Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 22. únor Karta dne - Rodinné štěstí.

Denní horoskop pro čtvrteční den. Karta dne je přívětivá, přeje rodinnému setkání, setkání s dětmi a je nakloněna plánování rodičovství, zásnubám. Ten, kdo nemá děti se může radovat krátkodobé společnosti druhých dětí. Karta k poslechu na konci příspěvku.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 22. únor   Karta dne - Rodinné štěstí.

 

„Pokud nemáš rodinu, tak pamatuj, že tvoji přátelé jsou tvoje rodina.“ Takeshi.Kovacz

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Dejte do práce větší systematičnost,dost často můžete zvažovat pro a proti. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Nestavte si vzdušné zámky. Pokud okolo vás budou druzí propadat alkoholickému opojení, máte skvělou šanci posilovat svou vůli k tomu, abyste se naučili progresivně vyrovnávat se s podněty, které vedou ke sklíčenosti. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Býk

Dnes to budete nejspíš vy, koho může políbit múza. V období klidu naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a východiskem. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. Tento den je o intuici.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Blíženci

Buďte obezřetní v práci a také v partnerských vztazích, můžete narazit na nedorozumění a faleš. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Rak

Tento den vám přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Může vám přinést pár druhých šancí, k tomu je však potřeba být trpělivým a naslouchat, nechat se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít vysvobození nebo řešení. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Je nutné nedovolit žádné polovičatosti. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu.

Afirmace: Všechno je jak má být. 

Lev

Tento den vám nabízí vyřešení nedorozumění, které vzniklo v partnerském vztahu, najde se rozuzlení. Nezadaní mohou stát na počátku nového vztahu. Jedná o velmi pozitivní den, které nese označení Vítězství. Vítězstvím můžete nazvat i to, že se rozhodnete ukončit vztah, který vás nenaplňuje. Nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Panna

Naplánujte si vše s předstihem, pak nebudete mít pocit, že jste pod vlivem Murphyho zákonů. To by se mohlo stát, když se ocitnete v koloně aut, zapomenete si doma nabíječku a mobil vybitý a vy potřebujete na cestě vyřídit důležitý hovor. Nenechte se touto energií rozhodit a vemte si z toho ponaučení, že pro příště je dobré si uspořádat den tak, aby vás takové zkoušky nerozhodily. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Váhy

Koncem týdne to nejspíš budete vy, kdo bude určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění být lídrem týmu. Motivace druhým bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry náhle vstoupí starší, sebejistá a diplomatická žena, která veškeré úkoly dovede k úspěšnému konci. Je vhodný čas pro investování na burze. Vztahy mohou vzkvétat.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Štír

Buďte přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. Zamyslete se nad seznamem věcí a aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti. Některý den je v poklidu a jiný přijmeme novou nabídku na spolupráci, která rozhodně není k zahození, potkáme se s kolegou a zajdeme na pivo, soused nám pohlídá psa, zaplatíme si výhodně dovolenou na last minute. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Obchodní cesty jsou předurčeny k úspěchu.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Střelec

Udělejte něco správného, ať je potřeba udělat cokoli co už delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Nenechte se odradit od vašeho nastavení životního stylu, profesního postupu a řádu. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, ale poslední slovo nechť je to vaše. Posilněte svou Třetí čakru, nápomocna bude žlutá barva nejen v oblečení, ale i meditace, pobyt na slunku bez slunečních brýlí, protože Déčko se vstřebává přes rohovku.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Kozoroh

Hledejte pravdu a smysl života tam, kde je druzí nevidí, to vás může naučit předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech, nenechat se vtáhnout do strachu, který může vyvolat obavy z vlastních citů. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec. Pokud vám vstoupí do života konfliktní osoba, která bude záludná a vyvolávat spory, přijměte to jako možnost, že toto její jednání pročistí vzduch tam, kde panovalo napětí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Vodnář

Využijte svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, postavte se čelem k výzvám, buďte si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Ryby

Buďte v tento den činorodí, nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky, budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale už ne na kompromisu. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Karta dne k poslechu - 10.pohárů https://www.youtube.com/watch?v=mnGr5-xt52g 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu