Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 7. březen / Karta dne - Milenci, volba mezi dvěma partnery.

Je tady čtvrtek. Jaká je předpověď pro tento den a vaše znamení? Karta dne je z Velké Arkány a oznamuje Lásku a rozhodnutí. Poslechnout rozum a nebo srdce?

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 7. březen  / Karta dne -  Milenci, volba mezi dvěma  partnery.

„Příliš dlouhé odloučení zabíjí milence nebo lásku.“ — Quitard

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Čtvrteční den by vám měl od rozednění přinášet radost, a to především v rodinném zázemí, tam kde jsou součástí děti a rodinná pohoda. Pokud nikoho takového okolo sebe nemáte, můžete počítat s následujícími dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. Odkládali jste nějaký čas vypořádání majetku nebo zvýšení alimentů? Udělejte to právě dnes. Pokud jste se cítili unaveni a bez energie, už tomu tak nemusí být. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Býk

Být ve svém středu a klidu není vůbec od věci, v ústraní můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Názory ostatních ponechte jim samotným a vy raději poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já. Dojdete k poznání, že pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a meditovat, číst knížku nebo se naučit něco nového, na co jste neměli pro samé radovánky a povinnosti čas. Po čase se vaše píle zúročí a i okolí ocení vaše nabyté moudrosti. Zvažte, co je vaší osobě bližší a zamyslete se, k čemu využije volný čas. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Blíženci

Vy jste ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou, nemá nouzi o přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro nemocné a ty, kteří se potýkali s nemocí se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je nutná volba a rozhodnutí se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest, čas na smíření, náprava nebo pochopení. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu,naplánujte si výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Rak

Vše okolo vás bude v pohybu, ve vztahu jsou velké šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společné cestě, seanci nebo sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme společně sledovat hvězdy, mluvte na rovinu a nebojte se vyjádřit, že máte chuť se tělesně a intimně sblížit. To znamená zastávat jasné stanovisko, aby se mohly dostavit uspokojující výsledky. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. Pokud vás něco tíží, vypište to ze sebe na papír a ten pak spalte nebo pošlete po řece v dál. 

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Lev

Čeká vás přátelský den, kdy budete zažívat dualitu ve vztazích, to znamená Lásku rozdávat i být obdarován, pak nastane pocit blízko k zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Z přátelství, které se nabízí může časem vzniknout bezpodmínečná Láska. Zkuste na svého partnera nečinit velké nároky a chovejte se k němu více přátelsky, jako ke kamarádovi, nebude cítit takový tlak. Uděláte si čas na kosmetiku, masáž? Udělá vám radost i nový topík do vaší garderoby. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Panna

Vy jste ti, kdo budou na druhé působit přesvědčivě a moudře, vize, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. Dokážete se přizpůsobit okolnostem, jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek? Všechny čtyři živly. Ve vztazích se nenechte směrovat kam nechcete, navrhněte otevřené jednání. Kdo dokáže nenásilně ovládat magii a využít ji pro správnou věc, může dojít k uvědomění, že jsou věci mezi nebem a zemí. Nejsilnější kouzlo na zemi je Láska, je to mocná čarodějka. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Váhy

V tento den to budete vy nad kým bude viset pomyslná Boží ruka, abyste zůstali věrní morálním zásadám. Tak třeba na pracovišti, zda se nezapletete se ženatým kolegou, nepodlehnete pokušení si zaflirtovat s bývalou Láskou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Buďte na pozoru, zda někdo nebude obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím. Pro ty, kteří zvažují o manželství je dnešní den přízniv tomuto rozhodnutí. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, křtiny, zásnuby, svatba.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Štír

Využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky. Je tady čas na vytváření dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Pokud vlastníte firmu nebo uvažujete o jejím založení, myslete globálně. Bez ohledu na to, do kterého oboru investujete, máte velké šance uspět i dál, jděte za hranice svého města. Udělejte si čas na prozkoumání různých nápadů a posuňte se vpřed, budete se cítit sebejistě.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Střelec

Jak se vám na dnešní den spalo? Možná se derou na povrch nějaké špatné vzpomínky, které je dobré pochopit a propustit. Cítíte sklíčenost, pesimismus a starosti okolo vás? Není na místě se trestat a mít sklon ke kritice. Možná by stačilo dojít k uvědomění, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni učiteli a nebo vašimi rodiči. Máte-li možnost, promluvte si s nimi o tom. Využijte současné moudrosti a podívejte se na minulost s nadhledem, dojděte k odpuštění. Nápomocna může být meditace nebo rodinné konstelace. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Kozoroh

Cesta k nastolení vaší vnitřní rovnováhy vede přes zbavení se potřeby a pocitu cokoliv měnit. Říkejte jen důležitá fakta a zachovejte v sobě klid. Někteří z okolí by mohli nabýt dojmu, že žijete v přetvářce. Vyprávíte vtipy, říkáte, jak jste v pohodě, přitom možná uvnitř sebe prožíváte něco, co vás tíží a skličuje. Vaše řešení se ukazuje takové, že jste si nastavili nečitelnou tvář. Podívejte se pravdě do očí, to přináší úlevu.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Vodnář

Vaše zákazy, na základě vašich obav jsou vaše domněnky a ty promítáte do svého okolí. Není na místě říkat, já bych to ráda udělala, ale… Neomezujte se. Vaše myšlenky způsobují, že jste se ocitly v začarovaném kruhu. Přemýšlíte, zda by vám nebylo lépe s Lukášem od vedle nebo jste měla zůstat s Liborem? Myšlenky tohoto druhu se mohou proměnit v trápení a mohou narušit váš současný vztah. Právě teď není vhodný čas na změnu partnera. Přehoďte dosavadní situaci a nechte vstoupit do svého bytí slunko a naději v život. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Ryby

Tento den je nakloněn projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Za muže mluví činy a skutek. Ukázaná platí. Slova omezte na minimum, buďte praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině omámit. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění a budou vás nejspíš později zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, bude nucen k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí a slábne.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Karta dne k poslechu - Láska https://www.youtube.com/watch?v=gNNAf0w_YJE&t=11s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu