Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 21 . únor / Karta dne - Odmítání

A je tady středa. Jaká je předpověď pro vaše znamení na tento den? Karta dne oznamuje, že možná budeme apatičtí, v ústraní. Zítra je také den.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 21 . únor  / Karta dne -  Odmítání

 

„Osud má dva způsoby jak nás drtit - odmítáním našich přání a jejich plnění.“ 

Henri Fréderic Amiel

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. Při odloučeni na větší vzdálenost můžete zkusit vaše spojení pomocí telepatie. Sen, který se vám bude zdát nebude jen tak nahodilý, možná trochu prorocký. Večer využijte k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Otvírám se a připravuji se na novou cestu.

Býk

Ve středu pozornosti tohoto dne budou struktury vašich závislostí, karmická spojení, materiální a sexuální útisk. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám. Při dnešním dni se můžete přistihnout, že jste ve víru okolností, které vás zavedou k zamyšlení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Čert nikdy nespí, proto byste neměli ani vy. 

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Blíženci

Projevte nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Pokud jste byli s někým ve sporu, máte šanci být vítězem nad svým nepřítelem. Ujasněte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte jen tak, kde jste si opravdu sebou jisti. Buďte štědří i ke svému okolí. Rozvoj vlastní osobnosti a vašich schopností nejlépe podpoříte v podobě vašich největších talentů z dětství. Přetvářky vás dnes nikam nedovedou. Šetřete i na další dni.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Rak

Dnes byste měli naslouchat svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Tím se podíváte svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. 

Barva dne - oranžová. Čakra dne´- sakrální, křížová.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Lev

Vytyčte si cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Proto se nebojte finančních operací, které mají dlouhodobou perspektivu. Pocítíte touhu po nových zážitcích, proto využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechávají chladnými. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Panna

Každý den tomu tak není, avšak vy máte srdcový trumf před sebou. Nepřehlédněte přicházející hlubokou sympatii, Lásku, nějaké důležité spojení nebo smíření. Nastavte své duševní antény na příjem, třeba se znovu zamilujete. Ti z vás, kteří už jsou v dobrých rukou, nejspíš na vás čeká druhé jaro. Není však moudré čekat, až vám někdo štěstí naservíruje přímo pod nos, přidejte ruku k dílu, aby vás štěstěna mohla obdarovat a aby Amorovy šípy neminuly vás jako cíl. Vaše emoce budou pro vás tím nejlepším kompasem.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Váhy

Do vašeho života vstoupí něco nového, připravte se na pozitivní změny. Objevte v sobě své praktické talenty a nastavte si nové cíle. Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tak, že probudíte dávno zapomenutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Projevte svou píli a odhodlání a nebojte se ukázat okolí ve vašem pravém já. Duch se propojí s hmotou. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Štír

Rada pro tento den zní, trpělivost a vyčkání na příznivý okamžik.. Sledujte vývoj událostí do doby, než vnitřně pocítíte, že nadešel ten správný okamžik k jednání. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. Dejte na své pocity a náladu. Někdo z okolí vám svěří informaci, kterou byste neměli pustit dál. 

Afirmace: Otvírám se a připravuji se na novou cestu.

Střelec

Dnes odhoďte dlouhé komentáře o tom, co by se jak a proč mělo dělat a buďte mužem činu. To platí i pro ženy, protože se od vás vyžadují skutky, které vaše okolí ocení. Den je nakloněn úspěšnému podnikání velkých obchodníků a všech projektů, okolo kterých se točí velké finance.I ve vztazích je moudré více konat. Je vhodné obdarovat partnerku květinou. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Kozoroh

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. Ve vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Jděte mu trochu naproti a neseďte doma u seriálu.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.  Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Vodnář

Nepřehlížejte alarmující signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů? Stihli jste toho poměrně dost, přestože víte, že je ještě pár věcí, které byste chtěli zařídit. Vaši píli vám nikdo nebere. Avšak vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. 

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Ryby

Tento den je nakloněn situacím a projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Za muže mluví činy a skutek. Ukázaná platí. Slova omezte na minimum a tím pádem buďte praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Využijte svých dosavadních zkušeností a novinky pokud možno nevpouštějte do svých plánů a projektů. Držte se prověřené jistoty. Ve vztahu se straňte žárlivosti a majetnických sklonů a neomezujte se jen na uspokojování v tělesné smyslnosti. Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině omámit. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Karta dne k poslechu - 4. poháry Denní karta na středu. Odmítání, apatie.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu