Zpět na články

Dnešní horoskop na 25. 2. 2024 Karta dne - Cesta, odvaha, mládí.

Poslední únorová, nedělní předpověď a inspirace pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je pod energií mládí, živé energie. Je výhodné ji využít pro cestování, nadšení pro nové nápady.

Dnešní horoskop na 25. 2.  2024  Karta dne - Cesta, odvaha, mládí.

„Je štěstí poznat v mládí přednosti stáří a stejné štěstí je udržet si ve stáří přednosti mládí.“ 

Johann Wolfgang von Goethe

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Dávejte Lásku, pak se vám bude vracet, ale tam, kde byste dávali více a zpozorovali, že je vkládána, kde o ní není zájem, pak to chce nastolit harmonii. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít. Je potřeba nastolit harmonii. Láska je mocná čarodějka, překoná všechna kouzla, můžete zkusit její sílu. V myšlenkách se toulám v krajinách mých přání.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Býk

Starosti vás obejdou oklikou, tomu se říká den, kdy máte kliku. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde rozuzlení. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. V minulosti se oslavoval a ocenil vavřínovým věncem vítězů.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Blíženci

Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního 

Rak

Od časného rána se před vámi rýsuje velmi neobvyklý a příznivý den. Vaše touhy a plány jsou na dosah a aby mohly přijít a začít se realizovat, je potřeba je pustit a nechat vše, aby se dělo o vás, bez vás. Některé cesty jak k vám má přijít úspěch nevymyslíte. Všímejte si nevšedních nabídek a nepřijímejte kompromisy. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Lev

Stabilita, autorita, myslet a být o krok napřed před ostatními, to jsou vaše atributy dnešního dne. V případě, že byste potřebovali poradit, je dobré takového muže vyhledat, to může být otec, hlava rodiny nebo učitel. Využijte je na maximum, protože se po vás bude chtít, abyste druhým uměli poradit, nasměrovat je správným směrem, byli druhým příkladem. Chraňte své zájmy i své rodiny, pak vás ostatní budou uctívat jako autoritu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Panna

Pokud vás omezovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že z toho není cesty ven, můžete dnešní den brát jako klíčový. Projevte se jako vítěz a ukažte se okolí. Tato změna by se měla projevit jak v profesním, tak i v osobním životě. To by vám mělo dodat energii do dalších dní, kdy tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Váhy

Dnešní den vás možná bude prověřovat. Jak to vlastně máte se svými city? Jaká role je vám ve vztahu bližší? Chcete hrát roli oběti nebo neustále někoho zachraňujete? Idealizujete si své vztahy, hrajete romantické hry? Odpovím až zítra, ať si zas tak moc o sobě nemyslí. Nebo je vám bližší oddat se na úkor svých plánů, koníčků, kamarádům? Zdá se, že jste uvízli v komfortní zóně. Odpověděli jste si na tyto otázky? Pak je ještě moudré si uvědomit, že pokud k vám nepřichází to, co jste očekávali, má svůj význam a vy nejste obětí, ale máte být pozorovatelem.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Štír

Dnešek je ideální pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama a zjištění, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Stejně jako světelné majáky často vedou lodě ke břehu, tento mudrc zahajuje období osobního růstu a zkoumání. Poustevník představuje moudrost získanou hledáním nejvyšší pravdy.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Střelec

Je něco, co vám v životě chybí? Finanční jistota? Kde se cítíte dočasně chudí? Ve hmotě nebo na duši? Je tady den, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. je na čase vidět situaci v lepším světle než se jeví právě teď a právě tady a začít se cítit lépe. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Zdá se vám, že je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat? Seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a odvahou se pustit do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Chcete zlepšit váš partnerský vztah? Pak prosazujte více své názory a více si věřte, pak vám uvěří i váš partner.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Vodnář

Dnes byste měli využít svých komunikačních předností, které jsou vám vlastní. Můžete druhým poradit, buďte zdvořilá, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Mějte na paměti, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla. Inspirujte druhé pro vaše plány. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. Šťáva z jahod a čerstvých pomerančů na vás bude působit obzvlášť blahodárně.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Ryby

Je na místě si udělat čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Je to přechodný ústup, proto nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid. Nebo malou dovolenou?

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Karta dne k poslechu : Páže holí https://www.youtube.com/watch?v=ZF0h8RjjJB8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječnou neděli. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu