Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 13. 2. 2024 - Karta dne - Láskyplné gesto.

Denní výklad z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokrokruhu. Karta dne oznamuje, že se můžete dočkat pochvaly, uznání, smíru. Dojděte si na masáž, kosmetiku. Více o tomto dni v kartě k poslechu na konci příspěvku.

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 13. 2.  2024  -  Karta dne - Láskyplné gesto.

„Láska není odměna, ale výměna lásky za lásku.“ Benito Pérez Galdós

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Myslíte si, že máte jasno? Zda poslechnout rozum nebo dát na hlas srdce? Možná se budete muset  postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti nebo budete postaveni před volbu rozhodnout se, komu tedy naslouchat, řeči těla nebo našeptávání intuice. Rozum nejspíš zvítězí, a to v tom případě, že nebudete zavírat oči před problémy, které v tento den vystanou. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Býk

Mějte na paměti, že pokud se situace nevyvíjí tak rychle, jak byste chtěli, že to má svou výhodu. Možná váš plán je jasný, ale on zrovna nemusí být ten nejlepší. Dobré věci se nedají uspěchat. Proto je tu výzva k trpělivosti. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Blíženci

Nepřikládejte velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali pochybnými prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Rak

Vaše podvědomá touha být přitažliví a středem pozornosti se může snadno uskutečnit, proto projevte své charisma. K tomu může být nápomocen nový účes, módní doplněk, šperk. Doba, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, je ty tam. Lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly, a to jsou dnes vaše atributy, tak je využijte do sytosti. Někdy se může stát, že se vzdáte vlastních zájmů ve prospěch kolektivu.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Lev

Motivujte sebe i druhé, využijte ohnivé energie, která patří právě vám. Tam, kde se věci nechtěly pohnout z místa může pomoci dnešní přísun nové energie a vy můžete získat něco nového. Dejte do svých projektů nadšení a elán. To vám může zajistit nadšení vašeho okolí pro váš šarm a vzrušující okamžiky. Věřte, že tento den bude opravdu nevšední.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Panna

Stůjte pevně nohama na zemi a jednejte tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům. Proto se nepřetvařujte a buďte hodnověrní. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. Myšlenky, které zatím nebyly přeměněny v činy mají šanci se proměnit do reality, pokud přestanete říkat měla bych, někdy to udělám. Udělejte to právě dnes.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Váhy

Možná budete mít ten dojem, že situace okolo vás stagnuje a nic se nehýbe a přitom vy máte tolik nápadů a hlavu plnou inspirace. Věřte, že ne vždy je dobré věci uspěchat, vše má svůj čas. V dnešní den je rozhodně doba vhodná k zahálení, aby přinesla plody v ten správný čas. Někdy je méně více a to je moudré si uvědomit a nelámat věci přes koleno. Vše má svůj čas. Zkuste nechat věci, ať se dějí o vás bez vás a věřte, že ten správný okamžik k uskutečnění vašich plánů nepropásnete.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Štír

Starosti nebo zklamání, které způsobily váš obranný postoj a nastavení obranného štítu jsou tímto dnem už bezpředmětné. Odstraňte sebeklam, který vede k vaší nerozhodnosti. Není divu, že po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. V zaměstnání si nenechte od druhých mluvit do vašich cílů a úkolů, které jsou jen na vás. Ve vztahu se přestaňte podřizovat a myslete na své zájmy.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Střelec

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo se sdružujte tam, kde je veselí dětí, jejich přirozenost, energie štěstí. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a potěšit svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Kozoroh

Kde v sobě umrtvujete důležitou část své osobnosti? Vaše zákazy, na základě vašich obav jsou vaše domněnky a ty promítáte do svého okolí. Přestaňte říkat, já bych rád, ale.. Vaše myšlenky způsobují, že jste se ocitly v začarovaném kruhu. Čeho se v posledních dnech obáváte, kde váháte a zvažujete mezi vícero možnostmi? Hledáte východisko a víte, že kompromis není na místě. Vaše nerozhodnost narušuje váš vnitřní klid. Jak z toho ven? Začněte třeba tím, že přehodnotíte dosavadní situaci a vpusťte do svého života slunce a naději v život. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Vodnář

Buďte všímaví, přichází den plný výzev. Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte však svou zbrklost, vznětlivost a netrpělivost pod kontrolou. Mějte na paměti, že ne všichni budou dynamičtí jako vy. Ti, jež zvažují si říct o zvýšení platu, využijte k tomu právě tento den, avšak je potřeba si toto dopředu strategicky promyslet a naplánovat.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Ryby

Nenechte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Dejte si pozor na svou zbrklost, netrpělivost. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupá loďku na klidném moři. Kdo nastaví správnou míru, bude mít dobrou vyřídilku. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ten, kdo dokáže tuto situaci využít a spojit síly, může proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Karta dne k poslechu:

Horoskop na úterý - pochvala, svádění, nabídka k smíru. Dojděte si na kosmetiku, masáž .👝

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu