Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 8. 2. 2024 * Karta dne - Obranný postoj, vměšování.

Denní horoskop pro všechny zájemce o předpověď na tento den. Karta dne vás vybízí k propuštění obranného štítu. Nenechte si od druhých mluvit do vašich záležitostí, věřte sobě.

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 8. 2.  2024  * Karta dne -  Obranný postoj, vměšování.

 „Netrapte se tím, co nemůžete ovlivnit, a hledejte cestu v tom, co můžete a umíte.

Život máte ve svých rukou, jen je potřeba mít odvahu používat kritické myšlení, zdravý rozum a najít si chvilky odpočinku pro získání odstupu.“  K.Kadlecová

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Jestliže ve vztahu nebudete jasně a stručně dávat najevo, co po partnerovi žádáte, pak není divu, že vás kvůli tomu nebude brát vážně. Stůjte si za svou pravdou. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. Budou přicházet výzvy, zda uděláte změnu a přestanete být v neutrální pozici a dokážete se rozhodnout na jakou stranu se přidat. Ať už to dopadne jakkoliv, nebuďte ten, který stojí v koutě.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Býk

Všímejte si znamení. Nějaká závislost končí. Vstupujete do nového životního období. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. Pokud dokážete odpustit sobě a druhým, můžete zažít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad a najednou se před vámi otevřou nové možnosti. Tam, kde máte pocit, že jste pochybili dostanete druhou šanci a můžete změnit to, co se zdálo už konečné, neměnné. Věnujte péči vylučovacím orgánům a dutinám.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Blíženci

Díky nějaké události poznáte hodnotu přátelství. V zaměstnání můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, je to podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Jednejte čestně, buďte nekompromisní tam, kde je to pro dobro věci. Možná ztratíte své iluze, avšak pro dobro věci, posílí vás to. Podívejte se skutečnosti tváří v tvář. Tam, kde si nevíte rady uplatněte právní předpisy. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku. Co zasel, to sklidil. 

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Rak

Možná v tento den zažijete vnitřní omezování svobody, které prožívá vaše duše. To se stává, když v nějaké situace zapíráte sebe sama, žijete v přetvářce a snažíte se zalíbit okolí. Pokud se opět vrátíte do své podstaty, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Poučeni pochopíte, že příště si v zaměstnání nebudete brát tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Lev

Dnešní den je pod energií motivace a nových plánů bez ohledu na to, jak dlouho jste uvažovali o změně. Nové začátky s dobrou vyhlídkou do budoucna se hlásí o slovo. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte se ovlivnit trémou. Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. Zvažujete se přestěhovat, pořídit si domácího chlupáče, změnit svůj dosavadní job? To vše může mít skvělý předpoklad k jejich uskutečnění. Vemte na vědomí, pokud se pro něco takového rozhodnete je moudré toto rozhodnutí zvážit. Pak už nemusí být cesty zpět.

Afirmace: Chápu a jsem chápán/a.

Panna

Jak jste na tom s uznáváním vesmírných zákonů? Připravte se na prověření vaší morálky. To pro někoho znamená odolat při pokušení začít si se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám. Nebo se může stát, že se vám ozve vaše první Láska a bude vás chtít nalákat do nezávazného flirtíku. Možná si všimnete u svého partnera morálních hodnot a osobních ctností, které se stanou rozhodující pro partnerský vztah vedoucí k uzavření sňatku. Rozhodně se máte co učit jeden od druhého.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Váhy

Přichází chvíle, kdy bude potřeba zaujmout jiný úhel pohledu. Do hry bude potřeba vložit svůj pocit vlastní hodnoty a pak nastane obrat a pochopení. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů, pak vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si připustíte svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Štír

Po povinnostech je čas na zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Tento den je nakloněn k navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Nastavte však správnou míru, přehnaná péče o druhé může být na obtíž. 

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Střelec

Láká vás nějaké pokušení? Kde jste pasivně přihlíželi bezpráví? Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Buďte bdělí, nezačínejte nic zásadního a termín důležité schůzky odsuňte na jiný den. Dbejte opatrnosti ve finanční sféře. Nesázejte vše na jednu kartu. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám. Zvyšte pozornost u podpisu smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání výhod protihráče.

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

Kozoroh

Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady. V tomto dni se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě, když uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás..

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Vodnář

Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Před jakou situací zavíráte oči, pro okolí hrajete hru, že je všechno v pořádku, dokážete vyprávět vtipy, aniž by z vás byl cítit smutek a přitom uvnitř sebe vás svírá tíživý pocit? Tato přetvářka už nesnese další odklad, pokud vám někdo chce pomoci, vyzpovídejte se místo toho, abyste řekli, vlez mi na záda, vždyť se toho zas tak moc neděje. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Ryby

Zanechte za sebou staré představy o partnerství a projděte dočasnou krizí ve vztahu. To vám přinese očistný pocit, jako byste prošli zkouškou ohněm. Zkouška se může týkat i hmotného prověřování. Cítíte-li se vnitřně bohatý, pak se projeví materiální bída jako bezpředmětná. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná natrefíte na moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás.

Afirmace: Jsem otevřen/a a připraven/a být upřímný/á k sobě a k svým potřebám.

Karta dne k poslechu - 8.mečů https://www.youtube.com/watch?v=t3r0wdVCrCk 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu