Zpět na články

Dnešní horoskop - 6. 3. 2024 / Karta dne - Volba v Lásce- rozum nebo cit?

Je tady polovina pracovního týdne. Jak to vidí Tarot v předpovědi pro jednotlivá znamení? Karta dne - Milenci, zamilovaní, Láska i hory přenáší. Den volby mezi rozumem a srdcem. ♥

Dnešní  horoskop -  6. 3. 2024  / Karta dne - Volba v Lásce- rozum nebo cit?

„V mládí ztrácíme rozum kvůli lásce, později ztrácíme lásku kvůli rozumu.“ François-René de Chateaubriand

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Bude vyžadována odvaha, využití všech sil a odvaha k tomu, abyste prosadili své přesvědčení. Život nám občas hází klacky pod nohy, na nás pak je, jak tyto výzvy přijmeme. Zda se necháme zahnat do kouta nebo to přijmeme jako výzvu. Je to takový malý test bobříka odvahy, zda vás malé překážky nezastaví od vašeho cíle. I když jste unaveni, ještě dnes to nevzdávejte. Mělo by vám to přinést uvědomění všech zranění. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - dieta.

Býk

Otevřete se novým možnostem, ono někdy méně je více. Proč lpíte tolik na majetku a na finanční jistotě? Mohlo by se vám stát, že uvíznete v komfortní zóně a nebudete se chtít pohnout kupředu. Hrajete roli oběti nebo neustále někoho zachraňujete? Nebo je vám bližší oddat se na úkor svých plánů, koníčků, kamarádům? Je na zvážení zda práci za menší finanční ohodnocení, ale přátelský kolektiv nebo finanční jistota vykoupená stresem a nedostatkem času.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Blíženci

Dnes vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, přístupnost k logice, inteligentnímu řešení. Projeví se silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Dalo by se říct, že je to mnoho z vaší přirozenosti. Mějte se však na pozoru, někdy je rozum tak dominantní, že zaslepí veškeré city. Pak byste na okolí mohli působit jako přísná matka nebo ledová královna, která lpí hlavně na pravidlech, na úkor opravdového prožívání citů a přirozenosti.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Klíčové slovo dne - přátelství.

Rak

Věřte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed. Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Hloubka vztahu se neměří jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, vyjasnění protikladů. Nenechte se přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Klíčové slovo dne - smích.

Lev

Každý z vás sám nejlépe ví, kde by rád napravil něco, co ho někde uvnitř tíží. Je tady pro vás radostná zpráva, dostává se vám druhá šance, znovuzrození, tak to využujte, má to ovšem určitý předpoklad k realizaci. Nesmíte přistoupit na žádné polovičatosti. Závislost končí. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu zkuste vzít za své moudro - lepší dramatický konec, než další závislost. Rýsuje se nové období. Pokud dokážete dnes odpustit sobě a druhým, můžete zažít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad a najednou se před vámi otevřou nové možnosti.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Klíčové slovo dne - Láska. 

Panna

Jak to máte s kontrolou nad vaším strachem? Vaše myšlenky vám našeptávají, abyste měli pocit nedokonalosti z vlastního selhání a ztroskotání? Pak není divu, že nic okolo vás nedává smysl. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera se prostě nevyhnete. Mějte se rádi a udělejte to nejlepší pro sebe s vědomím, že tu ještě není doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Klíčové slovo dne - moře.

Váhy

Ve vztahu můžete dojít k poznání, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, nežli přelétavost a změna v opojení nového kouzla. Nu a tam, kde byste vnímali ohrožení vaší jistoty, můžete zaznamenat nebezpečnou žárlivost. Zanechte dlouhé komentáře o tom, co by se jak a proč mělo dělat a buďte mužem činu. To platí i pro ženy, protože se od vás vyžadují skutky, které vaše okolí ocení. Den je nakloněn úspěšnému podnikání velkých obchodníků a všech projektů, okolo kterých se točí velké finance.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Klíčové slovo dne - hory .

Štír

Je dosti pravděpodobné vzít tento den jako završení dosavadní životní etapy a to třeba tím, že najdete pro sebe nové poslání, nový životní směr nebo na úrovni vědomí se rozhodnout pro krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Je vyjádřením idey, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Říká se, kdo nemá sny, ten nežije. Plánujte, cestujte, svět patří vám.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Klíčové slovo dne - motivace.

Střelec

Rodina základ státu a to platí pro vaše setkání se členy rodiny. Můžete uspořádat zásnuby a spojit tak dvě rodiny dohromady a znásobit své jmění nebo se vám naskytne příležitost ke koupi domu. Vše může směřovat k zabezpečení rodinného klanu. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. Děti ocení, když je jejich rodiče doprovodí do zájmových kroužků nebo je dnes do nich alespoň zapíšou. Tomu všemu je dnešní den nakloněn.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Kozoroh

Buďte obezřetní, možná se kolem vás točí nedorozumění a faleš. V práci nebo v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. Třetí do hry vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Klíčové slovo dne - hory.

Vodnář

Možná budete mít dojem, že situace okolo vás stojí a nic nehýbe a přitom vy máte tolik nápadů a hlavu plnou inspirace. Věřte, že ne vždy je dobré věci uspěchat, vše má svůj čas a dnes je doba vhodná k zahálení, aby přinesla plody v ten správný čas. Někdy je méně více a to je moudré si uvědomit a nelámat věci přes koleno. Nechte věci, ať se dějí o vás bez vás a věřte, že ten správný okamžik k uskutečnění vašich plánů neprošvihnete.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Klíčové slovo dne - sebeláska .

Ryby

Projevte svůj vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Bude se vám hodit v období, kdy se finančně nemusí dařit jako dnes. Potřebujete-li inspiraci a radu a nasměrovat správným směrem, požádejte někoho z okolí ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Klíčové slovo dne - radost .

Karta dne k poslechu : Zamilovaní https://www.youtube.com/watch?v=Rmaq8Mr4I_E 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu