Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení / Karta dne - Rozum nad city

Je tady poslední pracovní den tohoto týdne. Jak to vidí Tarotové karty v předpovědi pro vaše znamení? Necháte se inspirovat? Denní karta oznamuje, že rozum bude výš, jak vaše city. Pokud potřebujete něco vyřídit, pusťte se do toho právě dnes. Inspirující karta k poslechu na konci příspěvku.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení  / Karta dne - Rozum nad city

„Rozum ženy je v jejich kráse a krása muže v jeho rozumu.“ Arabské přísloví

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Ve vztazích se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna. Pokud budete důvěřovat své intuici, bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Možná u sebe objevíte sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti. Projevte pochopení, buďte velkorysí. Pokud toužíte po nějakém projektu, kde nemáte potřebný finanční základ, mějte oči otevřené, nabízí se vám šance najít sponzora pro vaše záměry a vstřícná pomoc z výhodného setkání. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Býk

Vzpomínáte na nějaké zklamání? Pak není divu, že se člověk uzavře do sebe a vystaví si pak pomyslnou ochrannou zeď. V tomto období je dobré si uvědomit, co nám daná situace měla ukázat, poučit se z vlastních chyb a jít dále. Udělejte to právě dnes. Je zapotřebí se opět aktivně zapojit do života a užívat si jeho krás a radostí. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Blíženci

Žádali jste v minulých dnech o povýšení, zúčastnili jste se konkurzu nebo jste v novém partnerském vztahu a pochybujete, zda jste pro partnera ten jediný, jediná? Pak věřte, že vy jste ten, kdo je ve výhodě oproti ostatním. Důležité je mít správné sebevědomí, které by z vás mělo vyzařovat. Tím ostatní snáze přesvědčíte o vaší výhodě. Pak se pro ně stanete neodolatelnými. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Rak

Někteří z vás se mohou setkat se ženou středního věku. To může být pro vás velmi inspirující. Je tady vždy pro každého, umí naslouchat a dávat ty nejlepší rady. Miluje zvířátka a oni milují jí a to nejen pro pamlsky, které jim dává. Ona totiž umí vytvořit v jakýchkoliv podmínkách teplo domova. Je věrnou ženou a ke svému životu nepotřebuje luxus a pozlátko. Dokáže peníze vydělat, výhodně investovat, ušetřit. Které z těchto vlastností jsou vám blízké a které vás naopak u takových žen iritují? Dnes máte možnost se zamyslet nad tím, zda vám jsou takové vlastnosti blízké a chcete přijmout za své. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Lev

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodě, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. Ve vztahu nenechávejte nevyslovené napětí doutnat, předejdete tak destruktivním střetům, naopak ho promeňte v konstruktivní výměnu.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Panna

Žijete v trvalém vztahu? Pak možná uznáte, že je vám váš partner duševně spřízněný a že si ho vážíte pro jeho trvalé i morální hodnoty. Tyto hodnoty byste měli hledat i u sebe a nepodlehnout pokušení. To se může přihodit v práci při obchodních jednáních a vy zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Nebo se vám může ozvat vaše bývalá Láska a vy budete zvažovat využít příležitost k flirtu.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Váhy

Nelpíte náhodou až moc na majetku a na finanční jistotě? Jakmile se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Pokud setrváváte dlouho v nepříjemné situaci, vytváří se tlak a ten může způsobit křečové žíly. Radujte se z pohybu. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislým druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Štír

Spoléhejte především na svoji intuici a vnitřní pocit a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se můžete na sebe vzájemně naciťovat a podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Buďte si vědomi toho, že nevyžádaná rada - žádná rada. Večer relaxujte, meditujte.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i pospolitost s jinými lidmi. Někdy pro svou zaslepenost a nepřiměřené touhy ztratíme i další nabídky, které se tiše nabízejí. Jenže když jsou oči otevřené jen pro jednu nabídku, pro jednu osobu, přehlédnete i jiné výhodnější partie. Zkuste se dnes vydat jiným směrem, než obvykle. Nezůstávejte nečiní. Kdo se brání nejste vy, ale nejspíš jen vaše ego, které nerado opouští zaběhnuté vzorce..

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Kozoroh

Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Ve vztahu si nenasazujte růžové brýle, okamžik procitnutí by byl o to bolestivější. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Neoddávejte se závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými látkami a potravinami, což může být i přemíra kávy a energetických nápojů. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Vodnář

Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu, vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. V práci můžete zažít finanční ohodnocení, ve vztahu oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny. 

Afirmace: Do mého života vchází radost a optimismus

Ryby

Moudrá rada pro tento den - říci ne tam, kde byste museli přistoupit na kompromis nebo nesmyslné, nikam nevedoucí dohady. Pokud si přesto chcete prosadit své plány, je moudré zvážit, zda vám za to tato situace stojí. Mějte na paměti, že konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v pomyslném konkurenčním boji ve výhodě.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě

Karta dne k poslechu - Král mečů https://www.youtube.com/watch?v=GbhDSy6jcOQ 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu