Zpět na články

Dnešní horoskop na 4. 3. 2024 / Karta dne - Rozum, žena s ostrým jazykem 😛

Je tady první pracovní den nového týdne. Jaká čeká předpověď vaše znamení? Karta dne je pod energií břitkého jazyku a úspěšného vyřízení věcí na úřadech.

Dnešní horoskop na  4. 3. 2024 / Karta dne - Rozum, žena s ostrým jazykem  😛

„Jazyk je dýkou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět.“

Čínské přísloví

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Máte pocit stagnace, uvíznutí na jednom místě? Chtěli byste se pohnout z místa a najít řešení, proč jste některým situacím ještě nepřišli na kloub? Pak je moudré začít tím, že připustíte, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vám nedovolí se pohnout dál. Postavili jste si rozum výš, než své srdce a nyní nadešel den přehodnotit svoje nastavení, vložit svůj pocit vlastní hodnoty a pak nastane obrat a pochopení. Dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc?

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Klíčové slovo dne - hory.

Býk

Otázka tohoto dne. Kam chcete v nejbližším čase dojít, čeho chcete v životě dosáhnout? Jste ochotni začít pracovat na realizaci těchto změn? Projděte tím obávaným temným lesem a vykročte změnám naproti, podívejte se strachu do očí a propusťte obavy a iluze. Intuice vás bude provázet od časného rána, buďte spolu v symbióze. Možná dostanete nápad, jak odstranit nějaké bloky, které se ukrývají v podvědomí. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět si vzdušné zámky. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Klíčové slovo dne - hory.

Blíženci

Vyvěste bílou vlajku na váš dům, vy jste ten, kdo se ocitne na straně vítězů, i když v minulých dnech situace mohla ukazovat něco úplně jiného. Bude totiž zúročena vaše dosavadní snaha, váš úspěch z vás udělá úspěšného a sebevědomého člověka, který bude mít mnoho odhodlání pro další odhodlání do budoucnosti. Svým úspěchem můžete vzbudit rozruch. Ve vztahu můžete zažít pocit, že to, po čem jste tak dlouho prahli a bylo vaše skryté přání je na startovní čáře k realizaci, zrovna tak jako váš sen. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Klíčové slovo dne - dieta.

Rak

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružství. Tuto energii je vhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností, pak nebudete muset svou zbrklost a netrpělivost mít pod kontrolou. Mezi partnery lze očekávat výbuch vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Dokážete-li tuto situaci a energii využít a spojit síly, může se proměnit soupeření a ze soupeřů se stát skvělí partneři. Také ji můžete nasměrovat k někomu, kdo potřebuje trošku postrčit, motivovat.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Klíčové slovo dne - bohatství .

Lev

Pondělí je pro vás nakloněno v kreativní činnosti, umění, seberozvoji, kultuře. Chopte se příležitosti se rozvíjet a využijte tuto energii v hudbě, tanci, při malování obrazu. Mějte větší pochopení pro druhé. Buďte skvělým posluchačem i rádcem, který potěší vlídným slůvkem. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. Mějte na paměti, že nemůžete partnera držet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiji zkušenost proměny a jednoty.

Klíčové slovo dne - přátelství. 

Panna

Přestaňte zavírat oči před nějakým problémem a přiznejte si dané skutečnosti, tím nebudete klamat sami sebe ani vaše okolí. Možná to bude vyžadovat zvýšení sebekázně a nastavení správné míry vašich ambicí. Rozhodně zde platí nevzdávat se a vydržet až do konce.  Je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte příměří.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - smích.

Váhy

Stojíte před nečekaným dobrodružstvím, které může obohatit nejen tento den. Bude se od vás vyžadovat spontánnost, odhodlání, změna pohledu na zažité konvence.Tím můžete pro sebe získat více svobody a nezávislosti. To se může projevit třeba tak, že vás to bude nutit opustit ty, kteří vám nerozumí a ani nechtěli rozumět. Vztahy vytvořené v tento den budou mít spíše lehkovážný základ, proto buďte více pozorovatelem a nebojte se klást otázky. 

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Klíčové slovo dne - přátelství.

Štír

Dnes můžete zažít zklamání, rozčarování. Mějte na paměti, že smutek nemusí být dlouhodobý, pokud mu nepodlehnete v jeho počátku. Co se nevyvíjelo tak, jak jste očekávali? Někdy je to právě očekávání, které nás zavede do slepé uličky. Není odsouzení hodné oplakat to, co jste ztratili. Pak přijde čas se těšit na nové okamžiky, protože se uvolní místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu, tak, kde jste vydali malé úsilí. Bylo by od věci přijmout zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu, proto otevřeně vyslovte své přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Klíčové slovo dne - radost.

Střelec

Vnímejte okamžik přítomnosti, měli byste zaznamenat, jak se vám zvedá sebevědomí a zvyšuje temperament. Využijte ho pro sebe a pro členy vaší rodiny a nechte působit toto nadšení i na své okolí, vy jste ten, kdo bude skvělý diplomat, lídr a partner. Ve vztahu je velká pravděpodobnost dosáhnout toho, po čem jste tak dlouho dlouho toužili. Vaše sebevědomí zesílí nějaký nový módní doplněk, nakupování, vzdělávání se, poslech motivačního videa.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Kozoroh

Stojíte pod šťastnou a nejvyšší kartou na vztahy a Lásku v rodině, už od časného rána by vám pondělní den měl přinášet radost, a to hlavně bude v rodinných záležitostech, kde jsou součástí děti nebo tam, kde jsou rodiče společně v zájmových kroužcích se svými ratolestmi. Nemáte-li nikoho takového okolo sebe, můžete věřit v následující dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. Tam, kde v práci tápete, je na místě si říct o radu od zkušeného kolegy nebo z okruhu vašich přátel.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Klíčové slovo dne - motivace.

Vodnář

Výzva pro pondělní den, změňte své destruktivní nastavení, vzorce chování a myšlení. Pak vám možná vstoupí moudrá rada do cesty, jak se dostat ven z nepříjemné situace, kdy vztah nemusí vést ke ztrátě, protože právě pod vlivem zkoušky podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. To znamená, že se nejedná o skutečné ztroskotání, leč prověření vašich možností a obav ze ztráty. Vaše nohy žádají péči, můžete jim pomoci odlehčením, dejte je večer výše, než je vaše srdce nebo si dejte do lavoru magnéziovou nebo Rochovu sůl.

Afirmace: Jsem otevřen/a a připraven/a být upřímný/á k sobě a k svým potřebám.

Klíčové slovo dne - moře.

Ryby

Stůjte si pevně za svým stanoviskem a jděte si za svým cílem. Držte se svých záměrů a neustupujte. Myslete diplomaticky, a tak, jako hráč v šachové hře. Dva kroky dopředu před svým spoluhráčem, okolím. Využívejte intuici a sebekontrolu, abyste se nehrnuli do situací bez promyšlení a zbrkle. Propojte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Někteří se potkají se ženou. která bude přemýšlet o dva kroky dopředu před vámi a pomůže vám se dostat dál nebo i vy sami budete popoháněni energií a budete druhým nápomocni a příkladem. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Klíčové slovo dne - motivace.

Karta dne k poslechu : Královna mečů https://www.youtube.com/watch?v=D9S110IC4ug&t=6s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu