Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 10. 2. 2024 * Karta dne - Hojnost, radost.

Sobotní předpověď pro všechna znamení. Denní karta oznamuje velmi pohodový den, plný radosti, dobrých zpráv. Dělejte to, co máte rádi. Máte rádi 🌳? Jděte do lesa. Máte rádi 🏄? Vezměte si katalog a sněte, plánujte, objednete. Více pro inspiraci v kartě k poslechu na konci příspěvku.

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 10. 2.  2024  * Karta dne - Hojnost, radost.

 „Radostným srdcem zkrásní tvář.“ — Šalamoun

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Využijte svých vlohů a nadání a pokuste se propojit některé z vašich protikladů, a to buď ve svém osobním nebo profesním životě. Proměňte vaše vize a sny do reality a to třeba jen tím, že jim zcela uvěříte a dáte do nich svou vůli a odhodlání. Nepropásněte den, který je těmto vizím nakloněn a tím je ten dnešní. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. Z něho můžete těžit ještě i nastávající dny s uvědoměním, že zlatá střední cesta je základ pro dosažení cílů. Spory na pracovišti mají velký předpoklad k urovnání.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Býk

Je tady možnost, že zažijete pocit, že jste zkoušeni, pak věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto zkuste tento den brát pružně a lehce a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. V zaměstnání je dobré zjistit, zda berete situaci vážně nebo lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. 

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Blíženci

Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. Třetí do hry vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Rak

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodu, vaše síly jsou vyčerpány a je možné, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci je na místě je klid a dovolená. Říkáme tomu přechodný ústup. Ve vztahu nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Lev

Den plný skvělých nápadů. Nepřízeň osudu byla překonána. Taktéž je nakloněn k optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. V práci můžete zažít finanční ohodnocení, ve vztahu oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny. 

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Panna

Dnešní den vás vyzývá k novým začátkům. Naplánujte si do svého žití nové podmínky, nový domov, nové koníčky a vše, co vám dělá radost. Spoléhejte na svůj instinkt. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za pošetilce, vy však víte, že chcete žít dle svého a ne pravidel, které určil někdo cizí. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Váhy

Další odklad není již žádoucí a je nutné se postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. Uvidíte, že to přinese úlevu. Cesta k nastolení vašeho vnitřního klidu vede přes zbavení se potřeby a pocitu cokoliv měnit. Říkejte jen důležitá fakta a zachovejte v sobě klid. Někteří z okolí by mohli nabýt dojmu, že žijete v přetvářce. Vyprávíte vtipy, říkáte, jak jste v pohodě, přitom možná uvnitř sebe prožíváte něco jiného a nastavili jste si nečitelnou tvář. Podívejte se pravdě do očí. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Štír

Vaše komunikace bude přímá a otevřená, žádná omáčka okolo. Půjdete rovnou k věci. Je na zvážení vynášení kritických soudů. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city. V tento den byste jistě nechtěli působit jako přísná matka nebo ledová královna, která lpí hlavně na pravidlech, nežli na opravdovém prožívání citů a přirozenosti. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Střelec

Abyste využili tento den na maximum, buďte laskaví, přirození, pak možná uslyšíte svůj vnitřní hlas nebo zažijete znamení shůry. Nemusíte vždy, přesto se vyplatí dávat rozum až na druhé místo a řídit se svými city, být laskaví, přizpůsobiví, vciťovat se do pocitů druhých.  Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. Při odloučeni na větší vzdálenost můžete vyzkoušet vaše spojení telepaticky. 

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Kozoroh

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se odprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Taktéž ve vztazích je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací, ba naopak, vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí , to, co žárlí, není Láska.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Vodnář

Uvolněte se z pout, do kterých jste se uvěznili. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. Nebraňte se novým nadějím a šanci na vztah, který se vám může nabízet.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Ryby

Jestli o něčem víte, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje a je postavené vzhůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce, pak máte velkou šanci to dnes změnit, abyste se mohli pohnout z místa. Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. To vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, odejít z partnerského vztahu, ve kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a obnovu a skutečné naplnění.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Karta dne k poslechu - 9.pohárů https://www.youtube.com/watch?v=8lBnVc3RtOs 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu