Zpět na články

Jaký bude týden od 19. 2. 2024 do 25. 2. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Zvěrokruh. Protože je období půstu, zkuste si připravit jihočeskou pochoutku z hrachu a krup, zvanou Kočičí svatba. Recept najdete na internetu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 19. 2. 2024 do 25. 2. 2024  podle kartářky

Berani:

Vaše čísla pro tento týden: 7, 9, 19

Zaujaly vás daleké cesty, plánujete, že si rozšíříte obzory. Vydáváte se novým životním směrem, čekají vás zajímavá dobrodružství. U některých zrozenců se objeví vztah na dálku, musíte pak společně najít řešení, aby vztah fungoval. Pozor, aby romantická láska nezastínila váš zdravý rozum. Budete-li vyhledávat krásné a harmonické prostředí, najdete vnitřní klid a emoční rovnováhu. Někdo vás pozve do kina nebo do divadla, pozvání neodmítejte. Zajděte si na masáž nebo do sauny.

Býci:

Vaše čísla pro tento týden: 10, 13, 21

Začněte se pečlivěji starat o své osobní vztahy. V zaměstnání vás čekají lepší vyhlídky ohledně kariéry. Někdo má před sebou nové zaměstnání, případně založení vlastního podnikání. V každém případě si pečlivě prostudujte pracovní smlouvu a závazky, pozornost věnujte financím, svým kolegům i pracovnímu prostředí. Pokud se cítíte s něčím nespokojeni, vyhýbejte se rychlým rozhodnutím. Jestli se nacházíte uprostřed soudního sporu, můžete se těšit na spravedlivý rozsudek. Jednání na úřadech bude probíhat podle vašich představ.

Blíženci:

Vaše čísla pro tento týden: 4, 16, 27

Více se soustřeďte na ty, které milujete. Na své rodiče, děti, zkrátka na své nejbližší. Povídejte si s nimi, společně se vydávejte za sportem nebo za zábavou. V brzké době se zaměříte na úpravu nebo opravu bydlení. Nové stavební plány, domácí kutilství, bourání, stavění – to vše vám půjde od ruky. Nezadaní začnou uvažovat o vztahu a založení rodiny. Čas na odpočinek určitě nebudete mít. Ke všem starostem ještě přibyde revize plynu, elektrických zařízení, vodovodního potrubí, oprava auta.

Raci:

Vaše čísla pro tento týden: 2, 11, 17

Nastal čas, abyste své nápady uvedli do praxe. Vaše projekty budou mít úspěch. U některých jedinců nedostatek tolerance ze strany partnera může vést k nejistotě a následným hádkám. Před nezadanými se rýsuje nový vztah, který bude spojený s adrenalinovými sporty, jezdectvím, horolezectvím. Pokud ovšem cítíte, že to není ono, vydejte se jinam, kde opět můžete někoho nového najít. Okolí si zvyklo, že se vám může svěřovat se svými problémy. Dejte si pozor, aby vás cizí starosti příliš neoslabily. Naučte se říkat NE.

Lvi:

Vaše čísla pro tento týden: 1, 15, 29

Občas máte dojem, že jste na všechnu práci sami a nikdo blízký vám nepomáhá. Je načase, abyste byli rozhodnější, otevřenější a rozdělili úkoly. V zaměstnání budete mít hodně starostí s papírováním, komunikací, ale na druhé straně si zdokonalíte své vyjadřovací schopnosti. Během krátké dovolené uvidíte svého partnera nebo partnerku v novém, a zároveň lepším světle. Budete příjemně překvapeni jeho nebo jejím klidným vystupováním, ochotou ke kompromisu. Pozor na vzájemnou žárlivost.

Panny:

Vaše čísla pro tento týden: 18, 24, 35

Dopřejte si nějakou zkrášlovací proceduru, posilovnu, do denního rozvrhu si přidejte čas, kdy se budete věnovat svým koníčkům. Pokud máte hodně nereálné sny, budete se v těchto dnech cítit  zranitelně. Nepodléhejte špatné náladě, ale vyzkoušejte něco úplně nového, případně na nějaký čas zvolte aktivnější přístup k životu. Začne kolem vás kroužit někdo, koho jste považovali za nedostižný idol. Ovšem důvod k radosti nemáte, dotyčný je v reálu jiný než ve vašich snech.

Váhy:

Vaše čísla pro tento týden: 22, 31, 32

Vaše kariéra se dostává na novou úroveň. Jste připraveni posunout se vpřed. Můžete se pochlubit finančním zabezpečením, získáváte pocit spokojenosti a úspěchu. Každý den se věnujte relaxaci, uvolnění stresu, poslouchejte hudbu. Zajděte si na uvolňující masáž, kupte si něco nového na sebe. Udržujte si odstup od klevetivých lidí, vyhýbejte se intrikám. Kritika ve vlastním nitru až tolik neposlouchejte, je na vás zbytečně přísný. V kolektivních aktivitách se umístíte na předních místech.

Štíři:

Vaše čísla pro tento týden: 8, 28, 34

Vážný vztah s okouzlující a atraktivní osobou se může stát hlavním bodem velké změny ve vašem životě. Stůjte nohama pevně na zemi, myslete hlavou, neužívejte návykové látky a alkohol. Budete řešit rodinné a majetkové záležitosti. Může se blížit stěhování, rekonstrukce, nový spolubydlící. Změna kariéry ovlivní váš osobní i domácí život. Záleží na vás, co upřednostníte. Zda rodinu, která vás miluje, nebo finance a společenské postavení. Ale každopádně do starých kolejí už se nebudete chtít vracet.

Střelci:

Vaše čísla pro tento týden: 5, 12, 23

Máte před sebou řadu úspěchů ve světle ramp, zlepšení finanční situace. Radost, kterou ostatním rozdáváte, se vám mnohonásobně vrátí. Více se začnete zajímat o poezii, romantiku, mystično, i o věci mezi nebem a zemí. V osobním životě k vám přicházejí nové příležitosti, které vás budou nutit k větší nápaditosti, vynalézavosti a důvtipu. Připravte se na nečekané výdaje. Dávejte si pozor, aby vás příliš nezahltily starosti s nárůstem povinností i pracovních příležitostí. Důležitý je i jídelníček.

Kozorozi:

Vaše čísla pro tento týden: 20, 30, 36

Počítejte se situací, která se týká náladovosti někoho z vašeho okolí. Může to být spolupracovník nebo člen rodiny. Snažte se zjistit, proč daný člověk se snaží vzbuzovat ve vás pocity zoufalství. Rozhodně nikoho v jeho špatných náladách nepodporujte. Nehrajte si na mučedníka a nevěnujte se věcem, z nichž nemáte žádný užitek. Naopak se starejte o své zdraví a dělejte všechno pro to, abyste byli v pohodě. Třeba si zajeďte na vysněnou dovolenou nebo obnovte vztahy se starými láskami.

Vodnáři:

Vaše čísla pro tento týden: 3, 6, 25

Vyznačujete se excelentními komunikačními schopnostmi, hledejte zaměstnání v oblastech, jako jsou média, knihovnictví, žurnalistika. Občas si přátelsky pohovořte se sousedy, vnuknou vám skvělé nápady. Těžit můžete z cestování nebo ze sbírání informací v oblasti podnikání. Své aktivity si zorganizujte tak, aby vám přinášely co nejvíce vitality a opravdový pocit naplnění. Omezte čas, který jste velkoryse věnovali tak zvaným kamarádům a pozornost raději upřete na svého partnera, či životního druha.

Ryby:

Vaše čísla pro tento týden: 14, 33, 36

Nastal čas, abyste si začali užívat života. Pokud jste sami, hledejte nové způsoby, jak potkat partnera pro perspektivní vztah. Vše, do čeho pustíte, vám přinese peníze, úspěch, stabilitu. Budete požádáni, abyste své znalosti předávali jiným - na přednáškách, kurzech, seminářích. Nastal ideální čas, abyste sloučili zaměstnání i nové povinnosti s rodinou. Hodně odvahy budete potřebovat k tomu, abyste změnili své zvyky. Bez této změny by pro vás i pro vaše okolí bylo obtížné ustát vše, co souvisí s růstem vaší kariéry.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu