Zpět na články

Jaký bude týden od 2. 5. 2022 do 8. 5. 2022 podle kartářky

Kouzla uvedená u jednotlivých znamení může použít kdokoliv, kdo se chce pobavit a zpestřit si pracovní týden.

Jaký bude týden od 2. 5. 2022 do 8. 5. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení:

kouzla uvedená u jednotlivých znamení může použít kdokoliv, kdo se chce pobavit a zpestřit si pracovní týden.

Berani:

občas létáte svými nápady v oblacích a mimo realitu. Budete muset řešit náročné úkoly, okolí překvapíte řešením, které ostatním vyrazí dech. Přemíra povinností, které se na vás hrnou, nebo které si sami vytváříte, může u slabších jedinců vést k plačtivé náladě, případně krátkodobé depresi. Lékem je smích. Ten je přímo povinný, jestli budete na zahradě sázet petržel. Když se budete umět hodně hlasitě zasmát, setba brzy vzklíčí. Smích vám dokonce obstará pěkné počasí při praní a sušení prádla. Je nejvyšší čas začít plánovat dovolenou, na škodu ani není pro nejbližší dny wellnes víkend. Zaměřte svou pozornost na sledování ptáků. Hejno špačků vám přináší hodně štěstí. Čísla pro tento týden: 6, 18, 24, 27, 29, 33.

Býci:

plánujete zahradní party, chcete se před hosty předvést. Pozvěte si harmonikáře, dále někoho, kdo se postará o zábavu malých dětí. S pohoštěním si starosti nedělejte, každý účastník musí zajistit část bufetového stolu. Pokud se pustíte do politiky, budete úspěšní, ovlivníte okolí. Umíte řečnit a tuto činnost též rádi provozujete. Ale počítejte s tím, že kamkoliv půjdete, tam budete středem pozornosti. Ne každému zrozenci je popularita milá. Pozor si dávejte na to, jak zacházíte s penězi, hlavně zbytečně neutrácejte. Na místě nejsou též mimomanželské vztahy a žárlivost.

Čísla pro tento týden : 4, 5, 7, 12, 14, 31.

Blíženci:

rádi se budete pohybovat ve společnosti, kavárničkách, klubech, restauracích. A všude budete mít hlavní slovo při diskuzích na jakékoliv téma. Dokonce ze svého obchodního zájmu vytvoříte společenskou událost, na které každý, kdo bude mít zájem, vydělá. Potřebujete-li být ve svých plánech úspěšní, použijte následující kouzlo: do bílé misky s vodou vložte karneol. Přidejte malou lžičku soli a misku nechejte stát venku tři dny a tři noci. Až vyprší daný čas, přikládejte si občas krystal k srdci a svoje plány si vizualizujte. Více se věnujte dětem a rodině. Potřebují vás. Čísla pro tento týden: 2, 5, 10, 14, 39, 40.

Raci:

ti, kteří budou mít zraněnou duši, svá trápení dokáží dovedně skrývat a nedopustí, aby někdo nahlédl do jejich nitra. Kdo se potřebuje s někým rozejít, protože už oči pohlížejí jinam, může zkusit tento rituál. O sobotní půlnoci zapalte tmavě modrou svíčku a chvilku zhluboka dýchejte. Na kousek papíru napište jméno člověka, s nímž se chcete rozejít. V popelníku papír spalte, popel posypejte černým pepřem. Až popel vychladne, vysypejte ho ven, co nejdál od svých dveří. Své umělecké nadání prezentujte na veřejnosti - inzerce, výstavy apod. Pozor si mají dávat lidé, kteří by vás chtěli podcenit. Sice se tváříte přívětivě, ale dlouho si pamatujete, když mám někdo ublíží. Čísla pro tento týden: 8, 9, 17, 35, 39, 53.

Lvi:

máte zdravý rozum a v krizových situacích se neřídíte tím, co vám radí okolí, ale spoléháte na sebe a na svou vnitřní intuici. Zrozenci obou pohlaví budou hledat bohatý a hmotně zajištěný protějšek. Pečujte o ledviny, udržujte bedra v teple, snídejte teplé polévky, pijte horké nápoje. Budete-li nuceni hlídat malé děti, dejte jim pocítit svobodu, jinak vás unaví křikem a hlukem. Zapomeňte na poraženecké a negativní myšlenky. Pokud z vás bude vyzařovat pohoda a dobrá nálada, zjistíte, že i ostatní ve vašem okolí se chovají stejně. Čísla pro tento týden: 1, 3, 6, 8, 9, 17.

Panny:

počítejte s občasnou únavou, protože vydáváte více energie, než přijímáte. Na cestě k cíli a k realizaci svých přání a tužeb se občas setkáte s překážkami i pocitem nedocenění. I když jste v jádru své povahy hodně konzervativní, karty radí, abyste se nápadně oblékali a rovněž v jednání s úřady si dokázali prosadit svůj názor. Ti, kteří mají trampoty s láskou, by měli překonat svou uzavřenost, plachost a nejistotu. Pokud sníte první tři poupata pampelišky, máte záruku, že celý další rok prožijete ve zdraví. Čísla pro tento týden: 3, 8, 9, 19, 40, 47.

Váhy:

ve společnosti budete pozorně naslouchat, pozorovat okolí a nezištně a moudře poradíte tomu, kdo o vaši radu bude stát. V zaměstnání se zachováte velkoryse a chyby kolegů s úsměvem a shovívavě omluvíte, případně jim nabídnete svou pomoc. Přijdou vám na účet peníze, i když námaha, kterou vynaložíte, nebude stresující, spíše vám přivýdělek bude připadat jako zajímavé a smysluplné strávení volného času. Radujte se i z maličkostí, protože vysoký krevní tlak úzce souvisí s psychikou. Když vás po jakékoliv námaze bude bolet celé tělo, uvařte si mátový čaj, pak ho ve stejném poměru smíchejte s kvalitním bílým vínem. A popíjejte každý den 2-3 šálky. Čísla pro tento týden jsou: 3, 4, 8, 9, 11, 19.

štíři:

milujete humor, satiru, ale vyvarujte se ironických poznámek na přítomné i nepřítomné osoby. Vyřčená slova by se mohla obrátit proti vám a zkalit možnost lepšího pracovního zařazení i vyššího platu. V lásce vás bude provázet jeden úspěch za druhým. Pozor si dávejte na to, komu věnujete svou přízeň. Zamilovanost a vášeň brzy vyprchají, převládne kritický rozum. Ti, kteří si hledají práci, se mohou uplatnit v obchodě nebo tam, kde se požaduje výborná výřečnost. Pokud si potřebujete uklidnit nervy a zažívat pocity štěstí, inhalujte výpary levandule a heřmánku. Čísla pro tento týden: 18, 19, 22, 24, 33, 35.

Střelci:

svá předsevzetí dokážete dotáhnout do zdárného konce, a to i v případě, že ostatní rezignují. Máte dar budit v lidech kolem sebe důvěru. Na první pohled vypadáte vyrovnaně a nezničitelně, v soukromí se ale chováte jinak. Nemluvíte, klid může přejít v cholerické výbuchy. Uvědomte si vlastní chyby a netrapte své nejbližší. Pokud hledáte novou lásku, zkuste následující rituál. Na kus pergamenu si napište, jaké vlastnosti by ideální osoba měla mít. Pergamenem obalte růženín, ovažte ho růžovou stužkou a některý den o půlnoci zakopejte pod růžový keř. Za týden balíček, opět o půlnoci, vykopejte, do země zasejte semínka nějaké květiny. Balíček noste při sobě hlavně tehdy, když víte, že milovaná osoba je nablízku. Čísla pro tento týden: 2, 6, 12, 15, 20, 40.

Kozorozi:

jste trpěliví, vyrovnaní, přesní a zodpovědní v plnění zadaných úkolů. Novotám se neradi přizpůsobujete, pěstujete si svůj osobitý životní styl, šarm i i způsob oblékání. Podle karet byste měli více prosazovat romantiku, vyhnete se hořkým zklamáním a případným domácím či mileneckým hádkám. Kupte si jantar, ochrání vás před zlými duchy, čarodějnicemi a nemocemi. Pomáhá též při bolestech zubů, očí, hlavy, proti dně i revmatismu. Máte-li děti, nechejte jim zhotovit jantarový náhrdelník. Hlavně malým dětem ulehčí prořezávání zoubků. A při procházkách v přírodě se nedotýkejte vody, kde je mrtvá ropucha. Přináší to smůlu. Čísla pro tento týden: 1, 2, 4, 12, 16, 19.

Vodnáři:

potřebujete mít za všech okolností navrch, jste plni překotné aktivity a zapáleni mnohdy pro záležitosti, kterým ani moc nerozumíte. Rádi předbíháte dobu, propagujete nové a neotřelé myšlenky. Baví vás vyhledávat známosti všeho druhu, umíte z nich vytěžit maximum. Nesnášíte nudu, ta je pro vás ubíjející, ke spokojenosti potřebujete vzrušení, zábavu, pohyb. V tomto týdnu se vám všeho dostane měrou vrchovatou. Každý měsíc si napište na kus papíru své osobní přání. Papír si dejte pod polštář a sledujte, co se bude dít. Čísla pro tento týden: 18, 26, 28, 35, 42, 45.

Ryby:

šíříte kolem sebe pohodu a radost. Patříte k lidem s velkým osobním půvabem, vystupujete a jednáte takticky, nikdy nikoho nechcete zarmoutit. Umíte se vžít do situace jiných, často dokážete pozorným nasloucháním vyléčit jejich zraněnou duši. Jen si v těchto dnech dávejte pozor, abyste se nestali obětí podvodníků, proto se vždy snažte oddělit zrno od plev, potřebné od mazaných. Tento týden není příliš příznivý pro cestování, mohly by se objevit zdravotní potíže. Noste při sobě jantar, kromě toho, že vám uleví od bolesti, učiní vás velmi žádoucími pro osoby druhého pohlaví. Ti, kdo se stěhují do nového domova, by měli přivítat dobré duchy. Jak? Stačí pověsit nad dveře svazek levandule. Čísla pro tento týden: 8, 9, 12, 21, 22, 26.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu