Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 7. únor. 2024 / Karta dne - Přátelství, Láska.

Horoskop na středu pro všechna znamení Zvěrokruhu. Necháte se inspirovat? Karta dne oznamuje, že je možné zažít opojení Lásky, zamilovanost, flirt, přátelskou pohodu. Užijte si Láskyplný den. :-)

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 7. únor. 2024 / Karta dne - Přátelství, Láska.

„Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ Elbert Hubbard.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje, jako jsou fontány, jezy, navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu, výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Býk

Nenechte smutek prostoupit do nadcházejícího dne. Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde změnit. Nepřipomíná vám to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem? Má to však i pozitivní stránku a tou je fakt, že nezdar můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. V práci, ale i ve vztazích. Přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu, otevřeně vyslovujte svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Blíženci

Čas tohoto dne pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv začnete bude mít úspěch v následujících dnech, proto využijte vaše praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se vám otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Proto se nepřetvařujte a buďte autentičtí. Myšlenky, které zatím nebyly přeměněny v činy mají šanci se proměnit do reality, pokud přestanete říkat měl bych, někdy to udělám. Udělejte to právě teď.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Rak

Cítíte se mizerně a chybí vám bezpečí? Nebo zažíváte pocit opuštěnosti? Je to dočasný stav duševní tísně. Někdy stačí pomoc od okolí nebo útěcha, změna vnitřního nastavení. Zanechte za sebou staré představy o partnerství a projděte dočasnou krizí ve vztahu. To vám přinese očistný pocit, jako byste prošli zkouškou ohněm. Zkouška se může týkat i hmotného prověřování. Cítíte-li se vnitřně bohatý, pak se projeví materiální bída jako bezpředmětná.

Afirmace: Jsem otevřená/ý a připravená/ý být upřímná/ý k sobě a k svým potřebám.

Lev

Využijte přísun energie, který přichází a vyřiďte si všechny záležitosti, resty, složitější úkoly, které byste jindy řešili delší čas. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Vše, na co se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem, dětem autoritou. Pobývejte hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Panna

Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vytoužené. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. V tento den mají šanci vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená/ý.

Váhy

Dosud neobjevená nabídka ve vás čeká na svůj den a ten je tady. Dejte do popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip podniknout a analyzovat problém a neztratit přitom ze zřetele celek, který by se mohl přílišným analyzováním opomenout. V práci může zavanout nový vítr, který přinese nové poznání do zastaralých zvyklostí nebo to, co uvízlo ve slepé uličce, dospěje k obratu. Nebojte se jakéhokoliv rozhodnutí, hlavně neseďte na dvou židlích současně. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Štír

Je na zvážení si udělat čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni,nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu. Říkáme tomu přechodný ústup. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřejte klid.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

 

Střelec

Nedělejte si z partnera obětního beránka. Den vhodný k odpuštění. Nemějte domněnky. Vychází-li vaše obavy z podvědomí, zpytujte pocity viny a studu a začněte myslet na něco hezkého. Možná se derou na povrch nějaké špatné vzpomínky, které je dobré pochopit a propustit nebo cítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba se trestat a mít sklon ke kritice. Možná by stačilo dojít k uvědomění, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni učiteli a nebo vašimi rodiči. Máte-li možnost, promluvte si s nimi o tom. Nápomocna může být meditace nebo rodinné konstelace. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Kozoroh

Přichází bezstarostný den, který vybízí k prožití krásných chvil plných humoru, radosti. Prožijte ho bez zatížení starostmi, vnímejte krásy života okolo vás. Můžete se cítit opojeni jako ti, kteří k tomu potřebují chemické, povzbuzující látky. Vám může být blaženě při setkání s přáteli a těmi, které máte rádi, ti vám vaši radost ještě znásobí a vy je tou svou můžete nakazit. V práci zažijete pocit naplnění z místa i z příjemného kolektivu. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Vodnář

Ten, kdo nechce přijmout dualitu, že je zde dobro a zlo, může snadněji sklouznout do závislostí a chtíče, intrik a překážek. Odolejte pokušení v podobě touze po moci nebo, že byste činili něco proti vašemu přesvědčení. Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotaly okolo prstu. Buďte vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody.  

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

Ryby

Dnes můžete odhalit nějakou přetvářku nebo faleš a zjistit, že jste byli vtaženi do trojúhelníku nebo že je tady třetí osoba, která narušuje váš vztah. Mějte proto oči otevřené a pokud odhalíte a ucítíte křivdu, nedovolte jí, aby se vám usadila kdekoliv na těle. Láska má mnoho podob a při dnešku můžete zažít i její odvrácenou tvář a nepříjemné poznání, že jste důvěřovali někomu, kde nyní přijde prozření. Někdo nejspíš tuto vaši důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám. Na to se hodí rčení “ kousnout si do kyselého jablka”.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Karta dne k poslechu - 2.poháry Horoskop na středu - Amorovy šípy. 💘 Přátelství, flirt. Láska na první pohled. ❤️‍🩹

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu