Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 26.2. - Karta dne - Vítězství, zadostiučinění.

Začíná nám poslední pracovní, únorový týden. Jaká je pro vás přichystaná předpověď z Tarotových karet? Necháte se inspirovat a motivovat? Denní karta je velmi příznivá. Oznamuje, že ti, kdo čekají na svůj den slávy, 🙆 se dočkali. Umělci mohou být na vzestupu a zazářit. Užijte si svůj zasloužený Vavřínový věnec. Video k poslechu na konci příspěvku.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení  26.2. -  Karta dne - Vítězství, zadostiučinění.

„Je dvakrát vítěz, kdo i sebe přemůže.“ Publilius Syrus

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Všímejte si znamení. Řešení vašeho problému je blízko. Máte šanci najít své poslání, je to váš úkol, zrovna tak jako setkat se s lidmi, které vás posunou dál. Nějaká závislost končí. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu zkuste vzít za své moudro - lepší dramatický konec, než další závislost. Rýsuje se nové období. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. 

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Býk

I když je začátek týdne, pro vás to znamená udělat si čas pro sebe a na odpočinek. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Říkáme tomu přechodný ústup. Nenechte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, řekněte co máte na srdci, předejdete tím destruktivním střetům. Raději je promeňte v konstruktivní výměnu. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Blíženci

Co je to, co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě chaos? Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní okolnosti? Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům. Ve vztahu možná zažijete nezájem se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Rak

Udělejte si jasno, čeho chcete v zaměstnání dosáhnout. Jestli vyhovíte povrchním argumentům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Budete nejspíš zkoušeni, zda se odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Dlouhodobé váhání vám dnes nebude ku prospěchu. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Nezůstávejte dlouho v neutrálním postoji.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Lev

Možná nastal čas zavést do svých stravovacích návyků nový styl, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. Zkuste vyměnit bílý cukr za březový. To se týká vnitřní krásy. Nezapomeňte i na tu vnější, masáž hlavy a šíje vám přinese radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes zelenou. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb, kterým se vyhněte obloukem.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Panna

Bude dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde změnit. Nač plakat nad rozlitým mlékem? Má to však i pozitivní stránku a tou je skutečnost, že nezdar můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat a brát jako výzvu pro podobné situace.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Váhy

Buďte v kontaktu s těmi, kteří vás umějí rozveselit a užívejte si koníčků, které vám přinesou pocit naplnění a blaženosti. Milujete hudbu? Pak si jí dnes dopřejte do sytosti. Máte rádi moře? Vezměte si katalog a vyberte si dovolenou již v tento den. To vám pomůže se naladit do statusu radosti. Nepřehánějte to však. Všeho moc škodí, nastavte správnou míru, ať už to nehraničí se závislostí a požitkářstvím.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Štír

Při tomto dni budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ti z vás, kteří dnes budou prosazovat více činů místo řečí, mohou zdárně uzavřít několik obchodů, dostat se k hojnosti a být pro své okolí úspěšným obchodníkem a partnerem, s kterým za to stojí uzavírat i nadále smlouvy.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Střelec

Dneska by se vám mohlo ulevit, protože může přijít nenadálé ukončení něčeho, co vás dlouho tížilo. Možná řeknete bez rozmyšlení sbohem a šáteček. Výsledek může být jiný, než jste doufali, ale to může být zrovna to nejlepší, co by se mohlo stát, protože s tím odejde veškeré napětí. Jak se říká dvakrát měř, jednou řež, proto nebuďte zbrklí, abyste něco neuváženě nehodili přes palubu, což by vás později mohlo mrzet.  Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to pak bere energii a pociťuje vnitřní napětí.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Kozoroh

Kdo se bojí, nesmí do lesa, říká jedno přísloví. Po vás se dnes naopak chce jít strachu naproti, možná vás překvapí, jak se náhle rozplyne. Intuice k vám bude nenápadně promlouvat. Pak možná usoudíte, že nastal čas odstranit nějaké bloky, které se ukrývají v podvědomí. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Přestaňte klamat sebe nejen v práci, kde vás strach paralyzuje. Pak nemáte sílu a nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít. Taktéž ve vztahu. Kde klamete sebe nebo partnera?

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Vodnář

Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjcem svých myšlenek a očekávání. Je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Ryby

Neotáčejte se zády k ostatním, to by se vám mohlo vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Vy si dnes dopřejte relax, třeba v kosmetickém salonu nebo v relaxačním centru. Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy. Dejte si šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Karta dne k poslechu - 6. holí Denní horoskop na pondělí. VÍTĚZSTVÍ. Úspěch, vzestup, pocit zadostiučinění. Mějte báječné pondělí.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu