Zpět na články

Denní horoskop na 27. 2. 2024 / Karta dne - Uvíznutí v komfortní zóně

Úterní výklad pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta vás nabádá, abyste tolik nelpěli na majetku a nedrželi se čehokoliv křečovitě. Energie potřebuje proudit. Předejdete tím křečovým žilám.

Denní horoskop na 27. 2.  2024  /  Karta dne - Uvíznutí v komfortní zóně

„Jsem člověk s pevnými a neústupnými zásadami, z nichž první je být vždy flexibilní.“  

Everett Dirksen

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed? Bdělost a uvědomění je na místě, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli přes mrtvoly. Vy jste rodilý vůdce. Převezměte roli vůdce a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Diplomacie by vám měla být nakloněna. Někteří se potkají se ženou. která bude přemýšlet o dva kroky dopředu před vámi a pomůže vám se dostat dál nebo i vy sami budete popoháněni energií a budete druhým nápomocni a příkladem. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Býk

Kde sloužíte dvěma pánům, snažíte se mít výhody z dvou situací? Není možné dělat dvě činnosti současně s úspěchem. Dlouho jste váhali, ano nebo ne? Dnes udělejte jasný krok, nevíte, která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. Ve vztahu se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Blíženci

Možná se dostanou do popředí vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před okolím a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo dostanete informaci, že slíbený dluh se vám dnes prostě nevrátí. Nenechte si tím rozhodit. Patent na rozum nemá nikdo z nás.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Rak

Cítíte láskyplné vnímání přítomnosti, jak se vám zvedá sebevědomí a zvyšuje temperament? Využijte ho pro sebe a pro členy vaší rodiny a nechte působit toto nadšení i na své okolí. Buďte skvělí diplomaté. Ve vztahu byste měli dosáhnout toho, po čem dlouho toužíte. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Vztahy mají dnes na růžích ustláno. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měly přinést radost. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Lev

Připravte se, že mohou ohlásit nové pracovní podmínky, něco, co vás vytáhne z každodenního stereotypu, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. To se může týkat vystřídání nadřízeného, změna učitele, nového kolegy nebo pro vás nová oblast pracovních úkolů, a to i tak, že na novém působišti. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vše má svůj čas, začátek i konec, možná zažijete soulad s přirozenými rytmy života. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Ve chvílích volna je zdravé cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Panna

Proměňte vaše vize a sny do reality, dejte do nich svou vůli a odhodlání. Nezmeškejte den, který je těmto vizím nakloněn. Je to ten dnešní. Protiklady se vzájemně přitahují a propojují. Našli jste v sobě klid a mezi vašimi potřebami a touhami se nastolila harmonie. Přichází rovnováha mezi duševní a citovou stránkou vaší osobnosti. Spory mezi kolegy urovnejte a zakopejte válečnou sekyru.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Váhy

Naplánujte si dnešní schůzky s předstihem, pak nebudete překvapeni, že jste pod vlivem Murphyho zákonů. To byste mohli zažít při spěchu a nedochvilnosti při uvíznutí v koloně. Nezapomeňte si doma nabíječku. Nenechte se touto energií vykolejit a vemte si z toho ponaučení, že pro příště je dobré si uspořádat den tak, aby vás takové zkoušky nerozhodily. Některé vztahy se mohou dostat do střetů a mít charakter neustálého zápasu. To se stává i v mytologii u Héry a Zeuse. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Štír

Možná budete vnímat omezování svobody, které prožívá vaše duše. To se stává, když v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zalíbit okolí. Je to jako byste padli na samé dno. Tu můžete dojít k uvědomění, že horší to být už nemůže a odtud se už jenom stoupá vzhůru. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. V dalších dnech si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Pokud se stanete přirození a autentičtí, můžete pochopit, z čeho pramení překážky.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Střelec

Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku dokýřete dělit. Ve vztahu můžete získat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Pak vás čeká šťastný úlovek. Připravte se na příjemné překvapení a bez obav mu jděte mu trochu naproti a neseďte doma u mýdlové opery. Využijte tento příznivý okamžik, který se nemusí dlouho opakovat a vydejte se hledat poklad.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Kozoroh

Jestli k vám dorazí myšlenka, že věci okolo vás stojí a nic nehýbe a přitom vy máte hlavu plnou nápadů, věřte že ne vždy je dobré věci uspěchat. Vše má svůj čas, využijte den k zahálení. Někdy je méně více a to je moudré si uvědomit a nelámat věci přes koleno. Vše má svůj čas a ani květina nevyroste dříve, než je v souladu s přírodními cykly. Věřte, že ten správný okamžik k uskutečnění vašich plánů nepropásnete.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Vodnář

A je tady váš šťastný den. V zaměstnání je šance využít nevšední nabídky a dosáhnout svého cíle. Může vám přijít na mysl myšlenka, vnuknutí, které vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztráceli naději a víru v uskutečnění svého záměru a v té chvíli byste mohli zvolat Sezame, otevři se a tím najít poklad své duše nebo někde jinde.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Ryby

Pročpak jste tolik opatrní a nechcete nic riskovat? To vás přivádí k těžkopádnému počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Tak tomu se říká uvíznout v komfortní zóně. Pokud k vám nepřichází to, co jste očekávali, věřte, že to má skrytý význam a vy nejste obětí, ale máte být pozorovatelem.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Karta dne k poslechu : 4.pentakly https://www.youtube.com/watch?v=GIgQvZln1cU 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu