Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 28. 2. / Karta dne - Mateřskost, rodina

Předpověď pro všechna znamení na tento den z pohledu Tarotových karet. Denní karta je pod energií ženskosti, mateřskosti, elegance. Zasaďte semínko nového projektu a pečujte o něho s něhou.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení  28. 2. / Karta dne - Mateřskost, rodina

 

„Mateřská láska! Ach, ta nezná hranic! Je jako fontána, jejíž pramen nikdy nevyschne.“

Marguerite Gardiner

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci. Ženy nechť jsou starostlivou matkou, která tráví hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči. Věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži, ti ať se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost. Máte-li strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba přemoci a zvládnout obavy a strachy ve vztahu k matce. 

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Býk

Dnes můžete zažít zklamání, hořkost. Co se nevyvíjelo tak, jak jste očekávali? Někdy nás nejvíce může zklamat právě naše očekávání. Buďte obezřetní, abyste se dostali do stavu sklíčenosti a do stavu, kdy vás tyto energie stále drží o krok zpět. Můžete oplakat to, co jste ztratili a těšit se, že se uvolnilo místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v sebeklamu nebo nuda.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Blíženci

Rozhodněte se, že si v sobě nastolíte harmonii, potom chaos nebude mít šanci vás ovládat. Vše, nač se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Buďte druhým příkladem, svým dětem autoritou. Choďte hodně do přírody se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar plexus.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Rak

Ve vztahu je žádoucí procitnout a nestavět vzdušné zámky. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Přestaňte klamat sebe nejen v práci, kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít. To samé ve vztahu, kde klamete sebe nebo partnera? Ten, kdo se honí za fantazií, se morálně shazuje před svým okolím. Racionální myšlení nechte odpočívat a naslouchejte své intuici a podvědomí. Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. Je potřeba si pročistit vztah se svojí matkou a vaše početí. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Lev

Přirozeným průchodem energií dojde k navrácení zdraví, klidu a pohody. Jak se sebou samotným, tak i s ostatními. Proměňte vaše vize a sny do reality. Protipóly se navzájem propojují. Zdá se, že jste v sobě našli klid a mezi vašimi potřebami a touhami se nastolila harmonie a tím máte rovnováhu mezi duševní a citovou stránkou vaší osobnosti. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. V zaměstnání je velká pravděpodobnost k nastolení klidu tam, kde jste byli vtaženi do konfliktu.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Panna

Zdání, že vám někdo závidí a nepřeje, není daleko od pravdy. Chtěli byste zlepšit váš vztah? Zkuste tedy více prosazovat své názory bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením. Věřte si ,tím spíše ve vás uvěří i váš partner. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Rozhodně zůstaňte v klidu protože vy jste ten , kdo bude dnes ve výhodě a o krok před pomyslnou konkurencí. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Váhy

Kterou důležitou část své osobnosti v sobě umrtvujete? Vaše zákazy, na základě vašich obav jsou vaše domněnky a ty promítáte do svého okolí. Přestaňte říkat, já bych rád, ale… Neomezujte se. Vaše myšlenky způsobují, že jste náhle v začarovaném kruhu. Hledáte východisko a někde uvnitř víte, že kompromis není na místě. Vaše nerozhodnost narušuje váš vnitřní klid. Jak z toho ven? Začněte třeba tím, že přehodnotíte dosavadní situaci a pusťte do svého života slunce, víru a naději v život. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Štír

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na úrovni vědomí by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní bytosti. Ve vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Buďte tomuto nakloněni a otevřeni.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím více dávám, tím víc dostávám.

Střelec

Cítíte se unavení? Připadá vám to jako ustrnutí na jednom místě? Pro tento dočasný stav možná přehlížíte nové příležitosti, které už se vám před časem nabízely. Bylo by dobré se pohnout z místa, jenže vy nejspíš čekáte, až se něco stane. Čekáte na gesto usmíření? Co kdybyste přiložili ruku k dílu? Prozkoumejte tedy okolnosti, podívejte se situaci na kloub, než abyste ji prostě jen tak přijali. Nezůstávejte nečiní. Kdo se brání možná nejste vy, ale jen vaše ego, které nerado mění zaběhnuté.vzorce.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Kozoroh

Vše, do čeho se v tento den pustíte, ať už se jedná o obchod nebo lukrativní nabídku, která slibuje vydělat velké peníze, se dle vaší denní karty ukazuje jako šance využít příznivého okamžiku, To by mohlo být uzavření skvělé smlouvy. investice do rodinného majetku, dědictví. Je pro to potřeba také něco udělat, a to třeba změnit své nastavení, naučené konvence. Uvítejte změnu. Obchodníci na burze nechť využijí této pozitivní finanční energie pro své transakce ve finančních záležitostech.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Využijte sílu svých myšlenek, díky nim máte šanci přesvědčit ostatní o dovednostech, o kterých jste se domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Překážky budou odstraněny. Kdo umí správným a nenásilným způsobem využít magii, ten má tento den šanci pochopit, že existuje něco mezi nebem a zemí. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde ostatní rádcové selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Zkuste jím dnes být. V magii bylo nejsilnější kouzlo Láska. Využijte ho, stejně tak jako magickou přitažlivost.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.


Ryby

Dnešní den bude od vás vyžadovat nejvyšší úkol a tou je pro vás seberealizace. Ta by měla být využita při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. Využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco nevšedního. Vsadíte si?

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.


Karta dne k poslechu - Císařovna https://www.youtube.com/watch?v=GxsJmFDfii8&t=14s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu