Zpět na články

Dnešní horoskop 5.2.2024 / Karta dne - Soutěživost, konkurence.

Máme tady nový pracovní týden. Jaká je předpověď pro vaše znamení? Karta dne je o soutěživosti, více si věřte.

Dnešní horoskop  5.2.2024 / Karta dne - Soutěživost, konkurence.

„Dokázali bychom více, kdybychom se honili za svými sny místo za svou konkurencí.“ Simon Sinek

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona. *

Beran

Mějte své finanční prostředky pod kontrolou, tento den přeje financím, dlouhodobým projektům a pracovní vizi. Zúročte tyto myšlenky do vašeho dění právě teď. Projevte své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Čas pracuje pro vaši budoucnost, stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, aby ste dospěli k patřičným výsledkům.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Býk

V mezilidských vztazích se zaměřte na objektivitu, zvolte diplomacii a kompromis. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Zrovna tak můžete u sebe objevit neprojevené talenty. Dostane se vám uznání a podpory. Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Blíženci

Využijte sílu přicházející motivace a nových plánů bez ohledu na to, jak dlouho jste uvažovali o změně. Nové začátky s uspokojující vyhlídkou vpřed se hlásí o slovo. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte se ovlivnit trémou. Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. Chcete-li se přestěhovat, změnit svou dosavadní práci, dejte těmto myšlenkám dobrý základ.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Rak

Nepřehlížejte alarmující signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. V případě, že byste odpočinek stále odkládali, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za zvážení, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů? Stihli jste toho poměrně dost, avšak vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se rozhodnete a přehodnotíte priority.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Lev

Čeká vás probuzení vnitřních sil, jež se mohou stát vzpruhou pro celý nadcházející den. Pokud máte nějaký cíl, ideál, bojujte za prosazení vaší věci. Díky sebedůvěře a odvaze máte velké předpoklady být v souladu s vaší přirozeností. Pak můžete pod vlivem vaší odvahy a síly pomáhat druhým lidem a vést je na jejich cestě za ideály do budoucnosti. Ve vztahu se nechte vést smyslností, ale ne chtíčem. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Panna

Cesta je cíl, i když se někdy nemusí vyvíjet tak rychle, jak by bylo žádoucí. Kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Využijte energie pro dlouhodobé investování. Ve vztahu přivítejte změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Otevřenost, důvěra a kvetoucí Láska jsou kvality srdce, vnímejte svého partnera očima srdce. Srdce nesoudí ani neposuzuje. Komunikace s dětmi by měla být přínosná a potěšující.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Váhy

Odvažte se udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že ho přivítají. Třeba se vám naskytne i příjemná možnost k flirtu, narazit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. Můžete navázat výhodné vztahy a známosti, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Štír

Tento den bude nejspíš v duchu soutěživosti, zdravého porovnávání sil v zaměstnání, můžete zažít rivalitu mezi spolupracovníky. Pak si možná povzdychnete, zda nestojí celý svět proti vám. Cestou do práce můžete uvíznout v zácpě. Je to k zamyšlení, že vyjeli všichni ve stejnou dobu jako vy? Jaké poučení pro vás z toho plyne? Pro příště si stanovte priority a odstraňte okolnosti, které vás zdržují od důležité práce.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Střelec

Sledujte vývoj událostí do doby, než vnitřně pocítíte, že nadešel ten správný okamžik k jednání. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. Dejte na své pocity a náladu. Někdo z okolí vám svěří informaci, kterou byste neměli pustit dál. 

Afirmace: Otvírám se a připravuji se na novou cestu.

Kozoroh

Jsou vztahy, kdy někdy žijí ze střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. To se týká i Héry a Zeuse. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Vodnář

Dnes přichází výzva, ovládnout sám sebe a soustředěním nastolit harmonii. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Vyvarujte se nedůslednosti a povrchních citů, které jsou polovičaté a vlažné. Učiňte rozhodnutí, buď se se svým partnerem rozloučit, nebo, že i při jeho nedostatcích s ním chcete zůstat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. Stůjte si za svou pravdou. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Ryby

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. To vše padne na úrodnou půdu a pracovní příležitosti se jen pohrnou. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě našich největších talentů. Co vás bavilo jako dítěti? Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Určete si cíl a vnímejte, co k vám přichází.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Karta dne k poslechu - 7 holí.Horoskop na pondělí - Konkurence, soutěživost. Není čas na kompromis, raději řekněte NE. 🦉

Výklad pro inspiraci pro vás vyložila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu