních povinností nahromadí více, nestresujete ostatní, ale dokážete je nenásilnou a humorem okořeněnou formou přinutit k dokončení zadaného úkolu. Vaším dnem je pátek, den plodnosti /pracovní i milostné/, domácí harmonie a přátelství. Utuží se rodinné vztahy, zejména mezi matkou a dítětem. S partnerem se podělte o nějaké červené ovoce. A nyní kouzlo pro pány: aby vás ženy milovaly, smíchejte celerovou šťávu s medem, elixír ohřejte a teplým natírejte své pohlavní orgány. Nebo zkuste, podle rady Kleopatry, vsadit na odvar z bobkového listu.

štíři:

dávejte si pozor na to, s kým se přátelíte a komu důvěřujete. Na pracovišti je někdo, kdo vás chce přechytračit. Díky své intuici na to brzy přijdete, své kolegy překvapíte originálními nápady, které okamžitě začnete uskutečňovat. Právě působení negativní síly vás nenechá odpočívat na vavřínech. Hodně řešíte svůj vzhled. Pokud vás trápí pihy, natírejte si je čerstvým rozmačkaným rybízem po dobu, když zraje. K zesvětlení pih pomáhá dlouhodobé užívání vitamiu E. Pihy si můžete několikrát denně natírat též cibulí, nastrouhaným křenem nebo okurkou. Některé přepadne jarní únava, lékem bude výlet do přírody s rodinou, partnerem. Nabízí se i prodloužený víkend.

Střelci:

potřebujete mít kolem sebe společnost, rozruch, klid vám nesvědčí. Občas hodně mluvíte a může se stát, že neuváženým slovem někoho zraníte. Dávejte si pozor, abyste nereagovali zbrkle, z náhlého popudu, rozmyslete si, zda svoje sliby budete moci splnit. Navenek se tváříte spokojeně, ovšem v nitru takovou pohodu necítíte. Bojíte se - o zdraví, o peníze, o své nejbližší. Proti stresu zkuste zabojovat tímto rituálem, který můžete provádět kterýkoli den v týdnu. V noci zapalte dvě bílé svíčky, do aromalampy dejte po dvě kapky esenciálního oleje, nejlépe levandulového a ylang-ylangu. Odpočívejte a relaxujte asi dvacet minut. Pak zapalte oranžovou svíčku, pozorujte její plamen a uvědomujte si, jak od vás stres postupně odchází. Svíčky nechejte dohořet a rituál opakujte kdykoliv podle potřeby.

Kozorozi:

máte rádi svůj klid, nechcete se hádat, něco vysvětlovat, řešit, raději volíte cestu odchodu s prásknutím dveří. Zrozenci, kteří rádi studují, budou mít možnost uspět v badatelské činnosti. Jiní zazáří ve společnosti, pozornost na sebe přitáhnou vtipnými komentáři a duchaplným humorem. Pokud užíváte více léků a otékají vám nohy kolem kotníků, rozpusťte v teplé vodě med a tento elixír užívejte denně. Vašimi tarotovými kartami pro tento týden jsou: Mírnost - věci se vrátí do starých kolejí, Rytíř mečů - dohodnete se s obtížnou osobou, Dvojka mečů - vyrovnanost, příměří, záruka míru. Udělejte si pořádek na pracovním stole, blízké osobě kupte dárek.

Vodnáři:

máte plno neuvěřitelných nápadů, ale nemáte čas ani předpoklady k tomu, abyste je realizovali. Vyhovovalo by vám, kdyby někdo nudnou práci udělal za vás. Zklame vás někdo, komu jste věřili, do něhož jste vkládali své naděje. Někdo, koho jste si hodně idealizovali. Uvědomujete si, že je to pro vás ponaučení, začínáte si více vážit toho, co je spolehlivé a jisté. Vaše tarotové karty pro tento týden jsou: šestka holí - pokud chcete tvrdě pracovat, vítězství je na dosah. Pětka holí - nebojte se řešit drobné spory a rozepře, svým rozvážným chováním a diplomatickým jednáním jste schopni dát věci do přádku ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Síla - své emoce máte pod kontrolou, jste odvážní a odvážnému přece štěstí přeje.

Ryby:

nesmíte se nechat ovládnout strachem. Doma si předem vizualizujte, jak bude probíhat jednání s nadřízenými, na úřadech apod. Pasivita a nerozhodnost nejsou na místě, hledejte cesty, jakými byste mohli zvýšit své sebevědomí. Pro získání odvahy je výborné následující kouzlo. Do bot si nasypejte suchý tymián a řebříček. Když budete v botách pravidelně chodit, brzy pocítíte, že strach mizí jako pára nad hrncem. Před konkurzem nebo pracovním pohovorem dejte do zavařovací sklenice hrst rozdrcených ořechů, pokapejte je několika kapkami esenciálního růžového oleje, přidejte očištěný kořen kopřivy. Sklenici pevně uzavřete. Po třech dnech směs dejte do červeného pytlíčku, zavažte ho nebo stáhněte gumičkou a vezměte si ho s sebou na jednání nebo pohovor. Zvýší se tak šance na získání místa nebo složení zkoušky.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu