Zpět na články

Jaký bude týden od 12. 2. 2024 do 18. 2. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Věštby lásky. Letos na 14. únor připadá nejen svátek svatého Valentýna, ale i Popeleční středa. Pro křesťana je to den přísného půstu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 12. 2. 2024 do 18. 2. 2024  podle kartářky

Berani

Přátelství, Hravost, Božské načasování

Proboha, radujte se více! To je jediný a nejspolehlivější lék na všechny nemoci.

/Nikolaj Vasiljevič Gogol/

Pramenem vaší síly je přímost, přirozenost, odvaha a činorodost. Dokážete proměnit neřešitelný problém v úspěch, dokážete myslet dopředu a jste vždy o krok napřed proti svému okolí. Tak se nedivte, že vám ti méně zdatní závidí a hledají na vás chyby. Nic si z toho nedělejte, je to jejich problém, ne váš. Odpovězte jim smíchem, dobrou náladou, pečujte o přátelství s těmi, kteří vás podporují. Brzy přijde správná chvíle, kdy se charakter závistivců projeví naplno. Dovíte se totiž něco a až přijde na lámání chleba, budete intuitivně vědět, co máte udělat.

Býci

Zázrak, Odevzdání, Osudová přitažlivost

V drobných věcech se spolehni na rozum, ve velkých věř srdci.

/Sigmund Freud/

Budete se muset vzdát něčeho, na čem hodně lpíte. Brzy poznáte, že vše není takové, jak se na první pohled zdá. Toto varování se může týkat investic, pracovní nabídky, nových vztahů. V každém případě je na místě velká obezřetnost a zdravý selský rozum. V rodinném životě se výrazně zlepší vzájemné vztahy. Nebudete to sice vaší zásluhou, ale přesto si uvědomíte, že vaše tvrdohlavost byla často příčinou napjaté atmosféry. Neodmítejte komplimenty a přijměte je jako dar. Za pochvalu poděkujte.

Blíženci

Představte si, Tajemství, Počkej

Svoboda bez vzdělání je nebezpečná, vzdělání bez svobody je zbytečné.

/John Fitzgerald Kennedy/

Jste neodolatelní, máte kouzlo i šarm. Polovičatost – to není nic pro vás. Vždy chcete všechno, jinak ztratíte zájem. Máte plno nápadů, ale nedokážete je dovést do konce. Právě v těchto dnech jste málo trpěliví a hodně náladoví. Na někoho něco víte, ale informace, které jsou pro vás symbolem síly, si zatím necháváte pro sebe a problémové situace neřešíte. Dáváte věcem volný průběh, nic se nesnažíte uspěchat. Ta vaše pravá chvíle přijde asi za měsíc. Okolí bude ouvej, zato vy se budete usmívat.

Raci

Důvěra, Věčnost, Objetí

Člověku neschází síla, ale vůle.

/Jan Neruda/

Žijete bohatým vnitřním životem. Ke spokojenosti potřebujete pochopení a lásku svých nejbližších. Stále se domníváte, že to, co umíte a znáte, je málo. Nepřešlapujte na místě a snažte se více zviditelnit. Práci si hledejte v potravinářství, v oblasti zásobování nebo veřejného stravování. Své blízké potěšíte dárkovým košem, v němž by neměly chybět sýry, kaviár, olivy, uzený losos a láhev kvalitního alkoholu. Využijte svoji kreativitu, věnujte se více svým uměleckým schopnostem.

Lvi

Navždy, Životní láska, Řekni svou pravdu

Génius umí vytěžit maximum ze svých příležitostí.

/Napoleon I. Bonaparte/

Někomu jste pořádně zamotali hlavu. Možná nepochopil, co po něm vlastně chcete. Instrukce je proto třeba podat ještě jednou, možná písemně nebo jednodušší formou. Vyhýbejte se nadměrné fyzické zátěži. Připravte se na větší nával práce, netrpělivost, občasné zvýšení hlasu. Vše se týká vás i vašich spolupracovníků. Určité uvolnění přinese návštěva sympatické usměvavé osoby. Odreagujte se procházkou v přírodě, fotografováním, návštěvou společenské akce, zkuste třeba hrát divadlo.    

Panny

Síla, Nové začátky, Miluji tě

Každý, kdo se přestane učit, je starý, ať je mu dvacet nebo osmdesát. Každý, kdo se stále učí, zůstává mladý. Nejlepší v životě je zůstat mladý.

/Henry Ford/

Žijte si své sny. A když se to někomu nelíbí, řekněte NE. Nebo ho odmítněte a odejděte. Máte před sebou nové dobrodružství, vrhněte se do něho. Na nic nečekejte. Opakujte si slova – nebojím se žádné změny. Díky tomu, že vidíte světlo tam, kde ostatní vidí jen tmu, zajímají vás nové životní příležitosti i možnosti navázat nová přátelství. Sice nejste marnotratní, ale myslete na zadní kolečka, protože nečekané výdaje vás dokáží vyvést z míry. Někdy byste se měli razantněji prosazovat.

Váhy

Zamyšlení, Posvátné spojení, Splněné přání

Každý úspěch, jehož dosáhneme, nám udělá nepřítele. Chceme-li být oblíbeni, musíme být průměrní.

/Oscar Wilde/

Jste zdvořilí, laskaví, příjemní, projevují se u vás umělecké sklony. Ale málo si důvěřujete a zbytečně dlouho hledáte konečné řešení. V tomto týdnu se naplno projeví vaše pozorovací schopnosti, vašemu oku neunikne nic, co se děje kolem. Pokud zjistíte, že má někdo blízký určité potíže, zbytečně se neangažujte, je to jeho věc, ne vaše. Samozřejmě, jiná situace nastane, pokud vás požádá o pomoc. V zaměstnání můžete narazit na tvrdou realitu, něco bude kvůli finančním problémům zaměstnavatele jinak.

Štíři

Duchovně jste spolu, Příliš naléháš, Hojnost lásky

Chcete-li v politice, aby bylo něco řečeno, uložte to muži. Chcete-li, aby bylo něco uděláno, uložte to ženě.

/Margaret Thatcherová/

Máte nad sebou ochranu vyšších bytostí. Přichází k vám hojnost lásky, pohody i přátelství. Vaší chybou je, že na vše příliš spěcháte. Nechejte věci plynout tak, jak je to psáno ve vaší knize osudu. Máte-li vztah, v němž každý z nějakých důvodů žije jinde, nenaléhejte na změnu, měla by na vás oba negativní dopad. I když jste každý někde jinde, duchovně jste přece stále spolu. V zaměstnání velmi těžce snášíte své nadřízené a do kolektivu vnášíte dusno. Raději požádejte o práci, kterou budete moci vykonávat samostatně.

Střelci

Pohlédni do svého nitra, Tajný obdivovatel, Udělej to, co cítíš

Chcete na světě vyniknout? Musíte pracovat, zatímco ostatní se baví.

/Winston Churchill/

Nejste příliš svědomití při sledování svého osobního účtu. Hodně peněz vydáváte na cestování. Budete si muset najít čas zkontrolovat, jak to s vašimi financemi vypadá. Obtížně se smiřujete s tím, jak současná realita narušuje vaši životní pohodu. I když máte družnou a přátelskou povahu, cítíte se často osaměle. Proto se občas zamyslete nad tím, co je pro vás skutečně důležité. Pozor si dávejte na zbrklost a možnost přehlédnutí detailů, o nichž se domníváte, že jsou zanedbatelné. U pohovoru nebuďte zbytečně skromní.

Kozorozi

Odpověď ti dá jen čas, Odpuštění, Odpověď je Ano

Jen tehdy, zajímáš-li se o všechno, co se kolem tebe děje, žiješ naplno!

/Jack London/

Neradi improvizujete, neuznáváte kvapnou a nepromyšlenou práci. Občas trpíte melancholií, a proto je téměř povinností vyhledávat společenské kontakty. Odpusťte těm, kteří vám v životě ublížili. Určitě jste časem zjistili, že vám kdysi prožité krušné chvíle přinesly i plno pozitivních věcí. Jestli jste právě bez práce, začněte si ji okamžitě hledat. Lenošení na gauči by vedlo k vašemu celkovému úpadku. Uplatnit se můžete v gastronomii jako kuchař a číšník. Zaměstnání na letišti nebo v kosmetických službách vám příliš radostných chvilek nepřinese.

Vodnáři

Zamilovanost, Tělesné spojení, Nová láska

Lidské štěstí, to je taková šňůrka, na kterou navlékáme malé korálky, taková malá štěstí – čím jsou drobnější a čím je jich víc, tím je šňůrka větší.

/Jan Werich/

Brzy vás naplno zasáhne Amorův šíp. Okamžitě se vzdáte všeho starého a otevřete svůj život nové lásce. Dejte si pozor, abyste se nenechali ovlivnit lichotkami. Důležité upozornění pro vás – zlatý střed. Poslechněte si též názory jiných na dotyčnou osobu. Na společenských akcích budete středem pozornosti, máte totiž v sobě fluidum, které ostatní přitahuje. Právě ve společnosti vám bude učiněna nabídka ohledně možného pracovního místa, v němž byste zaujali pozici vedoucího.

Ryby

Láska, Plamen vášně, Spočiň v mém objetí

Život je čekání na to, kdy se naše sny změní ve skutečnost.

/Victor Hugo/

Odolejte pokušení stále někoho ochraňovat. Proč se často obětujete pro lidi, kteří si to rozhodně nezaslouží? Udělejte si v tom jasno a důkladně si vybírejte své přátele. V zaměstnání se postavte tváří v tvář realitě, vystupujte razantněji. V soukromých vztazích vše výborně funguje, ale oba jste časově velmi zaneprázdněni. Zatím vás cesta za kariérou a vyššími posty nijak neláká. Volný čas raději budete věnovat sportovním aktivitám a cestování, než tvrdým loktům a tvrdému jednání s protivníky.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu