Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 15. 2. 2024 ° Karta dne - Šťastné vyhlídky, sňatky z rozumu.

Čtvrteční předpověď pro všechna znamení ♓ Zvěrokruhu. Karta dne i k poslechu - Šťastné vyhlídky do budoucna. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto pozor na žárlivost u zadaných jedinců.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 15. 2.  2024  °  Karta dne - Šťastné vyhlídky, sňatky z rozumu.

„Neměl by se dovolovat sňatek těm, kdož se neznají alespoň šest měsíců.“ 

Napoleon Bonaparte

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Jednejte čestně, buďte nekompromisní tam, kde je to pro dobro věci. Možná ztratíte své iluze, avšak pro dobro věci, posílí vás to. Podívejte se skutečnosti tváří v tvář. Tam, kde tápete, uplatněte právní předpisy. Při jízdě městskou dopravou si nezapomeňte koupit jízdenku. Co zasel, to sklidil. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Býk

Možná zažijete pocit, že něco končí, završení nějaké životní etapy a to třeba tím, že budete hledat nové poslání, nový životní směr. Na úrovni vědomí toto poznání přinese rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Je vyjádřením idey, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. Vaše upřímnost vám otevře dveře. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Najdete domov ve svém nitru.  Zkuste co nejvíce plánovat, cestovat. Zvolejte : “svět patří nám.”

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Blíženci

Můžete druhým dát dobrou radu, ale pouze v případě, když vás o ní někdo sám požádá. Buďte si vědomi toho, že nevyžádaná rada - žádná rada. Sledujte vývoj událostí do doby, než vnitřně zažijete pocit, že nadešel ten správný okamžik k jednání. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte spát. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. Dejte na své pocity a náladu. Někdo z okolí vám svěří informaci, kterou byste neměli rozšiřovat dál. 

Afirmace: Otvírám se a připravuji se na novou cestu.

Rak

Nemáte pocit, že jste uvízli v komfortní zóně? Ke zdárnému posunu je tu pár otázek ku prospěchu. Cítíte se v bezpečí? Sužuje vás žárlivost a pocit vlastnit partnera? Máte nutkání mít vše co se kolem vás děje pod kontrolou? Je to ze strachu nebo je opravdu potřeba mít nastražené antény a majáky na blížící se nebezpečí? Kde jste si nastavili vysokou laťku a nechcete slevit ze svých požadavků, i když jsou očividně nesplnitelné?Jaká role je vám ve vztahu bližší? Chcete hrát roli oběti nebo neustále někoho zachraňujete? Idealizujete si své vztahy, hrajete romantické hry? Pokud jste si již odpověděli na tyto otázky, pak je ještě moudré si uvědomit, že pokud k vám nepřichází to, co jste očekávali, má svůj význam a vy nejste obětí, ale máte být pozorovatelem.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Lev

Jestliže pocítíte vnitřní omezování svobody, může to být stav, který prožívá vaše duše. To se stává, když v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zalíbit okolí. Pokud se opět vrátíte do své podstaty, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu, a tím může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Panna

Dnes bude v popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip podniknout a analyzovat nějaký problém a neztratit přitom ze zřetele celek, který by se mohl přílišným polemizováním rozplynout. V oblasti vztahu se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Váhy

Říká se, že Láska i hory přenáší. Je dosti pravděpodobné, že někteří budou postaveni před volbu. Láska a partner nebo seberealizace? Odejít za prací svých snů a partnera nechat doma? Láska nezná omezení. Kdo ji chce udržet násilím, snadno ji ztratí. Ten, kdo k vám patří se vždy vrátí neboli se nikdy neodloučí. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Pokud víte, že váš partner je ten správný, věřte, že krátkodobé odloučení prověří váš vztah.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Štír

Abyste využili tento den na maximum, buďte laskaví, přirození, pak možná uslyšíte svůj vnitřní hlas a intuici nebo zažijete znamení shůry. Nemusíte vždy, přesto se vyplatí dávat rozum až na druhé místo a řídit se svými city, být laskaví, přizpůsobiví, vciťovat se do pocitů druhých. Sen, který se vám bude zdát nebude jen tak nahodilý, možná trochu prorocký. Večer využijte k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty. Odhoďte své beznadějné naděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Kozoroh

Vytyčte si cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Proto se nebojte finančních operací, které mají dlouhodobou perspektivu. Pocítíte touhu po nových zážitcích, proto využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Propojte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Vodnář

Buďte ten, kdo zastává a hledá pravdu. Najděte smysl života, prosazujte si své ideály. Žádný učený z nebe nespadl. Máte jasné představy, které chcete ve svém vztahu uskutečnit. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Buďte ve střehu a připraveni, pak je tu větší šance tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Ryby

Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Schopnost přijmout omezení je zkouškou, která vás čeká. Tento úkol je jen a jen na vás, tím poznáte sebe sama.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Karta dne k poslechu : Trojka holí https://www.youtube.com/watch?v=S7WJliyABCg&t=13s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu